• Jàzmiiin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre felvette, ő kezeli a telefont, aranyos hangja van. Végül kicsit kalandosra sikeredett, ez nem az ő hibája, rajtam is múlt, korrekten tájékoztatott SMSben, illetve amikor felhívtam nagyon rugalmas volt. A találkozóra az eredetileg tervezettnél egy nappal később ,vasárnap került sor.
  • Megközelítés:

    Mind autóval, mind tömegközlekedéssel egyszerű, nem hiszem, hogy bárkinek gondot okozna. Allet-től kb 5 perc gyalog.
  • Helyszín:

    Átlagos társasházi lakás. Semmi extra, de rosszat se tudok mondani róla. A csap kezelése a fürdőszobában talán lehetne jobb, de nem zavaró. Tusfürdő, szájvíz választék van bőven. 2 szobás lakás, én mással nem találkoztam - pontosabban egy cuki kiskutyával igen, de ő végig békésen heverészett.
  • Lány külseje:

    A képek alapján egy magas gazellára számítottam, nem ért csalódás :) Egy piros szettben fogadott, ami nem sokáig maradt rajta. Mindig aggódok az arc kitakarás miatt, ezúttal nem volt miért. Arcra nem az a klasszikus szépség, inkább kislányos, bájos arca van - ami nekem nagyon bejött -, ha utcán futunk össze, kb 19 évesnek becsülném.

    Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy van rajta a képekhez képest kb 1 kg +, ami a hasán picit látszik, és ami miatt többször is szabadkozott - szerintem teljesen feleslegesen. Így nem egy piszkafa, hanem egy nőies nő. Ha nem teszi szóvá, nem is foglalkoztam volna ezzel. Részemről bőven a bombázó kategóriába sorolom. Az első benyomásom az volt, hogy itt bizony jó helyen járok :)
  • Action:

    Mivel először látogattam meg, az elmaradhatatlan csoki átadása -aminek úgy vettem észre tényleg örült-, és a tusolás után ( itt már meztelenül várt az ágyon ) kértem egy kis masszázst, amúgy is elfeküdtem a nyakamat. Ez adott lehetőséget némi előzetes, legalább felszínes ismerkedésre, beszélgetésre. Ugyan nem masszőr, de meglepően erős keze van és ügyes is.

    Aztán csókolózni kezdtünk - és ez az egyetlen negatívum, amit a találkozónk során meg tudok említeni, ugyanis a csók inkább csak szájra puszi. Ettől függetlenül jól esett. Ezután felfedeztem vonzó testét, kértem, hogy én kényeztethessem és némi idő elteltével sikerrel is jártam - nagyon aranyos amikor elélvez.

    Ügyködésemet természetesen viszonozta, méghozzá nem is akárhogyan. Mivel még nem akartam elélvezni, kértem, hogy húzzunk gumit.

    Ügyesen lovagol, többféle pózban is igazán nagyszerű látvány tárult a szemem elé- az egyetlen, amit hiányoltam, egy tükör volt. Én szerencsére soklövetű vagyok és Jázmin biztosított róla, hogy ez számára nem gond. Többször is a csúcs közelébe kerültem, de ilyenkor mindig visszafogtam magamat és inkább pózt váltottunk kérésemre.

    Igazán élvezetesen telt a vele töltött idő, különösen tetszett, hogy végig természetes reakciói voltak. Aztán elkövettem azt a hibát, hogy a faliórára pillantottam és konstatáltam, hogy alig tíz percünk maradt. Gondoltam, ennyit akkor mára a minimum 2-3 menetről.Megkértem, hogy franciázzon kicsit, szerettem volna a szájába élvezni.

    Ez végül sikerült is, amiben nagy szerepet játszott, hogy az ügyes technikája mellett igyekezett vadítóan nézni rám közben, keresve a tekintetemet. Már csak ezért a látványért érdemes volt meglátogatnom :)

    Az utódok valahol a fürdőszobában végezték , Jázmin pedig visszatért mellém az ágyra. Bár részemről újra harcra kész állapotba kerültem, tisztában voltam vele, hogy a maradék 5 percbe még egy menet nem fog beleférni, így ez legközelebbre maradt.

    Inkább megkértem, hogy bújjon mellém és beszélgettünk még egy kicsit, ami közben élveztem a közelségét.

    Az értékelésnél a "barátnő feeling" kategóriánál némileg bajban vagyok. A csókot, illetve az ujjazás lehetőségének hiányát leszámítva csillagos 5-ös, de nekem így ez most csak egy igen erős "jó" osztályzatot érdemel. Nem azért, mert nem éreztem jól magamat, sőt. Viszont még egy - tényleg minimális - pluszra szükség volna, hogy a tökéletes kategóriába soroljam.
  • Elszámolás:

    Mivel először látogattam meg előre kérte, budai átlag - szerintem bőven megérte.
  • Összkép:

    Több lány képeivel is szemezgettem az oldalról, végül ezúttal Jázminra esett a választásom és egyáltalán nem bántam meg.

    A hozzáállása példa értékű, könnyen irányítható és a csókot leszámítva abszolút barátnő feeling. Tényleg nem éreztem, milyen gyorsan repül az idő a társaságát élvezve. Egy nagyon kedves, gyönyörű, céltudatos lányt ismertem meg a személyében.
    Most éppen kalandozós időszakom van, de biztos vagyok benne, hogy meg fogom még látogatni. Mindenkinek bátran ajánlom, aki nem a művi szépséget, hanem a természetességet részesíti előnyben. Részemről köszönöm Jázminnak az együtt töltött - igencsak kevésnek bizonyuló - órát.
Happy Massage