• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    --- A Lynánál megjelent beszámoló másolata, ezért kérem mellőzni a copy-ra vonatkozó kommenteket. ---

    VTR-en vettük fel a kapcsolatot, de eredetileg Lynánál akartam ezt a hármas progit, de a randi napján módosult a helyszín és végül Brenda kuckójában voltunk.
  • Megközelítés:

    Én vonatozni szoktam, amit ők is jól tudnak. Volán és BKK is használható, valamint a parkolás is teljesen rendben van, bár most mintha kevesebb szabad hely lett volna.
  • Helyszín:

    Normális garzon, nem változott semmi, fürdő is rendben van igazából nem tudok újat írni a helyről, de kellenek a karakterek, ezért írok még pár szót.
  • Lány külseje:

    Amikor megláttam akkor egy ilyen anya és lánya érzésem volt, mert a köztük lévvő korkülönbség nem csak apár év. Lyna már az éretteb lányok közé tartozik, Brenda pedig MILF kategória, ahogy ő nevezte magát akkor (Mother I'd Like to Fuck -- ha valaki nem tudná). Lynán egy bugyi és egy kis top volt, Brendán meg valamilyen babydoll féle aminek a mellrésze középen hiányos volt, ezért a bimbók ott kiemelkedtek a ruhából.
  • Action:

    Megérkezésem csevegtünk egy kicsit és megkaptam a kedvenc frissítőmet, Brenda szerint csak én iszom ilyet a többi vendég másfélét fogyaszt. Utána mentem a fürdőbe, szerintem egy kicsit sokáig időztem ott, mikor visszaértem akkor Lyna megszabadult a textiltől. Az ágyra térdelte és elkezdtem csókolózni a lányokkal. Később lejjebb kalandoztam és először Lyna, majd Brenda melleit vettem kezelésbe. Amelyik lány kimaradt az franciázott nekem. Váltottunk és Brenda elfeküdt és kikövetelte magának az ügye nyelvemet ezért, az öléhez helyezkedtem Lyna pedig csókokat váltott vele illetve a melleit csókolta. Két ujjamat is bevetettem a kényeztetésbe ezért Brenda hamar elkezdett sóhajtozni és hamarosan el is ment Utána gumit húztunk és hátulról Lynával kezdtem el foglalkozni. Közben simogattam Brendát ahol értem és volt hármas csókcsata is. később Lyna már Brendát nyalta és én teljes erőből Lynára tudtam koncentrálni. Miután Lynával befejeztem a menetet; akkor Brendával folytattam misszibe és most Lynát simogattam ahol értem. Később az ujjaim is csatlakoztak Lyna kényeztetéséhez. majd jött Lyna is szemből és itt az ujjaim Brendát találták meg. Mivel én egséz végig térdelő helyzetbe voltam ezért elfeküdtem az ágyon hogy a lábaim is pihenjenek keveset és ők azonnal lekapták rólam a gumit és míg Lyna mélytorkozott addig Brenda a golyókat kényeztette. megjegyzem isteni érzés mikor két lány így kényeztet. Ők már tűzijátékot akartak, de én még egy lovaglást kértem és Lyna kapott az alkalmon ezért egy újabb gumi után már rendesen vágtázott rajtam. Brenda elővett egy vibrit és mozizva elkezdte kényeztetni magát, de úgy helyezkedett, hogy én is jól lássak mindent. Lyna vágtája után jött a végjáték és Lyna szájába élveztem, de kértem ossza meg Brendával az utódokat, ezért egy rövid csókcsata alatt megosztoztak rajta. Egy percre elvonultak a fürdőbe én addig elfogyasztottam a maradék frissítőmet még csevegtünk egy darabig. Öltözködtem közbe búcsúcsókok és Lynával együtt léptünk ki a lakásból. az utcán még akartam váltani vele egy utolsó csókot, de zet nem engedte, de megígérte lesz folytatás, amit alig várok. Utána egyedül folytattam az utamat elfele.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztem Brenda bővebb infója mindent elárul és mivel nem egy kerületbe vannak ezért egy kicsit meg kell toldani a két lányos csokrot, de nem vészes.
  • Összkép:

    Brenda már korábban is pedzegette ezt a párost, de most jutottunk el a megvalósításig; ami névnapi ajándéknak sem volt utolsó. Számomra nagyon jó élmény volt és szerintem még sort kerítünk egy hasonló randira.
Happy Massage