• Fanni

  • Beküldte:
  • Fanni reagálása

    Kedves Aumisi,

    Köszönöm, várlak máskor is játszadozni ;)

    Csókollak

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, igazán kellemes hangja van. Elmondta a tudnivalókat. 6 nappal előbbre kértem időpontot, meg is kaptam. A randi napján kértem módosítást, rugalmasan, kedvesen megoldotta. Elmondta, hogy pontosan hol található a kéjlak.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedést választottam. A Klinikák metró megállótól pár perc séta. A jeges járdán 8 perc alatt odaértem.
  • Helyszín:

    Többszintes lakóház. 2 helyen kódos ajtó, lift, majd Ő nyitotta a folyosó ajtaját amikor odaértem. Amerre jártam tisztaság és rend mindenütt. A lakás igényes. A bejárati ajtón a nappaliba léptem, majd egy lépcsőn jutottam a szobához és a mellette lévő fürdőhöz. A szoba nagyon kellemes hatású, szépen berendezett, hangulatos. A franciaágy kényelmes, szobainas és szék is rendelkezésre áll a ruhák lepakolásához. A fürdőben kád, függöny, száraz kilépő, kb. 10 fajta tusfürdő, többféle szájvíz, poharak kikészítve, rend és tisztaság! Hibátlan!
  • Lány külseje:

    Nagyon fiatal és szép! Hosszú illatos szőke haj, bájos mosolygós arc, bársonyos illatos bőr, nagy és formás keblek, harapnivaló fenék, szép lábak. Gyönyörű külsejéhez kellemes magasság párosul. Teljesen elvarázsolt az összhatás. Tündéri jelenség!
  • Action:

    Résnyire nyitva hagyott bejárati ajtóhoz értem. Kinyitotta a Drága és amikor megpillantottam teljesen elvarázsolt az összhatás! Sugárzik a fiatalsága és a szépsége. Köszönés, puszi-puszi alig bírtam megszólalni. Egy pillanatra megálltam és bámultam. Levettem a cipőmet és a kabátomat. Kérte, hogy kísérjem el az emeletre. Az ajándékot egy csoki kíséretében a nappaliban valahová letettem épp csak odapillantott. Követtem gyönyörű vendéglátómat és a lépcsőn folyamatosan moziztam. Fönt beinvitált a szobába és megmutatta, hogy hová pakolhatok. Ledobtam a ruháimat, közben Ő elővett egy friss, ropogós törölközőt. Megkért menjek tisztálkodni. Alig bírtam levenni a szemem a csinos fogadóruhája alól kikiabáló mellekről és a bájos arcáról. Puszit kaptam mosollyal kiegészítve,már húztam is. Gyors fürdés, törölközés, egy feles a Listerinből és igyekeztem vissza. Fanni ekkorra levetkőzött, az ágy előtt várt. Nagyon elámultam a gyönyörű teste láttán. Nem mindennapi látvány egy ilyen szép, fiatal női test!
    Olyan kellemes csókolózásba kezdtünk, hogy majd elolvadtam. Az ágyon folytattuk a csókolózást. Azután indultam a nyaka környékére, érzékenyek a fülei is. A hatalmas melleket sokáig kényeztettem, lehaladtam a hasához. A köldök pirszinggel játszadoztam, majd a combok belső részén végig szánkázva megérkeztem a puncihoz. A punci nedves, illatos, selymes volt, alig bírtam betelni vele. Hosszan elidőztem itt, a gáton és popónál is. Úgy láttam és hallottam, hogy élvezte a ténykedésemet.
    Közben többször visszatértem finom csókért. Ezután Ő kényeztetett. Franciája nagyon kellemes, a környéken is járt. Kéjesen megkérdezte, hogy jöhet-e a védelem. Ügyesen fölhelyezte és hátulról kérte. Síkosító nélkül simán besiklottam a szűk punciba. Lassan indítottam, simogattam ahol értem. Ezután szemből támadtam. Látszott Fannin, hogy Ő is élvezte. Alig bírtam már magammal és megkértem, hogy a csókos szájával végezzen ki. Olyan tempóban csinálta, hogy robbanás közeli állapotban tartott, majd a szájába engedte az egészet. Míg lehiggadtam a szájában tartott, utána papírba csomagolta a fiatalokat. Szinte el is telt az 1 órám. Együtt mentünk fürdeni, lemostuk egymást, kellemes beszélgetést folytattunk. Nekem kellemes volt, úgy láttam Neki is.Öltözés közben még moziztam ahogyan végig az együttlét során. A bejárathoz kísért, puszi-puszi, távozás. Fanni nagyon kedves volt, végig a kedvemben járt.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóban szereplő virágszálak. Sokkal többet kaptam cserébe! Igazán megéri!
  • Összkép:

    Biztosan kitűnt, hogy teljesen elvarázsolt Fanni személyisége. Nem minden nap láthatunk ilyen szép NŐt ! Ja és hogy ilyen kapcsolatba kerülhet Vele az ember .... Köszönöm Fanni! Biztosan találkozunk még, ha fogadsz!
Happy Massage