• Dalia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már egy ideje szemezgettem Amanda hirdetését és egy hétköznapi napon felhívtam. Rögtön felvette és megegyeztünk egy aznapi éjféli időpontban. Este, munkából indulás előtt, még egyszer felhívtam, hogy biztosan jövök. Akkor kaptam meg az útbaigazítást is.
  • Megközelítés:

    Mondtam, hogy taxival jövök, így az utcában levő egyik ismertebb pontot jelölte meg a Corvin sétány környékén.Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Kicsit korábban érkeztem, felhívtam és megegyeztünk, hogy visszacsörren, amikor készen áll fogadni. Így pár perccel korábban elkezdtünk a randit.
  • Helyszín:

    A lakás új, modern épületben van. Kicsi, de célnak megfelel. Munka után annyira nem figyeltem az apró részletekre, de minden tisztának tűnt. Mondta, hogy van hálója, de nappalit javasolja, mert kényelmesebb a kanapé. Kanapé tényleg nagynak és kényelmesnek tűnt, így beleegyeztem, hogy nappaliban ismerkedjünk. Kértem egy törcsit (fontos, hogy jó nagy fajtából kaptam, néhol olyan picit tudnak adni), egy székre tettem a ruhámat és fürdőbe vettem az irányt. Ott minden tiszta volt, meleg víz is folyt, illetve bő választék volt a tusfürdőkből. Szájvíz is volt, illetve extraként egy körömkefe.
    A precízek számára megemlítem, hogy függöny nem volt, viszont a kád kb 1/3-át oldalpanellel véd a kifelé fröcskölő víztől. Kilepő nem volt teljesen száraz, így biztos voltam, hogy a vendéglátóm is igénybe vett a megtisztítás tusolós formáját.
    Mosógép még ment, amikor beléptem fürdőbe és Amanda megkérdezett, hogy zavar-e, nem kapcsoljuk-e ki? Ebből tudtam, hogy kedves lánnyal találkoztam és hogy egy kellemes randi lesz.
  • Lány külseje:

    Amanda fényképpel hirdet, így nincs meglepetés. Ugyanolyan elbűvölő a szép arca mint fényképeken. Nekem nagyon tetszik a fekete haj-világos szem kombó, és az összhatás még jobb a nagy és puha ajkaival kiegészítve. Nagyon szép és huncut mosolya van, amely hatására mindenféle rosszalkodó gondolatokat kap az ember fia.
    Lehet, hogy 1-2 kilót felszedett fényképezés óta, de a formás ívek hatására az ezredesem gyorsan tudott hadrendbe állni .
  • Action:

    Visszajöttem fürdőből és a kanapé előtt állva elkezdtünk csókolózni. Az ajkai nagyon puhák és nagyon jó érezni őket. Bőre finom és illatos, jól reagált a nyak puszilgatására. Puszilgatás közben megfordult és megkért, hogy szabadítsam ki melltartóból, amit készségesen meg is tettem. Visszafordult és végre hozzáférhettem a melleihez. Nem az a nagy fajta, de én szeretem ezt az alakot a dudorodó mellbimbókkal. Még állva elkezdtem nyelvemmel feltérképezni őket és kezemmel lecsúsztatni a bugyiját. Közben nekem is lecsúszott a törcsim és kanapéra kerültünk.

    Kicsit még csókolóztunk és elindultam lefelé egy felfedező túrára. Mellbimbókkal foglalkozni kell és kész! Egyiket nyelvemmel körbejártam, míg másikat ujjaimmal izgattam. A hatás pozitív volt, újra keménykedtek. Tovább indultam és a finom, illatos puncijával találkoztam. Most nem volt kedve ujjazáshoz így a környékkel foglalkoztam, aminek hallható hatása volt - apró kis nyögdécseléseket hallottam. De ő sem akart sokáig tétlen maradni, magától megtalálta a farkamat és azokkal az elbűvölő ajkaival elkezdett franciázni. Franciája nagyon jó, annyira, hogy kénytelen voltam abbahagyni a nyalogatást és csak rá figyeltem. Ügyesen használja a nyelvet, nem finomkodik, néha-néha tövig bekapja az ezredest. Általában becsukott szemmel csinálja, de dicsérő szavak hatására rám pillantott és a látvány kiemelkedő volt azokkal az ajkaival és szép világos szemmel.

    Itt meglátunk és gumit húztunk. Kedvesen megkérdezte, hogy hogyan szeretném. Mondtam, hogy folyassunk misziben. Így is lett, lassan és óvatosan kezdtem, de láttam, jól bírja és kezdtem gyorsítani. Közben hangot is adott a szeretkezésünknek, remélem jól esett neki. Ügyes, megvannak az apró mozdulatok, pl. megfogta a kezemet és már rendes tempóban toltam neki. Kicsit elfáradtam és kezdtem lassítani, de még nem adtam fel magamat.

    Hanyatt feküdtem és kaptam egy kis gumis franciát, amely meglepően jól esett. Kérdezte, hogy hogyan tovább és megkértem, hogy üljön be. Készségesen teljesített és a huncut arcú Amanda rajtam kezdett lovagolni. Ennek a póznak az volt a kifejezett előnye, hogy újra a mellbimbóival tudtam játszani. Akkor lett volna tökéletes, ha kicsit több szemkontaktus lenne, de úgy vettem észre becsukott szemmel jobban élvezni. Nincs is semmi gond, gondoltam magamban, mindjárt és is fogok nagyot élvezni. Így is lett, Megfogtam a csípőjét, keményem magamra húztam és robbantottam.

    Mindent megtisztított, hagyott egy kicsit pihenni és megkérdezte, hogy kérek-e pohár vizet (tényleg, az elején is megkínált, azt elfelejtettem megemlíteni). Válaszoltam, hogy inkább gyorsan lezuhizok, ha lehet. Ezzel nem volt gond.

    Értelmes lánynak tűnik Amanda. Kellett egy kis idő, hogy kialakuljon az alap bizalom, de este végére már jókat lehetett beszélni vele.
  • Elszámolás:

    Először voltam így magamtól diszkréten az asztalra letettem a rózsaszálakat. Nincsenek gyakran ilyen tapasztalataim, így gondolom ez az új pesti félórás átlag, mert több volt mint amire emlékeztem az előző kalandokból.
  • Összkép:

    Amanda egy szexi kisugárzású lány, aki a vendég kedvében szeret járni. Egy hosszú munkanap végén meglátogattam és azt gondoltam, hogy fáradtabb leszek, de kifejezetten pozitív hatással volt rám és bár túlcsúsztunk az időkeretet, végig kedves és segítőkész volt.
    Melegen ajánlom!
Happy Massage