• Salsa1 25éves

  • Beküldte:
  • Salsa1 25éves reagálása

    Sajnálom hogy nem tudtál bejönni hozzám,pont el kellett jönnöm arról a helyről,mert a tulajjal voltak gondok...ne haragudj még egyszer,most vagyok egy új helyen,nyugodt körülmények között tudunk találkozni,hívj és egyeztessünk.tovább már nem szeretnék panaszkodni,szeretném jól érezni magam,veled....puszillak..Salsa

  • Egyeztetés:

    Kacér szexi tekintete, a bőséges lehetőség már régen fölkeltette érdeklődésemet. Még a múlt héten hívtam. Gyorsan fölvette és meg is egyeztünk a mai 10 órai időpontban
    Kellemes, készséges hang. Abszolút megnyugtató és nem is volt a továbbiakban semmi kétségem. Úgy éreztem jó tali lesz.Pontos címet is megkaptam.
  • Megközelítés:

    XIV.-ker Pillangó park-i lakótelep.Ház kívülről teljesen rendben, frissen fölújított. Parkolás megoldható. Kis körültekintéssel mindig akad szabad hely. Mivel közel a metró sok a napközben kocsiját itt hagyó polgár. Kapott cím alapján egyszerű, GPS ismeri.
  • Leírás:

    Teljes nyugalommal autóztam az agglomerációból /30 km/ Salsához. Egyeztetésünk alkalmával megkérdeztem, hogy előző nap vagy reggel szükséges e hívnom. Egyértelmű nem volt a válasz. Legyek nyugodt beírt noteszáéba. Hát nyugodt is voltam. Jókedvűen "eveztem" hozzá. Időben indultam, mivel a forgalom kiszámíthatatlan. Negyed órával előbb érkeztem. mivel még nem jártam erre, leparkoltam és tájékozódtam. Esni kezdet, jobban mondva kis hószállingózás kezdődött. Órámra néztem. 5 perc múlva egész és hívtam Salsát. Sípolás. Kikapcsolt telefon. Nem gondoltam semmi rosszra. Nem tudtam mi a szokás nála. Óra 1 perckor újra hívtam. Újra csak sípolás. Ekkor már kicsit kezdtem rosszul érezni magam. Vettem teló kettőmet és azon is hívtam. Ugyan az. Tehát az elérhetetlenség nem személyre szóló. Óra 5-kor még egy kísérlet majd kocsimba ültem és távoztam.
    Eddig azaz 16,30-ig vártam,hogy jelentkezzen és mindegy hogy mit, de adjon valamiféle magyarázatot,vagy egyszerűen kérjen elnézést. Nem történt meg így ezt a beszit beküldtem.
    Most néztem csak meg, nem ez az első ilyen jellegű beszije. Úgy látszik ez visszatérő hiba nála. Kár érte, hogy így végződött meg sem kezdődött ismeretségünk.
    Én biztosan nem kezdeményezek nála.
    A saját idejével mindenki úgy szórakozik ahogy akar, de máséval ez ,hogy finom legyek illetlenség. Remélem nem lesz ilyen vendéged!
Happy Massage