• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A legegyszerűbb módon, telefonon hívtam a gyönyörű hölgyet. Néhány csörgés után már hallottam is csengő hangját. Kedvesen elmondta a lehetőségeket, és sikerült mind a kettőnknek
  • Megközelítés:

    A 11.-kerület egyik legjobb része szerintem. Viszonylag útépítésű lakópark, egyszerű a megközelítése, én jól ismerem ezt a környéket, az uszoda miatt ami a közelbe van. GPS odavisz, tömegközlekés is van, villamos, és busz a közelbe, ha valaki kocsival szeretne menni, a parkolás ingyenes, és könnyen megoldható.
  • Helyszín:

    Bejutás egyszerű a házba, tiszta rendezett az előtér, a lift, a folyosó. A lakás patyolat tiszta, nagy a baszoba, egy francia ággyal, és sok tükörrel. A fűrdőbe tusoló, sok tusfűrdővel.,szájvízzel,hozzá kis poharakkal. Törölköző nagy, puha, és jó illatú.
  • Lány külseje:

    Jessyca egy igazi kuriózum. Ajtónyitás után azonnal felismerhető, egy vadító csoki csaj velem szemben, hófehér fehérneműben. Na nekem már itt kezdett dagadni a gatyám, de ezt majd később.A lélegzetem elállt, talán még egy két ütemet a szívem is kihagyott%-)Gyönyörű látványban volt részem,mivel minden nagggggyon rendbe van rajta.
  • Action:

    Miután beengedett a lakásba, puszikat kaptam az arcomra. A hófehér fehérneműbe istenien nézett ki azonnal kezdett a gatyám dudorodni, ahogy riszálta előttem a fenekét. A szobába újra átbeszéltük az részleteket, és rendeztük a rendezni valót, majd kaptam egy törölközőt, és mentem zuhanyozni. Szobába visszaérkezvén Jessyca már az ágyon várt teljesen meztelenül. Nagyon tetszett amit láttam, a törölközőt ledobtam magamról, és mellé huppantam az ágyra. Kicsit puszilgattam, a ciciknél külön elidőztem, a kezem pedig járt a testén szorgosan. Egy igazi keményhusú csajszi volt a kezeim között. Hamar lelökött az ágyra és kezelésbe vette a teljesen kemény farkamat. Először csak finoman szopta,majd egyre mélyebbre engedte a szájába, és éreztem amint a torkán átnyomja a farkamat. Lent tartotta hosszú másodpercekig, majd feljött levegőért és ráköpte a nyálát. Majd újból teljesen eltűntem a torkába, most addig tartotta lent amíg osszerándúlt a gyomra és ilyenkor egy kis nyálpermetet prüszkölt ki. Imádtam ezért, és kértem csinálja még. Kiakartam próbálni a kényszerfranciát, amit készségesen teljesített. Átvettem az irányítást miután felálltam az ágyra, és Jessyca előttem térdelt. Először csak finoman húztam a fejét a farkamra, de Jessyka durvábbra vette a figurát. Ezután már énis erősebb fogtam a fejét, és hosszabb ideig tartottam a farkamon. Bőnyállal, és óriási élvezettel szopott. Szerettem volna már érezni egy ilyen gyönyörű csoki csajszinak a punciját. A gumit ügyesen felhelyezte,és már csúszhattam is bele a nedves és forró punciba misszibe. Egy élmény volt látni az arcán a kéjt, a melleit ringani a lökéseim hatására, amiket próbáltam több kevesebb sikerrel közbe szájjal is kényeztetni. Majd kértem, hogy folytassuk doggyba, mert azt a szép fenekét szerettem volna látni és közbe kapaszkodni bele, és úgy dugni keményen. Tetszett neki ez a ténykedésem,tolta a farkamra elég keményen magát és közben egyre hangosabban kezdett nyögdécselni. Szerencsére bírtuk az iramot mind a ketten, de kb 5 perc után kérdeztem, hogy hova élvezhetek.Zihálva mondta, hogy a mellére szeretni kérni. Gumit gyorsan lekaptam, még a szájába adtam a farkamat, azonnal torokra vett, kicsit még dugtam a száját, majd a szép melleire élveztem egy hatalmasat. A barna bőrén a fehér spermám nagyon jól mutatott. Remegett a lábam, az élvezettől.
  • Elszámolás:

    Amit a telefonba mondott, az volt a helyszinen is. Előre kérte, amivel nekem semmi bajom.
  • Összkép:

    Remegő lábakkal vártam a liftet, és még a kocsiba is kellett kicsit várnom, hogy elmúljon a remegés. Eszméletlen jó órát töltöttem el Jessycaval.
Happy Massage