• Renáta

  • Beküldte:
  • Renáta reagálása

    Kedves Tabu!

    Meglehetősen rövidre sikerült kis beszámoló lett ez, valóban. Talán emiatt is lepett meg a lila szín, viszont mivel ott voltam Én is és Te is mindkettő találkozónk alkalmával, nem lep meg az élményed értékelése. Leírva olvasva, ismeretlenül kételkedésre adhatnak okot soraid,de kár ezen rágódni! Egész egyszerűen csak szeretném megköszönni és hálás vagyok, hogy időt szakítottál arra, hogy virtuális tollat ragadj és megírd az élményeidet amiket velem éltél át :)
    Egy nagyon szuper intelligens, kedves, vicces embert ismertem meg benned, akit bármikor szívesen látok és töltök el vele időt!
    Minden lány ilyen és hasonló vendéget kívánhat csak magának :)

    Boldog vagyok, hogy ismét találkoztunk és boldog leszek ha ez újra megtörténik. Tudod hol találsz, kiabálj,küldj galamb postát vagy hvj fel és jó lenne egyszer kókuszt enni együtt :D

    Tök sok puszi ès kókusztej fröcsögjön mindenhonnan drága Tabu! :*

    Domi

  • Egyeztetés:

    Csak félig meddig láttam a heti beosztását, így ma délelött próbáltam időpontot kapni SMS-ben. Néhány üzenet váltás után telefonon egyeztettünk és az általam javasolt terminus is szabad volt.
  • Megközelítés:

    Az előző Duna parti rendelőben voltam Nála először, így izgalommal vártam az új helyszínt. Ez az Oktogon kötózelében van, így BKK-val szinte hibátlan. Én azonban az autós megközelítést választottam. Az Oktogon utáni első helyen megálltam, de mint késöbb kiderült alaptalan volt, mert késöbb is volt parkoló bőven. Természetesen fizetős.
  • Helyszín:

    Régi bárház n-dik emeletén található a rendelő, melye egy két lépcsős beengedési rendszeren kesztül lehet bejutni, telefonos egyeztetés alapján. A lakás teljesen rendben van a szeánsz szobával együtt. A fürdő tiszta rendes. A gázboylerről nem tehetnek, de a korlátai közismertek. Nem szeretem. Túsfürdők szájvíz rendben. Törülköző szuper.
  • Lány külseje:

    Pont mint a képen. Imádom. A külső arányosan aranyos. A külsejénél jobban csak Őt magát imádom jobban. Nagyon jól lehet Vele beszélgetni is...Egy nagyon sejtelmes pongyolában fogadott mely alatt egy fehérnemű vigyorgott ( na jó nem fehér volt ).
  • Erotikus masszázs:

    Érdeklődése után a talpamon kezde testem felfrissítését. Szakszerűen haladt felfele a felsőtestem irányába. Sokat beszélgettünk közben minden féléről, nem megfeledkezve arrólamiért jöttem. Kellemes volt az érintése, nem beszélve a mozdulatokról, melyről egy jó darabig nem lehetett arra következtetni, hogy mi várható később. Derék, hát és a nyak sem maradt ki a masszírozásból. Nem tudom, hogy tanult-e, de hogy jól esett az ténykérdés. Míg a hátamon ülve (súlya miatt kifejezetten kellemes volt) majdnem észrevétlenül megszabadult a felsőrészétől és hozzám simulva kényeztetett tovább.
  • Levezetés:

    Minden vezényszó helyett egyszer csak fogtam magam és megfordultam, ami kicsit meglepte, de nagyon azért nem fedett meg. Kicsit röstellkedve felhívta afigyelmemet az alsó ruhadarab érinthetetlenségére, de "kellemes" napjai vannak. Ezen természetesen hamar túltettem magamat és elejét vette egy kellemes happy and. Közben úgy helyezkedett, hogy hozzá lehesen férni egy kis simivel. Szó mi szó isteni a lány.
  • Elszámolás:

    A végéig szóba sem került. Némi viccelődés után az előre meg nem beszélt, de a korábbi rendelőből emlékeztem mindenre.
  • Összkép:

    Csak a legjobbakat tudom elmondani az együttlétünkről. Remélem Ő is élvezte a társaságomat legalább annyira mint én. Köszönöm drága!
Happy Massage