• Aliz

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Kedves OrnPeet!

    Kíváncsi lennék milyen eszmefuttatás után sikerült kilyukadni e nicnév mellett?
    Nos, uraim ami pedig a beszámoló megírását illeti: OrnPeet barátunk nagyon ügyesen csinálta. Pénteken nálam járt és szombaton már meg is írta a kis eszmefuttatását. Így teljesen képben voltam a személyét és a talakozás hangulatát illetően.
    Ha össze szeretném foglalni a a benyomásaimat az írásodról akkor azt mondanám: te jól írsz, van stílusod. Sőt! Így írásban több stílusosságot véltem felfedezni mint személyesen. Azt hiszem ezt a számodra teljesen új szituációnak tudhatjuk be. Azt írtad, hogy segítettem legyőzni a zavarodat. Biztos vagy te ebben?
    A kádba való ki- és bejutással kapcsolatban csak annyit jegyeznék meg: fiatal, jókiállású, stramm férfi vagy, egy ilyen helyzet nem jelenthet gondot. Sok, nálad kétszer olyan idősebb vendégünk is megoldotta már ezt örömmel és dalolva.
    Jó pár olyan vendégem volt már akinek én voltam az első erotikus masszőz az életében...ilyenkor mindig jót nevetek magamban, hogy szegények aztán jól be tudtak választani. Nálad sem volt ez másképp. De túlélted, elmondásod szerint nem is szenvedtél sokat, pozitív benyomásokkal távoztál.
    Nagyon köszönöm, hogy nálam jártál, azt is, hogy elsőre rám esett a választásod!
    Sok-sok ehhez hasonló vagy ennél csak jobb élményeket kívánok neked a jövőre nézve, és ki tudja? lehet nem ez volt az utolsó találkánk.

    Aliz

    Ui: hétfő van...ennyi kedvességét sikerült kipréselni magamból, még így is büszke vagyok magamra.

  • Egyeztetés:

    Két és fél kör után sikerült elérnem. Péntek este lévén az esélytelenek nyugalmával csörgettem meg kétszer. Hagytam egy kreatív SMS-t provokáció gyanánt: ha ideje engedi, csörgessen meg. Kedden újult erővel kilestem mikor online, elsőre felvette. Zavarban voltam, mert a felnőtt szórakoztató-ipar jelen felségvízére ekkor eveztem először. Rögtön kiszúrta az édesvízi ladikom, és miután körbehajózta patinás cirkálójával, engedélyt kaptam kikötni. (btw a honlap fejlesztőinek: jó lenne egy mikor elérhető/online heti statisztika csak 5let).
  • Megközelítés:

    Könnyű. Forgalmas budai főút eltéveszthetetlen társasháza. Buszmegállótól 50m, vagy ha biciklivel jönnél, és nem akarsz tekerni, a fogaskerekű is rendelkezésre áll és Aliznál még tusolni is tudsz (najó fogsz).
  • Helyszín:

    Korábbi beszámolókat tudom csak erősíteni. Impozáns helyen levő modern ház. Hárman rendelnek, pöpec logisztika, ottlétemkor senkivel sem találkoztam. Az intim környezet egyszerűen és jól kigondoltan van berendezve. Úgy tűnt mindennek megvan a helye. A kádba ki és beszállni egyensúly gyakorlatot igényel és csípőprotézissel rendelkezőknek felügyelettel ajánlott.
  • Lány külseje:

    Ha klisésen akarom leírni, mint egy jó bor. Érett. Sima. Karakteres. Lenyűgöző. Amint megízleled, a nyelved hegyétől a fejbúbodon át a lábad kisujjáig bizserget.
    Egyébként, a képekhez képest, egy kicsit érettebb, magával ragadó gyönyörű alkat. Szép arc, nagy kék szemek.
  • Erotikus masszázs:

    Igazság szerint autopilóta üzemmódban érkeztem. Tapasztalat és különösebb elvárás nélkül. Kvázi Aliz vezetett engem, mint világtalant. A masszázs előtt nagy örömömre a falatnyi ruha fölött győzedelmeskedett a gravitáció. A testem szerintem minden porcikáját átmasszírozta. Kilesve a tükörből a mozdulatait, látszott, hogy belemerül mindabba, amit csinál, figyel minden apró részletre. Nagyon kellemes és izgató élmény volt, ahogy csupaszon hol a hátamon, hol a lábamon ülve simította el a csomókat izmaimban.
  • Levezetés:

    Ezt fedje a titok homálya. (Nagylevegő…) Az, hogy ki hogyan állítana össze mondatokat az olaj, test, csúcs, kényeztetés szavak felhasználásával és milyen egyéb szóösszetételeket fűzne hozzá, mindenki fantáziájára bízom, avval a vezérvonallal, hogy konklúzióként rajzolódjon ki egy kép, ahogy vizuális és testi ingerek egymásra épített, harmonikus és kidolgozott összessége egy tetőtől talpig bizsergő, 2 méterre a föld felett lebegő testet eredményez.
    Ezt a hatást misem bizonyítja jobban, hogy távozás előtt, annyira az események hatása alatt voltam, hogy megfeledkezve magamról fürdés után öltözés helyett leültem Aliz mellé, és csak néztem ki a fejemből (remélem itt nem rúgtam el nagyon a pöttyöst).
  • Elszámolás:

    A legvégén került kiegyenlítésre az előre egyeztetetteknek megfelelő mértékben.
  • Összkép:

    Amikor elhatároztam, hogy felkeresem, még nem tudtam teljesen, hogy miért esett rá a választásom. Csak utólag végiggondolva értettem meg és született ez a beszámoló. Ha Aliz, akkor azért Aliz (az egyértelműn túl), mert egyedi személyiség, és mert törekedik a maximumra, figyel a részletekre, plusz tart egy bizonyos távolságot. És jó vagy nem jó, de köntörfalazás nélkül megmondja a frankót. A vízkeresztség okán nehezen oldódtam fel, amit szerintem jól kezelt, és annak ellenére, hogy nem bontakoztam ki, remélem, a jövőben is össze tudunk hozni egy-két randit.
Happy Massage