• Iza

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régebben beszélgettem Izával, persze akkor nem volt megfelelő időpontja számomra. Abban maradtunk, hogy próbálkozom, vagy négyszer is küldtem ezt megelőzően sms-t, ma viszont ahogy megtudtam, hogy lesz egy kis lukam rögtön üzentem és végre valahára, igaz félórával később mint ahogy kértem, visszaigazolást kaptam , hogy mehetek. Tehát nem volt könnyű, de van ez így.
  • Megközelítés:

    Nagyon egyszerű, a Mester utca környéke, ahol villamos is jár, a parkolás fizetős, de volt hely elég , egy kis séta azért kell a villamostól.
  • Helyszín:

    Sok új építésű ház található ezen a környéken, ez az épület is viszonylag új. Nagyon kellemes környezet fogadott, ízlésesen berendezett amerikai konyhás nappali volt a helyszín tatamival, zuhanykabin a fürdőben minden kellék adott volt a számomra.
  • Lány külseje:

    Sejtettem, hogy egy igazi jó NŐ lesz Iza , de ennyire, valósággal megbabonázott. Kis csipkés valamiben fogadott, átsejlett a finom kis cicije, csodás lábak és popsi, csodás szemek, szép arc, mocorgott is valami a nadrágomban. Persze Izának , mint minden nőnek baja van magával, de szerintem tökéletes úgy ahogy van.
  • Erotikus masszázs:

    Kis ismerkedő beszélgetés után, levetkőztem, majd egy gyors fürdőt vettem. Visszatértemkor , már elő volt készítve a mobil masszázs ágy is. Izán még mindig a csipkés valami volt én meztelenül a kívánalmammal , próbáltam csókot lopni, de csak puszit lehetett, erre egy kis cici kukkolást eszközöltem, nagyon hegyes bimbót varázsoltam a kezemmel, nagyon szép volt, de parancsot kaptam a fekvésre. Finom meleg krémes anyaggal kezdte Iza a talpamon a masszázst, majd a lábam, popsim következett, nagyon finoman ekkor a zacsi is kapott egy kis előzetest, majd a hátam , nyakam, karom következett. Vissza - vissza tért , alaposan megmasszírozott, a legvégén erőteljes a talpamig végig ment rajtam. Nagyon profi, igazi mestere a masszázsnak, szereti is , persze végig beszélgettünk személyes dolgokról is. Izánál a fordulás után a tatamin jön a csúszka, persze előtte végre teljes meztelenségét is megtapasztalhattam, míg kászálódtam le a masszázspadról addig levett mindent magáról. Kapott is ölelést , simogatást, puszit. Ismét hasra a tatamin, fantasztikus csuszkát kaptam elölről és hátulról is.
  • Levezetés:

    A csodaszép testet egyre nagyobb izgalommal simogattam, majd kértem, hogy a finom punciját a számmal is érezzem, nem csak a kezemmel. szememmel. Kicsit lehet volt a válasz, mert sajnos az előző esti borotválkozás után, már pont abban az állapotban volt a borostám amikor kellemetlenül szúr. Próbáltam finoman vigyázva nyalakodni, de nem sok sikerrel. Sajnálom , mert nagyon finom és szép puncija van Izának, valamint roppant izgató és nedves is volt. Nagy bánatomra az ujjam nem nyert bebocsátást , de kárpótolt Iza szája és keze, mely testrészek közben a farkamat kényeztették. A csodás punci látványa, érzete annyira felingerelt, hogy minden előzmény nélkül kitört a lávám, így meg is kaptam a letolást, mert Iza szájába is ment, pedig nem lehetett volna. Nagyon megszeppentem, remélem nem rontottam el végleg a jól indult kapcsolatot.
  • Elszámolás:

    Kis dobozba kéretik Izánál rakni az ajándékot, én is úgy tettem a végén, szóba a helyszínen nem került a mértéke, az első beszélgetésünk tért kis rá.
  • Összkép:

    Régi vágyam volt Izát megismerni, nagyon elnyerte a tetszésemet, minden tekintetben, kitűnő szakember a masszázsban és nem mellékesen egy csodás NŐ. Szívembe zártam, remélem a kis kellemetlenség nem vette el a kedvét tőlem és igazán visszavár.
Happy Massage