• Cintia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző este láttam, hogy éppen online és elérhető, ezért kapva az alkalmon rögtön telefonáltam is neki. A szokásos telefonos bénázásom most elmaradt. ( tudjátok mikor még kicsöng, de te még azon agyalsz, mit is mondjál , mikor hirtelen megszólal egy nagyon kedves ,,szia,, aztán ő zés meg izélés lesz a dologból :) ) Régi vendégként most inkább egy gyors ,,voltam már nálad bla-bla,, szöveg után a tárgyra térve ajánlottam egy időpontot, kicsit még variáltunk rajta , majd sikerült megegyeznünk, ami mind a kettőnknek megfelelt.
  • Megközelítés:

    A Budapest Arénától kb 5-perc kocogás távolságra. ( Adatlapján a térkép kb 90%-ba a pontos helyet jelöli ) Metróval, villamossal, trolival, busszal ( van még valami ? ) tökéletesen megközelíthető. Autóval se gond a hölgyemény meglátogatása, jártamkor volt hely bőven. Parkolásért nem kell egy petákot se fizetni mert ingyenes.
  • Helyszín:

    Igényes egy viszonylag új építésű társasházban rendel másodmagával. Rend és tisztaság honol nem találkoztam sem a barátnőjével sem logisztikai nehézséggel. A fürdőben kád található, zuhanyfüggönnyel. Aki ép a helyi gyrosostól jön annak még csomagolt fogkefe is a rendelkezésére áll. Maga a tetthely, nagyon hangulatos.
  • Lány külseje:

    Sokan megregélték itt, de valami faaantasztikusan nézz ki , jól összerakta őt a természet :) ! Rég jártam már nála ezért az emlékeim már egy picit megkoptak . Az ajtónyitás után egy gyönyörű , derékig érő barna hajú bombázó várt fekete bugyi/melltartó kombóban. A képein nem látszik, de van 1-2 tetoválása, akit ez esetleg zavarna. ( az adatlapján ezt jelzi is )
  • Action:

    Egy elég nehéz és fárasztó időszak után, szükségem volt egy teljes kikapcsolódásra, ezért a mai péntek kora délutánom, röpke 1 óráját Cintiával töltöttem.
    A puszi/kabát/cipő levétele után rögtön a tetthelyre lettem beinvitálva amit egy erőteljes ,,vetkőzz,, parancs után már dobtam is le magamról a textilt. Gyerekek ő olyan vadító nézéssel tud tekinteni az ember fiára, hogy szinte már ott azonnal le is kaptam volna egy csókkal, de helyette inkább elkísért még a fürdőbe ahol lemosva az út porát , visszatértemkor már izgalommal vártam, hogy ismét mit sikerül kihoznunk majd egymásból. Ő még kért egy percet majd kitipegett a fürdőt rendbe tenni utánam.
    Visszatértekor még csodáltam picit, majd közelebb lépve már az ágyon folytattuk a csókcsatát. Nála tényleg nem reklám a barátnő feeling, utoljára így a barátnőmmel csókolóztam . Ledöntve az ágyon, apró finom csókokkal haladtam lefelé kiélvezve a teste minden négyzet centiméterét . Mivel nála a barátnős együttlét a favorit ezért gyengéden kezdtem meg az ő kényeztetését . Nagyon finom, és illatos lent. Ahogy teltek az első percek úgy kezdett minél erősebben beletúrni a hajamba, és finoman rátolni a fejem az ő nunijára. A légzése egyre gyorsabb és mélyebbé vált , sokat nem is kellet várni arra, hogy ő picit beleremegve elélvezzen. Ettől én is beindultam, erre még ő ráöntött a tűzre egy ,,viszonozhatom ,, kérdéssel. Naná, és máris már azt veszem észre, hogy már én vagyok alul ő fölöttem. Nem rárontva , hanem szépen araszolva halad a nemesebbik testrészem felé. Igyekszik kitapasztalni az aktuális partnere gyenge pontjait ezért fülharapdálástól kezdve, nyakcsókoláson át csókolva a környéket se kihagyva kezd bele a francia tudása csiszolásába. Gyengéden, de mégis ütemesen csinálja, nem csoda, hogy itt az urak az első kört NFVSZ-el fejezik be. Mikor már beton keménnyé változtatott kértem a gumit, majd a kedvencünkkel, a lovacskával kezdtük a szeánszunkat. Rám hajol, csókol, akar…. röviden így foglalható össze, az ahogyan lovagol rajtam. Sok nem is kell neki, pár perc után rám borulva mássza meg a Mount Everestet :) Egy picit még szuszog a mellkasomon majd ahogy szépen visszatér az alaptáborba , újra belekezd a csúcs meghódításába, ezúttal már beleguggoló lovacska pózban. A második élvezése után felkapom, megfordítom, és misszió pózban, teszem gyengéden magamévá. A szünetben beszélgettünk az elmúlt időszakról kivel mi történt az utolsó találkozásunk óta. A második felvonás hasonló koreográfiával indult, azzal a különbséggel, hogy itt már oldalról élvezhettem Cintia testét. Egyre ütemesebben mozogva megragadta a kezem, és az egyre erősebb szorításából ítélve így már pontosabb képet kaphattam, arról, hogy ő már nem e világon van, hanem a csillagok között. Hasra fektettem, majd hátulról a kedvenc pózomba folytattuk tovább. Szinte én is beleremegtem abba, mikor egyszer csak megszólalt, és kéjesen adta tudtomra, hogy jól elkaptam az iramot, abba ne hagyjam , és rá kb 2 percre a teste megfeszült, és ismét elélvezett. Időközbe észre vettük, hogy már csak kevesebb mint 5 percünk maradt. Sajnos hosszabbításra már nem volt idő egy kedves vendég érkezése miatt, ezért szemből egy vadabb szexelésbe vágtunk bele és azzal a lendülettel megadta nekem a kegyelemdöfést.
  • Elszámolás:

    A randink végén történt . Leraktam a komódra. Az 1 órának megfelelő új Pesti átlaggal honoráltam meg a szeánszunkat.
  • Összkép:

    A bemutatkozó szövege pontosan letükrözi milyen vendégekre is kapós Cintia . Aki barátnő feelinget keresi ne is menjen máshová ! Összegezve remekül éreztem magam vele, haza felé a vigyort nem is tudtam letörölni magamról :) Legszívesebben önző lennék ,és csak magamnak ajánlanám , de ha az urak figyelmesek és kedvesek vele akkor Cintia mindent megtesz , hogy jól érezze magát az ember. Tessék rá nagyon vigyázni !
Happy Massage