• Fanni

  • Beküldte:
  • Fanni reagálása

    Kedves Fullg,

    Köszönöm a kedves szavakat, várlak máskor is :)

    addig is csókjaim...

    Fanni

  • Egyeztetés:

    Itt vtr-en. Gyors visszajelzéssel.
  • Megközelítés:

    Gps-szel egyszerűen. Parkolás necces lehet, nekem szerencsém volt, telefonos instrukciókkal egyszerű bejutás.
  • Helyszín:

    Újszerű társasház, kúlturált rendezett környezet. Lakás rendben, nagyoob nappaliba nyílik a bejárat, Fanni kedvesen invitál, irány az emelet. Itt a baszoba, minden rendben. Fürdő suintén az emeleten, tusfürdőválaszték, higiéniai eszközök, minden rendben.
  • Lány külseje:

    Szexi fekete köntösben fogadott, kedves mosoly. Képeken talán vékonyabbnak tűnik, van mit fogni rajta, szép nagy mellek. Ami nagyon megfogott a kedves mosolya, incselkedő szemei, nagyon sexi, rögtön felcsigáz.
  • Action:

    Fanni remek szerető, mindent megtesz hogy úgy érezd érted van minden. Gyors vetkőzés, el tusolni. Szégyenlősen jelzi, hogy a fürdő zára pont tönkrement és a melegvízzel is trükközni kell... hirtelen 5lettel invitálom, jöjjön és segítsen. Nem kellett kétszer kérni, a víz tényleg nem vmi meleg, elkezdek lemosakodni, erre jelzi, hogy ő úgy gondolta majd ő mosdat le...milyen amatőr vagyok, hát jóhogy! Gyorsan én is elkezdtem hatalmas melleit mosdatni, remek foglalatosság! Közben csókolózás, és hát elég célirányosan mosdat, nagyon finom keze van, harci díszbe is állít pillanatok alatt.
    Aztán kiugrunk a kádból, szobában egy aranyos mosollyal kérdi hol is tartottunk, és egy ölelés közben tovább simogatja a farkam)) aztán az ágy szélére ülve elkezdi fantasztikus franciáját. Hát ez vmi fantasztikus. Hanyatt döntöm, mellei közé teszem, minden lökésnél nyalogatja a végét, majd finoman megdugom a száját... oldalra fordulva kényezteti tovább és én is belekostolok a puncijába, remek szórakozás. Legszívesebben ezzel tölteném az egész délutánt, mondom is neki, elenged egy újabb kedves mosolyt, majd elkezdi nyalogatni a golyókat, aztán végig nyalja a rudat.
    Aztán bár erősen gondolkodtam, hogy így kellene befejezni, de csak gumit kértem, Fanni pedig feltérdelt és hátulról hatoltam be. Itt is nagyon odaadónak bizonyult, tolta magát rám, nem is bírtam sokáig...
  • Elszámolás:

    A bővebb infoban megadott tétel, a végén redeztem, addig szóba sem került. Nagyon jó átlagos ajándékért.
  • Összkép:

    Imádom, ha kedves, sexi, odaadó partnert találok, nincs fásult unalom, gépies érzés. Fanni végig vidám, kacér, mindenben lelkes. Köszönöm az élményt!
Happy Massage