• Brenda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon próbálkoztam. Szerencsém volt mert Brenda éppen online volt az oldalon. Könnyen sikerült időpontot egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Külföldi révén csak a tömegközlekedés jöhetett szóba. Bőven van lehetősége az embernek. (Metró és rengeteg variáció a buszra) Megérkezéshez szükség van még egy kis sétára is.(pár perc)
  • Helyszín:

    Toronyház sokadik emeletén fogadnak a tündérek. A lakás tökéletesen megfelel a fáradt vándor megpihenésére. A fürdő kellőképpen el van látva tisztálkodási szerekkel. (rengeteg tusfürdő és szájviz áll rendelkezésre
  • Lány külseje:

    Brenda tökéletesen megfelel a képeinek. Csalódás kizárva. Meseszép. Formás idomok, feszes test. Minden porcikája számomra tökéletes volt.
  • Action:

    Megérkezésemkor puszival üdvözöltem a lányokat. Az első pár percet beszélgetéssel töltöttük, közben kaptam egy pohár vizet és egy törülközőt. Gyorsan elrohantam fürödni. Már alig birtam, hogy életem legjobb órája kezdetét vegye. Fürdés után beléptem a szobába és azonnal Bunny felkinálta gyönyörű melleit. Fantasztikus érzés volt érinteni őket. Közben Brenda sem tétlenkedett, Elkezdett kényeztetni. Remek érzés ahogy két tündér lesi minden kivánságodat. Pár pillanat után Bunny szabályosan leteritett az ágyra és közösen kezdtek kényezetni. Nagyon jó volt. Pár perc kényeztetés után Brenda szépen ráült számra. Közben Bunny felkinálta a punciját az ujjaimnak. Csodás élmény. Ahogy rohan az idő, elérkezett a pillanat, hogy szépen meglovagoljanak. Brenda kezdte a sort. Beleült és szépen meglovagolt. Közben Bunnyval csókolóztunk, csókoltam minden porcikáját amit csak értem. Bunny sem szeretett volna kimaradani a jóból igy újabb poziciót váltottunk. Bunny azonnal felajánlotta a popsiját hátulrót amit nagyon szivesen fogadtam. Bámulatos élmény ahogy Bunny popójat dugom, közben Bunny pedig Brendát kényezteti. Bunny után megint Brenda következett, most szemből hatoltam be. Bunny újra felkinálta a punciját az ujjaknak amiből természetesen sose elég. Az időnk sajnos kezdett letelni igy az ágy szélére álltam, tündérek az ágy szélére és egy kis rásegitéssel a gyönyörű mellekre élveztem. Közben remegtem mint a kocsonya de abszolút megérte. A lányok elmentek letusolni, én pedig próbáltam összeszedni magam. Még a hátralevő időben kaptam egy lazitó masszázst a lányoktól ami felfrissitett. Közben egy remek társalgás zajlott. Időm már csak egy gyors tusolásra volt elég, majd a búcsúzás.
  • Elszámolás:

    Érték/arány szempontjából verhetetlen. Elhelyeztem a lakás egy jó látható pontján. Életre szóló élményt kaptam.
  • Összkép:

    Fantasztikusan éreztem magam. Életem talán legjobb óráját kaptam a tündérektől. Nagyon örülök, hogy a mennyország létezik a földön. Ehez csak Bunny és Brenda párosa szükséges.
Happy Massage