• Lili

  • Beküldte:
  • Lili reagálása

    Kedves Fekvenyomo :) Nagyon örültem hogy megismerhettelek és még találkozunk :) És minnél több felejthetetlen élményt nyújthatok :)

  • Egyeztetés:

    Első hívásomra felvette a telefont és nagyon kedves hangon szólt bele. A kellő információt megadta és elfogadta azt, hogy fáradtságom miatt nem tudtam neki konkrétan 60 vagy 90 percet mondani.
  • Megközelítés:

    Autóval könnyen megközelíthető és a parkolás sem nehéz, mert ugyan fizetős, de sok hely áll rendelkezésre. Gyalog kb. 10 perc séta lehet a Metrótól.
  • Helyszín:

    A célnak megfelelően kialakított, hangulatos szobában tatami szolgálja a kényelmet, és persze ne feledkezzünk el a méretes tükrökről, melyek kiválóan fokozzák a vizuális élményt. Tisztaság, vasalt törölköző fogadott. Tusfürdő választék bőven van és a szájhigiénia biztosításához is kétfajta szájvíz közül lehetett választani, pohár kikészítve hozzá.
  • Lány külseje:

    Pici, formás lány. Alakja igéző mondhatni bombázó. Feszes cici, popsi, hamvas barack rejtőzik a fehénemű alatt. Mosolya bályos, és igen kacér.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázst szépen finoman, lágyan kezte a talpamtól a fejem búbja felé haladva. Nem szakszerű, profi masszázst kaptam, de nem is azért mentem. Inkább isteni kényeztetést élhettem át, megmelengetve a szívemet. Lágyan cirógatott, ujjbegyeivel, majd erőteljesebben tenyerével is rágyúrt az izmaimra. Amennyire gyengédnek indult a masszázs, a végére annál hatékonyabb lett. Másnap izomlázzal ébredtem, ami nem volt túl kellemes, de utána úgy tudtam járni, mint aki a fellegekben érzi magát. Arany keze van.
  • Levezetés:

    A kényeztetés mint levezetés került szóba. Én úgy belefeledkeztem a masszázsába, hogy el is felejtettem ezt a lehetőséget. Lili szólt rám, hogy most már elég a dumából, engedjem, hogy örömet okozzon nekem. Belekezdett a NF-be szépen, óvatosan, majd egyre erősebb vákumot képezett ajkaival és kezével is rásegített pont jó ütemben. Nem kapkodva, de nem is nagymama módjára. Valahogy a nála eltöltött egy óra alatt úgy összehangolótunk, hogy mondanom se kellett semmit. Játszadoztunk egyással vagy 10 percet, Ő húzott-húzott majd pihentetett én meg próbáltam magam minnél tovább türtőztetni, kihasználni a teljes időt amit rám szánt Lili! Mosolyogva fejeződött be a záró rész mindkettőnk részéről.
  • Elszámolás:

    A telefonos egyeztetésen kívül szóba sem került. Távozásomkor én kérdeztem rá, hogy hova tehetem a megbeszélt ajándékot. A 60 perces a környék átlaga alatt van egy picivel, a 90 perces átlagos árnak felel meg, de én a kapott élmény és a kettőnk között kialakult összhang miatt többet is ajándékoztam, mert számomra megérte.
  • Összkép:

    Nagyon intelligens, közvetlen és maximális odaadással végzi a szolgáltatást. Partnerére nagyon odafigyel, és teljesíti a kéréseit (ésszerű kereteken belül). Arcáról a szakma szeretete sugárzik, kicsit sem látni rajta unalmat. Aki szeretne a kellemes kikapcsolódás mellett még egy jót beszélgetni is és nem csak sablonos fecsegést hallgatni, örömmel tudom ajánlani!
Happy Massage