• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, néhány nappal a tervezett randevúnk előtt. Az egyeztetés után a jól bevált VTR küldés, valamint néhány " kívánság " írása.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedem. A 2- és Metró, Puskás- " stadionok " megállója, majd pár perc séta a csendes kis mellékutca egyik újabb építésű házának emeleti lakása. 1- es villamos, trolik, buszok mind- mind a közelben. Parkolás az utcában elérhető.
  • Helyszín:

    Az említett csendes kis mellékutca ízlésesen berendezett lakása. A fürdőszoba minden kellékkel kiválóan el van látva, tusfürdő választék óriási.( Köztük az általam otthon használt is megtalálható.) Szájvíz, műanyagpohárral, a kád zuhanyfüggönnyel, száraz kádkilépővel. A babaszoba a kényelmes franciaággyal, ( mellette a falon egy hatalmas tükör )szobainassal, kis asztalkával, szekrénnyel, klímaberendezéssel.
  • Lány külseje:

    Az ízléses, kívánatos fotókat is túlszárnyalja a valóság! ..." Földiekkel játszó égi tünemény! " Egy igazi Angyal. Arányos, sportos testalkat, csábító mosoly, csillogó, igéző barna szempár, formás keblek, ágaskodó bimbók, és a kisugárzása. No a bájos HÖLGY teljesen elvarázsolt.
  • Action:

    Az ajtó záródása, zárása után ( kulcs a zárban maradt ) finom összebújásos, nyelves csókokkal kölcsönös üdvözlés, majd cipő levétele után a babaszobában a további vetkőzés. Közben apró símogatások, újabb összefonódások, és ölelések. Elkísér a fürdőszobába, kapok egy hatalmas, friss illatú fürdőlepedőt, gyors zuhanyozás az ismert tusfürdővel, vissza a varázslat színhelyére. A hófehér lepedőt sikerült ismételten együtt a franciaágyra terítenünk, egy- egy kisebb kényeztetés közepette. Incselkedtünk egymással, majd " ágynak dőltünk ", ahol óvatosan megszabadítottam a míves egyrészes ruhácskájától. Elém tárult " ÉVA "- az örök NŐ, kislányos alakjával, állandóan mosolygó arcával, csillogó, megbabonázó szemeivel, újból elvarázsolódtam.
    Arcom, ajkam puszikkal illette, majd heves csókcsata következett, közben oly gyengéden símogatott a fejem búbjától a nyakamon, mellkasomon keresztül, hogy legszívesebben azonnal viszonoztam volna. Egyelőre Ő kényeztetett, és nem is akárhogyan. Megérkezett a kiskukihoz, rám nézett, következett az igazi varázslat. Angyali kényeztetése következett. Szemeit le sem véve rólam bőnyálas kézmentesen végrehajtott francia előadás részese lehettem. Kezeivel továbbra is símogatott, majd összkulcsolódtak ujjaink..., olyan érzés kerített hatalmába, hogy itt a " mennybemenetelem ". Nem akart megfosztani a 69 gyönyörétől, és a pillanat tört része alatt már a teljesen izgalmi állapotban lévő kelyhét kényeztethettem. Az élményt kölcsönösen fokoztuk, a heréknek is juttatva a bőnyálas ingerlésből, " cserébe " kebleit, formás popóját símogattam, illetve csókolgattam. " Ura " volt a testemnek, óvszer fel, és finoman, de határozottan meglovagolt. A mai Angyali varázslat így teljesedett ki, a melleimen támaszkodva adta az ütemet, mellyel esetenként sikerült 100%- ban azonosulnom. A végkifejlet már ismételten ujjaink összefonódásával ért el bennünket. Hagyott magában lenyugodni, majd letisztogatott. Néhány perces beszélgetés, gyors zuhanyozás, és a búcsú következett. Mielőbbi viszontlátásra.
  • Elszámolás:

    Az év elején történt módosítás nem változott egyik irányban sem. A bővebb információ lekérése után nem érhet meglepetés senki emberfiát sem. Telefonon egyeztetett a helyszínen sem változott, utólag a kis asztalkára helyezve. ( Nem foglalkozott vele, a személyes ajándékának örült, melyből nem készül két egyforma. )
  • Összkép:

    Angyali érintésben, varázslatban, csodálatos együttlétben lehetett ismételten részem. Az ajtótól ajtóig, a randevúnk első percétől a búcsú pillanatáig minden rólunk szólt. Úgy éreztem, a barátnőmmel, a kis ANGYALKÁMNÁL voltam. Csak a finom, gyengédséggel teli együttlétet előnybe részesítő MT- k figyelmét hívom fel a HÖLGY meglátogatására. ( Köszönet a boldog percekért- ANGYALKÁM ! )
Happy Massage