• Jàzmiiin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többször próbáltam, aztán sms is volt, szerencsére visszahívott, és minden úgy jött össze, hogy negyed óra múlva nála voltam.
  • Megközelítés:

    Pont annyira eldugott, amennyire központi (Kosztolányi közelében) helyen is van. Azaz könnyű megközelíteni, de mégsem mindenki előtt kell a kapualjat keresni.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen kellemes, új építésű, kulturált, egyszerű a bejutás. Nincs egyedül, de teljesen korrekt a szétválasztásos módszer, nem találkoztam a kutyusán kívül senkivel. A fürdő normális, a törülköző teljesen jó, szóval kulturált körülmények vannak.
  • Lány külseje:

    Jázmiiin jó csaj, magas, vékony, nagyon természetes. Gyönyörű bőre van, igazán nőies, mert vékony, de mégsem csontkollekció, szép cicik, és világbajnok punci! Ínyenceknek kötelezően ajánlott!
  • Action:

    Csinos fehérneműben és magassarkúban fogadott, varázslatos alakja van. Bementünk a szobába, vetkőzés és el fürdeni. Ahogy írtam a fürdő rendben van nagyon, ez jó alap a folytatásra.
    Mire bementem, már nem volt rajta semmi, és az ágyon fekve várt. Csókokkal fedeztem fel a testét, és csókolózást próbáltam kezdeményezni, de inkább szájra-puszik és nyelv összeérintések lettek belőle, mint igazi csók. Sebaj. A mellei tökéletesek, leheletnyit gravitálnak, ami csak azért kell, hogy az ember érezze: igazi! Formás has, nagyon kellemes fenék, és a puncik királynője!
    Először a melleit és a nyakát csókolgattam, miközben a kézzel simogattam a csiklóját. Szépen reagált a simogatásokra. Aztán Ő kapott el engem, és nagyon jó kis franciát kaptam tőle, itt már a nyelvével sokkal bátrabban dolgozott, mint a csóknál. Éreztem, hogy simán el tudnék menni most, ha hagyom tovább, úgyhogy kértem egy cserét és elkezdtem nyalni az a csodapunit. Gyönyörű nagyajkak, nedvesedés, jó íz, és tökéletesen megduzzadó csikló. Minden pillanat öröm volt, nagyon jól reagált minden érintésre, és szépet élvezett. Élvezése után a szokásos rászorításos technikát sem lehetett csinálni annyira érzékeny lett. Ezután újra Ő franciázott nálam, újra kicsi kellett volna hogy elmenjek, úgyhogy visszafogtam magam, és kértem feküdjön a hasára. Csókoltam a hátát, a fenekét, a lábait, nagyon jó érzés volt, és közben kézzel elkezdtem a csiklóját újra simogatni, először csak épphogy, nem is akarta engedni, aztán pedig mégis belejöttünk egészen addig, amíg újra el nem élvezett. Ezután gumihúzás, először háttal belémült, aztán doggy következett, és itt már nem bírtam tovább és telelőttem a gumit. Kicsit pihegtünk, aztán elmentem zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztük. Nem az kategória, de megérte ez a punci simán. :)
  • Összkép:

    Jázmiiin nagyon jó csaj, hihetetlenül jó testi adottságokkal, aki szereti a természetes szépségeket.
    Kicsit húzódozik néha, de lehet hatni rá, és elengedi magát egy idő után. Alapvetően nagyon kellemes élménnyel gazdagodtam, ajánlom mindenkinek.
Happy Massage