• PANNI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vasárnap Istennőm látogatása után masszázsra is vágytam ami ott kimaradt ezért nézegettem a hívható masszcicákat.Hívtam pár kedvencemet,de egyik sem ért rá,így esett a választásom Pannira.Kollegináját elsőre elértem és vele egyeztettem le egy másfél órás meetinget.
  • Megközelítés:

    Bimmerrel érkeztem a Kolosy tér közeli maszodához.Egyből találtam is helyet a ház előtt.Vigyázz a parkolással,mert valaki kivágott egy baszott nagy fát és ott hagyta a gyökerét simán fel lehet rá akadni!
    Busz is játszik ha azzal jönnél.GPS koppra visz.
  • Helyszín:

    Emeletes régi építésű házban van a szalon.Lift van nem fogsz megizzadni.Több szobás igényes lakásban van a szalon.Két fürdő van,az egyik kádas verzió a másik tusoló.A kádas tetszett a végén,mert nagy tükör is van a kád mellett.Maszobába hangulatos zene,masszpad,bőrkanapé és fotel volt.Tükör is van a falon a vizuálisoknak,jól felszerelt szalon.Félhomály volt és zaj sem szűrődött be a főútról. :)
  • Lány külseje:

    Képei retusáltak ami a 3.kerületre nagyon jellemző.Alacsony,sportos szomszédlány típusú aranyos és kedves lány Panni.Mosolygós arcát is láthatod a képein,élőben nem volt sminkelve.Popsi punci kombó tetszett a legjobban.Popó izmos és kemény punci mint a kopasz húsos barack.Cicije puha és tenyérbe illő,kényeztetésre hálás bimbikkel. :)
  • Erotikus masszázs:

    A masszázsa svéd masszázs alapjaira épül nagyon jól esett,bár ezt csak a második felvonásban érzékelhettem.Nem tudom,hogy tanulta-e vagy itt sajátította el,de kellő erősségű volt és nagyon kellemes.Lábaimtól kezdte ,délről északra haladva.Könyökét és alkarját is bevetette a programja során.A massz olajjal történt.Hátamat és derekamat is kezelte hol hosszanti,hol körkőrös mozdulatokat alkalmazott rajtam.Csúszka is volt előről és hátulról is.Beolajoztam a ciciket és előszőr hátamon siklott,felhúzva ezzel majd előről.Közben szemkontakt végig fennállt amikor lehetett...
  • Levezetés:

    Ezzel indult a történetünk felfrissülésem után.Megszabadítottam a fekete szexi fehérneműjétől és simogattuk egymást.A kanapéra ültem,ő meg a lábam közé.Felsőtestem krémmel kenegette majd a kápóhoz ért és lingammal kedveskedett.Hamar vérbő lett és ajkai közé vett.Közben kértem,hogy jobbról közelítsen felém és popsijával puncijával játszottam.69-ben magamra húztam a kanapén mert nyalintani akartam zamatos puncikát.Comjaival kezdtem az ismerkedést.Környéket végig csókoltam és benyalintottam a forró kehelybe ami kitárult nekem.Csiklója szépen dúzzadt nagyon élveztük a mutatványt.Közben lágyan,érzékien franciázott nekem.Alulról is diktáltam a tempót ami a vége felé gyorsabb lett és hatalmasat élveztem forró ajkai szorításában.Letisztogatott és utána jött a fenti masszos jelenet.Volt még egy 69-es felvonás ami hasonlón zajlott.Közös fürdéssel zártuk a másfél órás szeánszot. :)
  • Elszámolás:

    A végén helyeztem el a szokásos óbudai dallamot az asztalra kis lila csokival,az volt a meglepi.Számomra nagyon megérte a mutatvány. :)
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem Pannival magamat,mosolygós és vendég centrikus lányt ismerhettem meg személyében.Mondhatni ez az én vasárnapom volt 2x2 patront is ellőttem a két helyen,Mindenkinek ilyen lövésben és élvezetekben gazdag napokat,hétvégéket kívánok! Jó vadászatot! :)
Happy Massage