• Kittana

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, néhány csengés után felvette. Kérdéseimre kedvesen válaszolt, a másnapra javasolt időpont pedig megfelelt neki. Abban maradtunk, másnap délelőtt megerősítem a látogatást, és ekkor kapom meg a címet is. A megbeszélt időpontban azonban nem vette fel, így sms-t küldtem, mondván, mennék, de ha nem kapom meg a címet, képtelen leszek pontosan odaérni. Néhány perc múlva diszkréten visszacsörgetett, és mindent pontosítottunk.
  • Megközelítés:

    A tett színhelye Pest elegáns és nyugodt részén található követségek által övezve. 1-es metró és az összes, a megégetett jobbágyvezérről elnevezett úton közlekedő busznak van a közelben megállója. Autóval sem bonyolult a megközelítés, a parkolás fizetős, közepes díjkategória délidőben pedig egyáltalán nem okozott gondot. A cím egyértelmű, a GPS pontosan a ház elé navigál, de a házszám is jól látható. Néhány perccel hamarabb érkeztem, s mikor hívtam, Kittana kért még 2 percet. Nem volt probléma, addig legalább áttanulmányozhattam a szomszédos kifőzde étlapját.
  • Helyszín:

    Szépen karban tartott, belül modernizált polgári ház kapujánál kellett volna megadnom a telefonon kapott kódot, ha érkezésemkor éppen nem száguldott volna ki egy sereg ember. Így a megadott emeletre indultam, s bár lift is van, én gyalogoltam. Mikor pedig odaértem, már nyílt is az ajtó. Gyertyákkal díszített előszobába léptem, ahol sejtelmes fény és füstölők illata fogadott. A cipő levételét követően Kittana bekísért a szobába, ahol szintén gyertyafény és halk zene gondoskodott a hangulatról. A kényelmes méretű szobában masszázspad és tatami is helyet kapott, a ruháimat pedig szobainasra helyezhettem. Mint mindenhol, a fürdőszobában is rend, tisztaság és száraz törölköző fogadott. A mosdónál Listerin műanyag pohárkákkal,, a kád mellett tusfürdők előtte pedig száraz kilépő található, a kádban pedig csúszásgátló betét, Kittana szerint ugyanis enélkül nagyon csúszna. Teljesen rendben volt minden.
  • Lány külseje:

    Érkezésemkor Kittana az ajtó mögött állt mezítláb, egyrészes fekete szetteben, mely sejtelmesen mindent látni engedett. Én örültem volna, ha magassarkúban nyit ajtót, de gondolom magasságát nem szeretett volna cipősarokkal megtoldani, azt pedig - lévén először találkoztunk - nem tudhatta, hogy 190 cm magas pasi érkezik hozzá. Arckitakarás nélkül hirdet, képei szerintem mindent elárulnak mosolyáról és csodaszép alakjáról. Amit viszont kép el nem árulhat, az a kellemes hangulat, melyet kommunikatív természetével teremteni képes.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből visszatérve Kittana kérte, feküdjek hasra a masszázspadon, ő kibújt egyrészeséből, és kezdetét vette teljes átgyúrásom. Saroktól, achilles-től indulva haladt felfelé és minden fontos izomcsoportot remekül átgyúrt. Közben beszélgettünk a hosszú téltől és a smog-tól kezdve a jövőbeli terveiig mindenről. Jó beszélgetőpartner, nem csapongó és közben figyel a vendégre és arra is amit csinál. Remekül masszíroz, szán időt a csomókra és a letapadt izmokra amit talál, de meghallgatja a kéréseket is, nekem nagyon jól megmasszírozta a derekamat, ami önmagában sem egyszerű eset.
  • Levezetés:

    A masszázs végeztével beolajozta magát a csúszkához, én pedig megkérdeztem, lehetséges-e, hogy az ágyon folytassuk. Nem volt semmi akadálya, így hanyatt feküdtem, Kittana pedig először keresztben csúszkált. Csúszka közben megkérdeztem, kényeztethetem-e én is. Beleegyezett, és helyet cseréltünk. Csókolni kezdtem arcát, nyakát, majd lassan haladtam lefelé. Kényeztettem cicijét, hasát és végül szép lassan elértem belső combjaihoz és a csodaszép puncijához. Itt megpróbáltam ügyes lenni, de sajnos nem sikerült maradandót alkotnom. Kittana igyekezett megnyugtatni, hogy ne csüggedjek, ez csak szájjal nem is szokott sikerülni. Helyette kérte, hogy ismét cseréljünk helyet, majd csúszka közben lassan teljes hosszában fölém helyezkedett. Ahogy arca közel került az enyémhez, kaptam puszikat arcomra és nyakamra is, ami így egyben gyorsan emelte a készültségemet. Közben hátra-hátranyúlt, simogatta, és közben olajos combjai közé szorította farkamat. Egy-egy pillanatra olyan érzésem volt, mintha szeretkeznénk, s bár a valóságban természetesen minden megmaradt a "jóízlés határain belül", a felejthetetlen élmény, beégett az emlékezetembe. Egyszer - mint mindennek - a csúszkának is vége lett, de utólag mondhatom, ami következett is csodálatos volt. Szembe velem két lábam közé ült úgy, hogy lábai az enyém alatt voltak. Egy darabig láthattam tekintetemet fürkésző tekintetét és várakozással teli mosolyát, miközben olajos kézzel masszírozni, majd szájjal izgatni kezdte farkamat. Közben másik kezével a zacsit és a gátat simogatta. Gyengéd kézmozdulatai kérésemre egyre inkább a makkomra koncentráltak melyek intenzitását úgy változtatta, hogy hosszú-hosszú percekig az orgazmus határán billegtem. Ekkorra már sem szép arcát sem mosolygós szemeit nem láttam, elsötétült minden, csak arra tudtam gondolni, meddig lehet ezt még bírni. Aztán hatalmas orgazmus következett majd percek kellettek, hogy visszazuhanjak a jelenbe. Kittana semmit nem siettetett, még ekkor is figyelte hogyan tarthat a gyönyör és a fájdalom határán.
  • Elszámolás:

    Másfél órás randit kértem, a budapesti átlag méretű csokrot pedig, melynek nagyságát előre telefonon egyeztettük, a polcra tettem. Egyetlen szó sem esett róla.
  • Összkép:

    Remek lezárása volt a hétnek a Kittanaval töltött 1,5 óra. Minden igényt kielégítő masszázst kaptam tőle, miközben remeket beszélgettünk. A kényeztetésként kapott lingam pedig hatalmas orgazmus közepette hosszú percekre megszüntette kapcsolatomat a külvilággal, arról szinte teljesen lemaradtam, hogyan indult újra az az operációs rendszerem :). Csak azt sajnálom, hogy mindezt nem tudtam viszonozni. Kittana nagyon-nagyon szépen köszönöm a repülést.
Happy Massage