• Vanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen ment, első vagy második próbálkozásra elértem, megbeszéltük az árakat, és azt, hogy egy SOS franciára ugranék fel.
  • Megközelítés:

    Könnyű, én metróval mentem, a kék 5 percre tesz le a háztól. Kocsit nem nagyon néztem, de úgy emlékszem, találni helyet, viszont fizetős.
  • Helyszín:

    Sima bérház, lift nincs, vagy csak én nem találtam meg (nem nagyon kerestem). A lakás teljesen rendben van, nagy a szoba, benne nagy ággyal, és a fürdőszobára sem lehet panasz.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelel. Kedves arcú, magas, izmosan vékony hölgy nagyon jól karbantartva. A cicik szép nagyok, és a valóságban jobban passzolnak az alkatához, mint ahogy a képek alapján vártam.
  • Action:

    Az S.O.S. műfajnak teljesen megfelelő volt az élmény: odamentem, ürítettem, eljöttem :) Miután beléptem, megbeszéltük a programot, majd elmentem gyorsan lezuhanyozni. Amikor vissszajöttem, szólt, hogy sietnünk kell, mert a következő ügyfél korábban odaért, már lent van. Ez mondjuk nem volt túl pozitív, de a műfajhoz tartozik, nem azért mentem, hogy sokáig maradjak. Lefeküdtem az ágyra, ő mellém térdelt, és elkezdett kézzel játszani a farkammal. Egy idő után a száját is bevetette, majd kérdésemre kéz nélkül folytatta. A technikája jó volt, nem különösebben változatos, de jó.

    Miután elkezdtem a melltartáján keresztül a cicikkel játszani, kiszabadította azokat a fogságból, hogy jobban hozzájuk férjek. Sokkal természetesebb volt a tapintásuk, mint amire számítottam, a képek alapján kicsit attól tartottam, hogy olyan lesz, mintha ráragasztottak volna két gömböt. Szerencsére nem ez a helyzet, élőben szerintem jobban illenek hozzá a cicik, mint a képeken.

    Egy idő után a ténykedését siker koronázta, az utódaim a szájában landoltak, onnan pedig szilviában. Miután ez megvolt, gyorsan felöltöztem, és leléptem, mert már így is többet voltam ott negyed óránál.
  • Elszámolás:

    A telefonon megbeszéltet előre letettem az asztalra. Pesti átlag az SOS franciáért.
  • Összkép:

    A célnak teljesen megfelelt, megkaptam, amiért mentem. Nem volt nagy romantikázás, de az nem is igazán az SOS francia műfaja. Ugyanakkor kedves volt, valószínűleg a barátnő érzést is megkapja az, aki nem csak negyed órára ugrik fel.
Happy Massage