• Noya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsore nem ertem utol de irtam neki sms-t es kertem hogy jelezzen ha esetleg elerheto. Igy is tortent. El telefonalgattunk egymas mellett de csak sikerult utol ernem. Onnantol minden siman ment.
  • Megközelítés:

    Viszonylag konnyen megkozelitheto es szerintem parkolohely is van a kornyeken, bar en ide is taxival erkeztem. Forgalmas fout de aki kicsit ismeri a kornyeket konnyen kiigazodik.
  • Helyszín:

    Teljesen korrekt es a celnak tokeletesen megfelel. Ha helyszin hatalmas. Felnott mereto francia agy nem valami gagyi olcso cucc. Furdo nekem picit pici volt bar a celnak tokeletesen megfelel. Rengeteg tusfurdo, es szajviz is van, ami fontos.
  • Lány külseje:

    A kepeken garantaltan o van. Semmi meglepetes, o nyitott ajtot abban a "ruciban" amiben a kepeken is megmutatkozik. Mint utolag kiderult apaca "jelmez" :)
  • Action:

    Elore jeleztem hogy nem garantalt a siker mert epp nem voltam a helyzet magaslatan, de ajtonyitas utan kis dumcsi majd a furdobe kisert. Ott gyors zuhany majd vissza a helyszinre. A feszultseg oldashoz nagyon ert. Majd magatol a lenyegre tert. Bocsi a szavakert de ugy tud szopni hogy az eszmeletlen. Ugy vette torokra a velem egykorut hogy orom volt atelni. Itt mar tudtam hogy itt nem lesz semmi gont a kivegzessel. Kicsit en is barangoltam amit dijazott es meg kerte is hogy had szophasson kozben. ;) Nem akartam hogy igy legyen vegem szoval megkertem hogy lovagoljon meg szoval esokabatot fel es mar ult is bele. Hat nem volt kerdeses hogy kivegen, de tartottam magam. Picivel kesobb kertem hogy csereljunk helyet igy valtottunk kutyusra. Az a segg istenem. Nem ellenkezik sot tolta magat a naratomra ahogy illik. Jeleztem hogy a popot is megkinalnam, de sajna a gumi bezavart es ez miatt maradt a punci. De nem bantam meg, toltam ami a csovon kifert, majd mikor ereztem hogy itt a veg gumi le es a szajaban fejeztem be. Kiszivta az utolso cseppig. Majd miutan lenyugodtam feltunt hogy le is nyelte keres/kerdes nelkul. Innentol mar csak beszelgettunk az elet nagy dolgairol mert sajna egylovetu vagyok. Popsi kimaradt vegul de igy sem bantam meg. Ugy is meglatogatom meg.
  • Elszámolás:

    Szerintem teljesen korrekt mondanam hogy pesti atlag de nem ismerem a pontos tarifakat. Az biztos hogy 100%-ig megerte. Oltozes utan meg kertem egy kis aprosagot tole es amig azt behozta en diszkreten az asztalra tettem a rozsaszalakat.
  • Összkép:

    Szokimondo no, ami nekem nagyon bejott es nem finnyas mint sokan masok. Szinte minden az alapbam ami egy igazi pornos feelinghez kell. Ha legkozelebb haza latogatok tuti hogy nem csak az utolso napomon latogatom meg.
Happy Massage