• Renáta

  • Beküldte:
  • Renáta reagálása

    Kedves latita!

    Örülök, hogy jól sikerült a találkozó és annak is, hogy vissza fogsz jönni még hozzám!
    Ugyanakkor muszáj megjegyeznem, hogy a csupán csak jó besorolás picit rosszul esik, ha én hasonló élményekkel távoznék valakitől akkor nem biztos, hogy egy jót adnék neki :)
    Nyilván meg van az okod, talán csak véletlen, ki tudja!?

    További szépeket jobbakat!
    Puszi
    Domi

  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés nem volt nehéz, de az tény , hogy minden csatornán meg kellett erősítem a szándékom, ami nem gond azt hiszem , egy fajta komolyságot feltételez mind a két részről, így bízhattam benne , hogy én sem futok lukra .
  • Megközelítés:

    Azt gondolom a bkv az egyszerűbb , oktogon környéke, ebből fakadóan a parkolás lehet nehezebb, és távolibb, én ezt választottam ennek ellenére, a parkolás fizetős, erre kéretik oda figyelni, de ez a belvárosban már így természetes.
  • Helyszín:

    Belvárosi bérház , körfolyosó, de a jobbik fajtából a bejutás dupla kapun keresztül mind két helyen kóddal, emeltre lifttel fel , pontosan kommunikál segít oda találni.A lakás melegséget sugároz, és az is van szerencsére ezeken a hűvös téli napokon. Nagyon sítusos , a tisztaság van és hangulat világítás.
  • Lány külseje:

    Fantasztikus egy szóban . Bővebben , törékeny alkat nagyon feszes és formás mindene, szerencsére a fotók nem fedik a valóságot, véleményem szerint alig hasonlítanak, az életben sokkal szebb, aranyosabb mondhatom hogy bájos. Mind ezek mellé nagyon Kedves is.
  • Erotikus masszázs:

    Levetkőztem és egy gyors zuhanyra elszaladtam, a fürdőben tisztaság és rend, kád és zuhany függöny is van szájvíz a pulton.Visszatértem, kaptam egy vizet, és hasra vágtam magam matracon , szép fekete francia bugyi volt rajta, és hozzá illő melltartó. Így kezdte a masszírozásomat lábtól. Kicsit csiklandozott a talpamnál, de összességében nagyon jól esett.Nem volt bitang erős, nem az a szét gyúrom az izmaid, persze ahhoz az izmom is kevés :)...haladt szépen felfelé, nagyon alaposan és jól esően, ahogy kezdtem elérni a kezemmel és is meg meg simogattam selymes feszes bőrét. Ahogyan a hátam felé közeledett egyre többet simult hozzám, bele túrt a hajamba, még jó hogy nem vagyok kopasz :) Ekkor tájt kerülhetett le a bugyi és a felső is. Gyengéd puszikat lehelt a tarkómra ezzel jelezve hogy ideje fordulni, megtettem.
  • Levezetés:

    Ekkor kezdtem felfedezni hamvasan fiatal testét ami nekem nagyon tatszett, nincs nagy melle, viszont nagyon szereti ha kényeztetik, ezért finoman simogattam és próbáltam feltérképezni a teste rejtettebb zugait is készséges volt engedte hogy kényeztessem azt éreztem hogy kívánja is ,de saját bénaságom, és türelmetlenségem miatt nem sikerült kielégítenem, emiatt szégyellem magam és elnézést kérek így utólag, rábeszéltem egy 69 formációra ami bevallása szerint nem a kedvence, igaz nekem igen, bocsánat. Legközelebb több türelmet és figyelmet fogok fordítani az ő örömére is , mert csodálatos kelyhe van amit nagy élvezet orálisan kényeztetni, belül meleg és nedves és szűk , kívül pedig baba simaságú és formájú rajzolni sem lehetne szebbet és formásabbat.
  • Elszámolás:

    Szerettem volna az elején letenni az asztalra, de nem engedte, azt mondta bízik bennem, ez nagyon jól esett, és ez a bizalom amúgy is jellemezte végig az együtt létünket. Teljesen korrekt nincs elszállva, ahogyan Dominika sem !
  • Összkép:

    Mint Írtam egy roppan kellemes élmény volt egy intelligens hölggyel aki kívül belül értéket képvisel. Egészen biztosan visszamegyek hozzá, ha ő is szívesen lát, mindenkinek ajánlani tudom aki kedves és értelmes lánnyal szeretne eltölteni egy ilyen órát az adott lehetőségeken belül.
Happy Massage