• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Írtam üzenetet itt az oldalon és kaptam választ is, de figyeltem mikor van ki írva, hogy elérhető hívtam és kb azonnal tudtunk beszélni másnapra egy randit. Szóval nekem ez része könnyen ment.
  • Megközelítés:

    Jártam már környéken párszor, egészen más ügyekben. Szóval könnyen odataláltam én a Trófea felől jöttem autóval. Bkvról nem tudok nyilatkozni, parkoló helyet meg sikerült az utcán találni, nem volt egyszerű, javaslom másnak, hogy érdemes időben érkezni
  • Helyszín:

    Lakópark amit nem lehet eltéveszteni, szerencsés szám a lakás száma szerintem. Erre célra tökéletesen megfelel. Van minden felszerelés a tisztálkodáshoz bőven mini drogéria kb. Fürdő egy kád zuhival. Fain kis kuckó egy kellemes hancurhoz. Baszobában pont jó helyen vannak tükrök az amúgy sem gyenge vizuális élmény fokozásához.
  • Lány külseje:

    Nagyon szép a lány. A képek szerintem nem adják vissza ezt csodaszép alakot. A hátsó, mell, fenék, is borzasztóan rendben van, főleg azért is mert ezt kapta természettől. Nagyon feszes mindene, isteni nő egyébként. Profil is nagyon helyes nekem tetszett, de hát ez elég szubjektív. Én biztosan utána fordulnék az utcán is
  • Action:

    Ő készen várt egy fekete koktél ruhában combfixel, magas sarkúban, irtó sexi volt benne. Kicsit le is fagytam tőle igaz nagyon rég voltam így bárkinél zavarban éreztem magam na. Mivel először voltam nála átbeszéltük mit is szeretnék, nekem bőven elég az, amit alapban vállal a hölgy.
    Gyors tusi és újra karjaiban voltam. Finom puszikkal fedeztem fel a testét. Mikor neki láttam nyelves csikló izgatásnak… ő nagyon élvezheti azt amit csinál, mert bimbók úgy keményedtek és úgy nedvesed lent hogy csak na.. De nem akartam őt azonnal a csúcsra juttatni, hanem inkább önző módon cserét javasoltam. Szépen neki is látott a szópikának és mondani se kellett hogyan csinálja.
    Pont ahogy én szeretem, megfelelően szorította a makkom végét a kis szájával, és körbefalt mindent lent. Nekem fantasztikus érzés volt, de nem engedhettem ezt sokáig. Azonnal végem is lett volna. Szóval javasoltam is öltöztessük fel amit kell, pillanatok alatt megtörtént és bár benne is ült. Azonnal olyan tempóban mozgott rajtam hogy lassítanom kellett. Vizuális ingerek szemből oldalról hátúról megtették a hatás. Kértem hogy támaszkodjon meg háttal kezével emelje meg kicsit csípőjét hogy én tudjam dugni szemből így nyomtam picit, majd fordultunk misszibe és ez volt hiba mert itt úgy tudod szorítani hogy hihetetlen. Mellé még zihált is rendesen és én szerintem emiatt is kb pillantatok alatt tele is lőttem a gumit, de tudtam tovább tolni egészen addig amíg ő hangok meg test rándulások alapján egy fantasztikusat élvezett, ha ezt megjátszotta le a kalappal! De nem hinném. Kicsi szünet tisztogatás beszélgetés jól elvoltunk. Majd a fegyver kezedet mocorogni és ő vette lapot újra magáévá is tette. Hamar készenlétbe hozott. Majd újra gumit húztunk és ágy széléről hátúról támadtam majd szemből misszibe és ismét hatalmast lőttem gumiba fantasztikus volt. Majd gyors tusi és tipli.
  • Elszámolás:

    Annyi amennyi elhangzott az információk során. Megbízott bennem a végén adtam oda.
    Pesti átlagnak mondanám korrekt volt nagyon bőven megérte nekem.
  • Összkép:

    Nagyon jó volt vele, de sajnos valamiért az icipici szikra hiányzott én belőlem, ami miatt azt mondanám, hogy én ismétlek nála. De attól még ajánlom bárkinek csalódni nem fogtok az tuti
Happy Massage