• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon találtam rá és felvettem a kívánság listára. Egyszer már volt időpontjának, de azt lemondta. A Móriczon volt dolgom, időben végeztem és kedvem támadt egy kicsit hancúrozni. Elértem azonnal, de csak később tudott volna fogadni. Elhagytam a környéket, mikor rám írt, hogy mehetek. Megfordultam.
  • Megközelítés:

    Én tomegkozlekedek. A Móriczról több villamos is megy a helyszínre, ami elég közismert az oldal felhasználói között. Kondorosi út. Parkolni lehet, de nem tudom kell-e érte fizetni.
  • Helyszín:

    Újépítésű lakótelep, sokat nem kell lepcsozni. Lakás rendben, modern. Ketten rendelnek itt de nem találkoztam másokkal. A szoba kicsi, de jól kialakított. Nagy ágy, ruhákban szék, ágy mellett nagy szekrény tükrök kell (nagyon hasznos). Fürdő rendben, felszerelt mindennel, ami kell.
  • Lány külseje:

    Vékony leányzó. Kicsit sötétebb a haja, vagy csak a félhomályban tűnt úgy. Nekem többnek tűnik korban. Arca atlagos, cicik gravitalnak és kicsik, popsi feszes.
  • Action:

    Személy szerint én azért a bizonyos popó izgatasert látogattam meg. Lotti szerint vannak, akiknek ez nem jön be. Én nem ilyen vagyok.
    Fürdés után agyon elterultem és hagytam Lottit dolgozni. Persze az elején tisztáztuk, hogy én imádom ha a popsimat nyaljak, tehát bizonyíthatja mennyire szereti ezt csinálni. A farkam hamar kemény lett, mert innen indult a kenyeztetes, de hamar párnát raktam a derekam alá és felkinaltam az anuszomat. Rá is tapadt a nyelvével, szájával. Addig maradtunk igy, amíg zsibbadni kezdett a lábam. Ezután megkértem feküdjön le és én leszek felül. Konkrétan raultem a szájára, úgy hogy a tükörben nézhessem ahogy nyalja, falja az anuszomat. Ezt sokáig élveztem es Lotti készségesen és kitartóan csinálta. Kertem gumit, hogy egy kicsit benne legyek. Kutyusban, váltakozó ütemben dugtam, nem vadultam mert nem kellett sok már nekem a véghez. A szájába akartam bevegezni. Gumit lekaptam, a tükör elé álltam. Lotti rögtön tudta mit szeretnék. Elém térdelt és szopni kezdett. Megkertem, hogy egy kis sikositot tegyen az ujjára és finoman dugja be a popomba. Nemsokára nagyott élveztem és a szájaba spricceltem egy nagy adag spermat. Meglepetesemre lenyelte az egész adagot. Nagyszerű volt.
  • Elszámolás:

    Utólag történt az elszámolás. Mértéke igen kedvező. A csók extrával is (nem vettem igénybe) az új átlag alatt van. Tudott visszaadni is.
  • Összkép:

    Igazán készséges, odaadó, tudja mit csinál. Kedves, beszélget ha kell és ezek szerint le is nyeli ha úgy adódik (biztos éhes volt). Összességében nagyon élveztem ezt az órát. Pontosan azt kaptam, amiért mentem. Köszönöm!
Happy Massage