• Lívia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Lívia reagálása

    Kedves Nagymacko! :)

    Örültem az ismételt találkozásnak, jól éreztem magam, És igen... valóban szeretek szétszedni-összerakni, ellazítani-felcsigázni, és a kielégített mosolyt látni..:) És mind ezt megtettem veled, és remélem még újra sor fog rá kerülni, köszönöm hogy megírtad a tartalmas randinkat:)
    Várlak sok szeretettel,
    Csókjaim: Lívia

  • Egyeztetés:

    Nálunk az egyeztetés egy kis huncut SMS-váltással történik, hisz visszajáró vendég vagyok már a ház asszonyánál :)
  • Megközelítés:

    Nem tudom van-e könnyebben megközelíthető hely ennél a csodaszép környéken megbújó kicsi szalonnál... Gondolom tömeg-közlekedve is gyerekjáték, de én kocsival járok, így maximális elégedettségemnek tudok csak hangot adni. A nap bármelyik szakában található szabad parkoló a ház 100 méteres körzetében, ráadásul egy forintban sem fáj...
  • Helyszín:

    Egy megfelelően és céltudatosan kialakított kicsi kéj-lak :) ennek minden előnyével... Kellemes félhomály fogad, mindennek rendeltetésszerű helye van, etc.... Sokan megénekelték már az előttem írók közül. minden rendben van :)
  • Lány külseje:

    Történetem főszereplője egy nagyon bájos, vonzó, nőies, csábító, kellemes, türelmes, magával ragadó teremtés, aki tudja mi kell a pasiknak és minden egyes alkalommal kihozza belőlünk a maximumot :) Mindig más-más öltözetben fogad, így ezt külön nem részletezem...Tudja, mitől indul el a pulzusom :)
  • Erotikus masszázs:

    Nos igen! Itt érdemes kicsit elidőzni, hiszen számtalanszor megtapasztaltam, hogy Lívi nem azok közé a lányok közé sorolható, akik csak amolyan "szeretetmasszázs" vagy simogatós masszázzsal hangolnak rá az ezt követő feledhetetlen hancúrozásra, hanem szakmájának nagy tudója. Elmesélte, hogy évekig dolgozott kimondottan masszőrként, így elsajátította minden csínját-bínját ennek a nagy múltú mesterségnek. Én különösen kedvelem azokat a lányokat, akik éreztetik is nem apró termetemmel, hogy tudják, mitől döglik a légy. Felvezetés után a hasamra feküdtem, majd elkezdődött a masszázs. Két órára szoktam járni, így volt idő kibontakozni. Tatamin történik az egész, természetesen meztelenül mindkettőnk részéről, hangulatos mécsesekkel körülvéve és tükrök segítették a kukkolást :) Talpakkal kezdtünk, majd vádli, comb, fenék, derekam, hátam, vállaim, nyakam, karjaim és egyéb testrészeim köszönték meg az alapos, erős, gyúró, olykor nyújtó gyakorlatokat, melyeket ha kell szótlanul, ha olyan hangulatban vagyok, végig trécselve végezte hercegnőm :) Az ember gyereke meg csak fekszik és élvezi Livi keze alatt töltött idő minden pillanatát. Nem túlzás, ha azt mondom: összerak-szétszed, ellazít-felcsigáz :), tanácsot ad, ha kell előveszi gyógy--kencéit :) szóval fullextra ez a szolgáltatás is. Alig várod már, hogy elhangozzon a megfordulnál-vezényszó :)
  • Levezetés:

    Gyors zuhany után háttal a tatamira kellett feküdnöm és Livi mellém telepedett, mondanom sem kell, hogy egy szál ruha nélkül :) és kezdetét vette az első felvonás. Finom kézzel olajat csöpögtetett rám, majd kezeimbe és kérte, olajozzam be bőségesen mindenütt. Ezután finoman megkoreografált csuszkamasszázsában gyönyörködhettem, majd egy frenetikus, hosszan tartó, kínzó-édes lingam masszázst kaptam, melyben átélhettem a férfiemberek által már számos fórumon megénekelt gyönyöröket. Livi nagymestere ennek a művészeti ágnak is. Tudja, hogy érzékenyebb vagyok, így finomabb technikával kísért és terelgetett a végkifejlet felé, melynek pillanatában hatalmas sóhajjal szakadt ki belőlem a beteljesülés hangja és nedve :) Masszázs végén az első amire kért királylányom, hogy meg szeretném-e masszírozni? Természetesen nem lehet ellenállni eme kérésnek, így helyet cseréltünk, s én öt percen keresztül csodálhattam formás fenekét, kecses termetét és remélem sikerült kicsit ellazítanom :) Mikor már nem nagyon bírtam tovább meredező férfiasságom karbantartását :) hátamra fektetett és egy lüktető csúszkamasszázzsal varázsolt el.. Mikor már az élményektől szinte robbanásszerű állapotban kerültem és a tér, meg az idő megszűntek létezni, hisz minden porcikám a beteljesülésért áhítozott, Hercegnőm rám ült, mintha lovagolni akarna rajtam, és olyan lovaglást kaptam - persze behatolás nélkül -, mintha hevesen szeretkeznénk... Így ért el a vég :) Percekig szóhoz nem jutottam. Mellém bújt, átölelt, együtt pihegtünk. Majd közösen mentünk zuhanyozni...
  • Elszámolás:

    Szokásos, a végén szoktam a kicsi polcocskájára helyezni. Nagyjából Pesti átlag egy szó szerint átlagon felüli kényeztetésért...
  • Összkép:

    Perfekt! Ez a szó jellemezheti legtalálóbban kisasszonyunknál eltöltött időmet. Minden tekintetben átlagon felüli szolgáltatás!! Minden pillanat megérte! Sok örömöt szerzett már nekem Livike és remélem, ez a jövőben is így folytatódik majd. Vigyázzatok rá! Ritka kincs a szakmában! Köszönök mindent! :)
Happy Massage