• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mikor én akartam őt , akkor pont beteg volt , utána is valamelyikünknek /én/ mindig közbejött valami . Aztán felhívtam és visszacsörizett a drága ! Csilingelő hangja is lenyűgözött , a fotók meg kedvenceim lettek ! Utána már összehoztuk pikk-pakk a talit !
  • Megközelítés:

    Marina part főutcája , közel a Dunához. Már többször jártam a lakásban Lanánál, aki , mielőtt elment síelni, felhívta figyelmemet , hogy van itt egy forróvérű masszázslány , szerintem élveznéd ! Közben leparkoltam , ami újabban fizetős , de nem ver a földhöz , mint a Belváros . Szeretem a Marina part hangulatát és az itt székelő lányokat is , sorolni tudnám őket.
  • Helyszín:

    Kaputelefon , Jázmin bájos invitálása után nem vártam a gyorsliftre , hanem gyalog vágtattam fel , mert már alig bírtam Mirrmurrkával. Kis dobogást hallottam bentről , aztán nyílt az ajtó . Az előszoba is tágas , van hely a cipőknek , a szobák elegánsak , igényesen vannak berendezve . A fürdő nagyon tetszik , hatalmas zuhanyrózsa ontja a melegvizet . A mi szobánkban a tatamira telepedtünk később.
  • Lány külseje:

    Az ajtóban végre megláttam Jázmint . A fénykép megelevenedett , szerényen állt , mint aki nincs tisztában saját magával , de pozitív kisugárzásával , széles mosolyával már az előszobában körülölelt, hogy olvadoztam, mint egy jégkrém a vaskályhán. Gyönyörű, lobogó sötét haja, mosolygós szemei, dús ajkai csókra termettek.Ívelt szemöldök, mélytüzű barna szempár alatta. Barna bőrével , fekete fehérneműben úgy nézett ki , mint egy Hableány, akit most fogtam ki az Óperenciás Tengerből .Nem egy csontkollekció , de nem is dundi , hanem domború mindenütt, gödröcskék az arcán , igen bájos teremtés !Popsija formás és rezeg , mint a kocsonya, tapintása kész kéjmámor ! Dögös , szexi macska , mintha csak Mirrmurrkának találták volna ki ! Puncija is húsos , de formás kis sárgabarack ! Cickója nem görögdinnye, hanem természetes gyümölcs , amit öröm megérinteni.
  • Erotikus masszázs:

    A felvezetés után beiktattunk egy kis masszázst is , főleg , hogy össze tudjam szedni a gondolataimat , mert állandóan az járt az eszemben, , hogy milyen örömben tudna Jázmin részesíteni a másik oldalon.
    Nem tanulta a masszázst , de minek is kéne , mert ösztönösen ráérez a fájó pontokra , és lelkiismeretesen végzi munkáját. Olajos technikát alkalmaz, erős ujjaival a bokámtól felfelé megdolgozott, ahol kellett. A hátamat kézfejével is nyomkodta , a meszesedéseket fájóan megropogtatta. Persze nem Jázmin lenne , ha a csacsogás közben nem harapdálta volna játékosan a nyakamat , nem harapdálta volna a cimpámat és a tükörből nézvést nem élvezné , ahogy én is élveztem mellei ütemes ringását. Kérek egy csókot ! mondtam , és ezzel véget is ért az intermezzo.
  • Levezetés:

    A másfél órás randi kényeztetéssel kezdődik , már ezért is vettem kettesével a lépcsőfokokat Jázmin felé !
    Kilépve a fürdőszoba kényeztetéséből , már tanga-cicifix mezben várt állva a drága , én hozzásimultam és hálát rebegtem, hogy végre a Gyönyörök Kertjében lehetek. Csókoltam a nyakát / vigyázat, erogén zóna !/,
    kezemmel végig simiztem a testét elől-hátul. Aztán észbekaptam és kinyitottam ajándékom , a Proseccot, és koccintottunk. A buborékot mindketten elegánsan kiskanállal kivertük a pohárból , mélyen szemébe néztem és szétnyíló ajkaira amőba módjára rátapadtam. Jázmint könnyű boldoggá tenni , ő már ilyen. Mosolygott , hízelkedett , tekergett a testével , lábaival körbefont imádnivalóan. Lerogytam a tatamira és kértem, szabaduljon meg a textilektől. Kibontott haját lobogtatta, mosolygott , szemei a szemembe mélyedtek, előbukkantak csodás mellei és lehuppant mellém , hogy a tanga is lepattanjon róla. Cickóját mélyen a számba vettem, mitől kicsit megrémült , hátha megharapom ! Nálam ilyesmi fel sem merül, ilyet csak határozott kérésre teszek , akkor is csak érzéssel ! Utána szopogattam sokáig a bimbóit , masszírozva közben , ami már tetszett neki.Vettem a bátorságot és megvizsgáltam a puniját , szépen karban tartott, húsos, de kis sárgabarackot találtam, , amelyet azonnal meg kellett kóstolnom. Jázmin ténykedésemet elismerő és lelkesítő hanghatásokkal kísérte , így kontrollálni tudtam nyelvem csapásszámát. Hogy milyen fokozatot értem el , nem tudom, de én rendesen begerjedtem, és kértem, jöjjön fölém 69-ben. Jázmin húsos ajkaival egy lingam masszázst rögtönzött, kezeivel is símogatott , a bakalmákat is stimulálta , majd ugyanezt szájával is folytatta , nyelvével megtalálta ánuszomat is, közben én is cuppogtam combja közt rendesen, a hanghatások is kedvemre valók voltak , úgyhogy előrejelezték a szeizmográfok a robbanást , amit Jázmin a testére irányított. Megtörölgetett , barátnősen odabújt, nevetgéltünk , a csókolózás sem maradt el.
    Kis cicamosdás után jött a masszázs , aztán már nem fürödtem, mert az olajat rögtön beszívta a bőröm és jól esett rajta hagyni.
    Inkább összebújtunk , csókolóztunk és símogattuk egymást. Elég volt hogy Jázmin cicásan hozzám dörgölődzik, már a közelsége is a boldogság hormon növekedését idézte elő nálam. Átragadt rám is , hogy Jázmin annyira élvezi , amit csinál , hogy állandóan úszik a boldogságban.
    Csakhamar sikerült begerjeszteni , Mirrmurrka ágaskodva kérte a jussát, amit Jázmin nagy nevetéssel honorált . Fejét a hasamon nyugtatta, és izmos szájával vett ismét kezelésbe. Én a punciját ujjammal simogattam kívülről, punciba, popsiba benyúlni nála nem szabad . Közben csókolóztunk is, alsó ajkát , aztán a nyelvét beszívtam, nem tudtam betelni vele. Elnyúltam, hagytam, hogy beteljesedjen végzetem , amit Jázmin profi módon lekezelt.
    Még volt egy pár perc , az olajat elvittem magammal a bőrömön , búcsúzkodtunk hosszan, és megígértem a folytatást.
  • Elszámolás:

    A csók és a KF extrának számít , így is a másfél óra összességében bagatell másokhoz képest . Ha összeszorzod a hármat a kilenccel , megkapod a rózsacsokor számát, amelyet nem lehet hasonlítani az átélt örömök érzéséhez !
  • Összkép:

    Valahol olvastam , hogy akik a csokigyárban dolgoznak , azok előbb-utóbb betelnek a csokival ! Itt erről szó sincs , Jázmin befalta a kapott csokikat , a mogyisokat kiválogatta és nekem adta . Szerencsére a nyali-falival sincs így , habzsolja és látszik rajta , hogy mindennek ellen áll , csak a kísértésnek nem ! De nem is tudna , mert ő így született , ez ösztönös nála , imád adni-kapni ! Azért beszélgettünk is, főleg én hallgattam őt , miközben cicásan odafészkelte magát hozzám, és már terveztük csőrözés közben az új talit, mert Jázmin nélkül is el lehet lenni, csak nem érdemes !
Happy Massage