• Noya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Noya adatlapját böngészve "nyilván" nem a pazar képes portfólió és az alapon igen "gazdag étlapon" akadt meg a szemem :) - hanem a kedvenc édessége miatt választottam: még sosem voltam olyan lánynál akinek a csoki helyett Pick szalámival lehet kedveskedni!
    Kíváncsivá tett, hát felhívtam a múlt hét végén. Meglepően mély hangján kimerítő tájékoztatást adott és simán és simán lefoglalhattam a mai időpontot. Nem kért megerősítést sem - jól esett, hogy ennyire megbízott bennem így ismeretlenül. Bár megmondtam nicknevemet hogy utánam nézhessen ha akar - de azt mondta, szereti a meglepetéseket. . :)
  • Megközelítés:

    A Duna plázával szemben van a háztömb. Én metróval mentem - a Gyöngyösi út megállótól 2 perc séta. A főút mellett láttam fizetős parkolókat, üreseket is.
  • Helyszín:

    A sokadik emeletre vitt a lift, és a pontos tájékoztatás után már be is léphettem a lakásba. Jobbra a tetthely, balra a picike fürdő. A fürdőben bőséges tusfürdő választék, szájvíz várt. A szobát egy széles franciaágy uralja, táncra nem marad sok hely. A cuccaimat egy székre raktam.
    Ami nagyon tetszett az egy egészalakos embernagyságú kép a mosolygós majdnem meztelen Noyáról. Mikor élőben egy kicsit "rosszabbul" láttam, akkor oldalra pillantva gyönyörködhettem benne :)
  • Lány külseje:

    Szóval, nem a sokat ígérően erotikus képei fogtak meg, hanem a szalámi :))
    Persze hogy ez nem igaz!! Bőséges és ígéretes képekkel hirdet - annak ígéretével, hogy egy elképesztően dögös és vadóc, bevállalós lányhoz érkeztem. Sok mindent (szinte mindent) megmutat magából - nem sok teret hagyva a fantáziálásnak. Talán csak az arcáról képzelődhetsz - és nem fog csalódás érni! Ehhez a dögös testhez pont egy ilyen arcot képzeltem el.
  • Action:

    Mikor beléptem, kedvesen érdeklődött vágyaimról. Megosztottam vele, hogy mit is szeretnék: szokásaimat feladva, teljesen átadnám neki a kezdeményezést és egy vad, pornós bulit kértem tőle :)
    Ennek jegyében hamar lekerült róla a textilt és formás popóját ágyékomhoz nyomva kezdett incselkedni velem. Majd megfordult és elkezdte csókolgatni nyakamat, mellemet - aztán hirtelen keményen megharapta mellbimbóimat. Villám cikázott át rajtam, mely a farkam megmerevedését idézte elő.
    Elém térdelt, mohó szájába vette a kisorit és szépen elkezdte kényeztetni. Egyre vadabb tempóját a kisori hálás merevedéssel jutalmazta - mire Noya tövig eltüntetve "torokra küldte". Olyan szívóerőt fejtett ki, hogy szinte behorpadt a homlokom :)
    Majd az ágyra fektetett és így folytatta áldásos tevékenységét.
    Olyan franciát kaptam tőle hogy csak pislogtam (volna), ha éppen nem gúvadt szemekkel "sok borzasztó dologra" gondolva igyekeztem koncentrálni nehogy 2 perc alatt levegyen...a lábamról.
    Kezezés nélkül tövig eltüntette és olyan tempót diktálva szopott (bocs de erre nincs jobb szó!), hogy szinte nem is tudtam követni fel-le mozgó fejecskéjét. Fél kezével megemelte a kisorit így feltárva szívós ajka előtt a zacsit - majd egymás után bekapta a golyókat és jól megmogyorózott a szájával.
    Aztán ismét az a vad kéznélküli torokra küldős...ááááá!
    Kishíján végem lett...de aztán szendén megkérdezte: megujjazhatlak? "Kicsit" hezitáltam, mielőtt lelkesen hümmögve kinyögtem a boldogító igent :))))
    Óvszert pattintott a leghosszabb ujjára és egy kis síkosító után éreztem is a behatolást - mikózben a másik kezével a kisorit tövét és a golyókat szorongatta és ismét elkezdett keményen szopni. Egy pillanatra elállt a lélegzetem amikor az ujja már tövig bennem volt és a prosztatámat bizsergette. Megint majdnem a szájába durrantam - de ezt megérezve egy picit lassított, hogy aztán újult erővel "gyötörjön" tovább. Közben többször is mosolyogva felpillantott - figyelte a hatást - én pedig kéjesen bambultam. Úgy megujjazott, ahogy eddig még senki ....és ez hatalmas élmény volt - javaslom, hogy próbáljátok ki!

    Aztán "megkegyelmezve" nekem pihentetőül 69-be fordultunk. Tovább szopott keményem, mikózben és puncusát nyaltam és igyekeztem egy ujjamat bevetve hálát rebegni popsijának.
    Majdnem elfelejtettem megemlíteni az audió hatást: olyan hangokat adott ki magából, mintha én lennék a legkeményebb pornósztár az életében :)
    Persze ez nyilván a show része volt, de nekem nagyon bejött most ez a pornós feeling!

    Sikerült neki a kisorit 85 %-osra felhoznia, így vv-t húzott és rámcsücsült. Vad lovacskázásba kezdett, megsimogatva éreztem, hogy bizony mindent belead a buliba, mert igencsak leizzadt nagy igyekezetében.
    Mivel halkan elsuttogtam neki, hogy a popsiját szeretném "úgy" is kipróbálni ezért mindent megtett, hogy újra acélossá varázsoljon, mert mint tudjuk ehhez kemény cerka kell(ene).
    Lehet, hogy túlzottan is akartam a popsiját és a kisori az istennek sem akart kötélnek állni - bár Noya mindenféle fortélyt bevetett az ügy érdekében :)
    "Pótcselekvésként" az ujjamra hagyatkoztam (a mutató-matató ujjam még sosem hagyott cserben:) ) és miközben Ő rendelületlen hévvel szájazta a gyengélkedő kisorit, én keményen megujjaztam szoros kis popsiját.
    Aztán sikerült felkeményítenie a kisorit, de már nagyon közeledett a vég, ami aztán csodás kis szájában ért: hörögve adtam meg magam neki.

    Letisztogatott és még hozzám bújt egy kicsit beszélgetni. Nagyon realista, őszinte és önkritikus lányt ismerhettem meg benne, aki kendőzetlen őszinteséggel beszél a szakmáról és művelőiről.
  • Elszámolás:

    A régi pesti átlagos csokrot helyeztem a kisszekrényre, miután a szalámi is gazdát cserélt. Figyelemmel a kapott élményre, a hozzáállására, kedvességére és az eszméletlen pornós bulira - nem kétséges, hogy minden kis szirom jó helyre került.
  • Összkép:

    Két felismeréssel gazdagodtam: Noya egy fantasztikus lány, aki minden pillanatban azon volt, hogy nekem a vendégnek a legjobb legyen, hogy teljesítse vágyaimat.
    A második pedig az, hogy nyilvánvaló okokból nem leszek pornósztár - már az első válogatón elbuknék a Kovinál... :)
    Ettől függetlenül (és az általam megszokott forgatókönyvtől jelentősen eltérő buli okán) is nagyon jól éreztem magam nála - néhány pillanatig :) Mr. Dick-nek érezhettem magam...
Happy Massage