• Bianka

 • Beküldte:
 • Bianka reagálása

  Kedves Bronx!

  Örülök, hogy jártál nálam és megismertelek:)!

  Köszönöm a beszámolót és a pozitív csalódás észrevételét, bóknak vettem!
  Annyira nem illetődtem meg, mint ahogy gondolod, pár érdekes helyzettel találkoztam :)! ...de, ha nem ment át sebaj!
  Hmmmm a legjobb barátod hol erősebb-hol gyengébb masszírozása...:); üdv az igazi tantra-lingám világban:)!

  Várlak máskor is!
  Legyen szépséges napocskád:)!
  Puszi
  Bianka

 • Egyeztetés:

  Hét elején hívtam egy pénteki randi reményében. Minden simán ment, kedvesen és aprólékosan tájékoztatott a lehetőségekről. Nagyon megnyerő és kedves volt a hangja már a kezdetektől.
 • Megközelítés:

  Újlipótváros már kevésbé forgalmas de felújított része, parkoló van a környéken, nem kell körözgetni délelőtt, estefelé azért már neccesebb lehet de nem véeszes. Busz jár, de nem egy Deák-tér azért, bubi biztos van.
 • Helyszín:

  Szépen berendezett, célnak megfelelő szobával. A furdő nem egy csili-vili de a higiénia megteremtésére maximálisan alkalmas. Van minden ami kell, fürdőkád elegendő tusfürdő-válaaztékkal, szájvíz, stb.
 • Lány külseje:

  Bianka gyönyörű, mind ruhában, mind anélkül nagyon helyes és formás csaj. Szoknyában és blúzban fogadott, hihetetlen csinos, elegáns és vonzó volt benne. Arca szép, mosolygós, mint ahogy a szemei is. Popsi formás, mellek szépek, minden feszes. Gyönyörű, arányos, bájos.
  A képek alapján amúgy erősebb arc-szerkezetű lányra számítottam, de pozitívan "kellett" csalódnom.
  Az életkora hihető, ellentétben az itt hírdetők 95%-ával.
 • Erotikus masszázs:

  Jól masszíroz. Nemcsak keneget és simogat. Nekem ez is fontos egy ilyen találka során. MIre visszaértem a fürcsiből, melltartóban és bugyiban várt majd megkért, hogy feküdjek le. Én jobb szeretem a masszázs előtt, ha van némi ismerkedés, ezért kicsit magamhoz húztam és beszélgettünk, míg kicsit simogattam. Úgy éreztem ezen megilletődött egy hangyányit így nem erőltettem, bár élmény volt simogatni. A masszőz lányok között amúgy nem jellemző az, hogy kicsit felvezessék a szeánszt, bár biztos vagyok benne, hogy nagyságrenddel emelné a service színvonalát ha így tennének. Aki így tesz, oda sokkal szívesebben járok.
  A masszázs amúgy a találka második részében volt, alaposan meggyúrta a lábam, hátam, nagyon profi volt.
 • Levezetés:

  Igazából ezzel kezdtünk, az állva ismerkedés után a tatamira feküdtem. Bianka végig nagyon jó vendéglátó volt, jól lehetett vele beszélni bármiről, leste minden kívánságom. Igazán jó házigazda.
  Szóval leheveredés után bekenhettem a felsőtestét, igazi öröm volt ujjaimnak játszani a bimbókkal és masszírozni kicsit a melleit. Sajnálom hogy ugyanezt nem tehettem meg a popsikkal. Majd hanyatt döntött és csúszkálni kezdett rajtam, nagyon ügyesen. Szép formás lány, a csúszka a szemnek is igazi élményt jelent. Csúszkálás után mellém térdelt és hol egy, hol két kézzel, hol erősebben, hol lágyabban masszírozni kezdte a legjobb barátomat. Egészen kellemes, majd mennyei volt az öröm, ahova repített. Közben végig mosoly.
 • Elszámolás:

  Kicsit mintha emelkedett volna az utóbbi időben, követve az ingatlan piacot. Bianka virágigénye nem vállalhatatlan, megfelelő érték arányt képvisel. Utólag tettem az asztalra, mert nem tudtam hogy meddig maradok.
 • Összkép:

  Igazán kedves, gyönyörű és tehetséges lány, aki kis módosításokkal (amiket fentebb részleteztem) igazi profivá válhatna, és könnyen tudna kiemelkedő lenni a mezőnyben. Így is egyik kedvencem, remélem fogunk még találkozni.
Happy Massage