• Rella

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Rella reagálása

    Szia!
    Köszönöm szépen ezt a kedves beszámolót és természetesen,ha szeretnél gyere legközelebb is.
    Valóban fitness ruhában fogadtalak,mert az edzésről jöttem, általában masszázs szerelésben szoktam ajtót nyitni :)

    Sok puszi, Rella

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt. Pontos címet kaptam lehetőségekkel. Azért kérdezz rá mindenre, mert nem mindennapi hölgy.
  • Megközelítés:

    Parkolás kicsit trükkös, a megközelítés könnyű, főleg tömegközlekedéssel. Inkább a Margit híd budai hídfőhöz van közel.
  • Helyszín:

    Régi budai bérház, galériázva. Fel az emeltre majd balra. Ne akasszon meg a gangon a kis ajtó. Be kell menni. A célnak megfelel. A szobában nagy franciaágy, tisztaság. A fürdő régi, de a oké, néhány tusfürdő. Szájvíz még elférne. Kicsit olyan a feeling, mint egy kezdő vállalkozásnál. Viszont van ücsi, még dobozos kóla is!!!
  • Lány külseje:

    Már messziről látta, hogy nem vagyok benne, hogy jó helyre jövök, úgyhogy diszkréten kiintegetett, de teljes mosollyal az arcán, szuper vidáman! Kb olyan volt, mint amikor a szomszéd lány szól, hogy gyere mutatna valami huncutságot... naná, hogy mész. Vékony sportos sudár lány. 0% testzsír. Hosszú lábak, nagggyon formás popsi. Lapos has pici cicik, viszont szépek, és kiszúrják a szemed a bimbócskák. :-) És nagyon szép arc, vágott szemek. Hosszú egyenes fekete haj - éppen most, de az hamar változik. Nagyon bejött!
  • Erotikus masszázs:

    Szóval, ha a vékony lányokat kedveled, itt a helyed. Szuper közvetlenség, szomszéd huncut lány érzés. hamarabb érkeztem, de nem volt gond. Mackóban fogadott, sportmelltartóban, kapucniban. Furdés, aztán vissza. Megkínált üdítővel is, sok fajta volt. Meztelenül szeretem a masszázst, miközben bájosan csevegett szépen lekerült róla minden. Hűűűhaaaa... nagyon jól néz ki. De csak csevegett, mintha ez a legtermészetesebb dolog lenne. Csoda jó gazella alkata van. Vékony, de nem gebe. Csupa mosoly. Nagyon kedves. A punci nem teljesen borotvált, hanem leszállópálya fazonú, de azért a vége már hiányzik a pályának :-) Őszintén? NAgyon bejött. Jobban, mintha teljesen csupasz lett volna. Kész voltam már az elején. Na de a masszírozás. Erős masszírt kértem, és csodák csodája, nagyon jót kaptam! Kérdezte mely testrészre koncentráljon, hát ez magas labda volt, de maradtunk a hátnál. Ott időzött sokat, de a lábam is átgyúrta. Ja lehetett választani olaj és krém között, olajból is volt aloe és mézes is, én a mézesre szavaztam. Még azzal lehetne fokozni, ha felmelegítené, de a masszázs olyan erős volt, hogy kimelegedtünk. Nem vicc, mindketten!
  • Levezetés:

    Jaaaaajjjj. Egyszóval? Király. Na de bővebben. Fordulás után tovább beszélgetés, simogatás irány az új fókuszált terület :-) Ja igen, kézi vagy gumis levezetési lehetőség van. Nekem már majdnem mindegy volt, úgy kellett lassítani a dolgot, hogy minél hosszabbra húzzuk, hogy a részletes furulya elemzésre nem maradt időm. Mindenesetre szuper látvány volt, ahogy 69-ben moziztam, miközben a hosszú fekete hajzuhatag cirógatta a golyóimat és hát a többit el tudjátok képzelni. Nem kellett soká várni a végeredményre. Legközelebb hosszabb zeneórára megyek. :-)
  • Elszámolás:

    Pesti átlag. Én fél órára mentem, ami ebben a műfajban ritka - csak az óvatosság miatt. Az viszont a fél órás pesti átlag alatti, ami nagyon kedvező.
  • Összkép:

    Max pontszám. Lehet, hogy nem egy kiélt profi, de pont ez a jó benne. Csupa mosoly, kedves, cseveg, és nagyon szép, huncut szemekkel. Tuti megyek még.
Happy Massage