• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, szerencsére hamar felvette. Elég könnyen tudtunk megfelelő időpontot találni. Már a telefonba nagyon kedves volt
  • Megközelítés:

    Budapest egyik kivezető útja mellett van. Én kocsival mentem, tömegközlekésről nemtudok mit mondani, szerencsére nemkell igénybe venni. Parkolás viszont ingyenes.
  • Helyszín:

    Négyemeletes háztömb, egy panel lakás. Tisztaság, és rend fogadott mindenhol. A tett helyszínén egy nagy ágy található, a fűrdőben egy kád található sok tusfűrdővel
  • Lány külseje:

    A képek alapján teljesen felismerhető Lilike. Vékony fiatal lány, szép arcú, jó mellű, formás fenekű.
  • Action:

    Miután beeengedett a lakásba, megmutatta a tett helyszínét, ahol gyorsan levetkőztem, kaptam egy törcsit, és mentem zuhanyozni. Otthonról minden esetben úgy jövök el, hogy megfürdöm, ezért csak egy gyors tus volt részemről. Visszaérve a szobába már az ágyon várt rám, még mindig a tanga melltartó kombóba, combfixbe, és egy magassarkúba. Ledobtam a törölköm, és az ágyra feküdtem lusta pasi pózban. Kicsit még átbeszéltük a programot. Azonnal nekiállt a farkam kényeztetésének, a zacsikat is kényeztette, majd kicsit lejjebb kalandozott a nyelvével. Felemeltem a lábaimat, hogy jobban odaférjen a fekemhez is. Istenien csinálta, miközben az egyik kezével verte a farkamat. Kértem, hogy szopjon még egy kicsit. Volt mélytorok, kis kényszerfrancia is, amit nagyon élveztem. Gumit kértem, mert kiakartam próbálni a kis punciját is. Először misszibe kezdtük, igazán szűk kis puncija van neki. Mivel itt nemtudtam teljes tempóra kapcsolni, ezért kértem, hogy hátulról hagy tegyem be a farkam. Ebbe a pózban aztán már megtudtam hajtani rendesen Lilit. Egyre több, és hangosabb sóhaj hagyta el a száját, miközben én vadul dugtam hátulról. Kapaszkodtam a fenekébe, a derekába. Éreztem ha így folytatom, akkor hamar megtöltöm a gumit. Ezért inkább kértem, hogy szopjon egy kicsit. Én térdelve maradtam, ő megfordult, és már azonnal torokra vette a farkam. Kicsit segítettem neki, két kézzel húztam a fejét, és úgy dugtam a száját. Jólbírta ő is, és én is. Pár perc után visszakértem magam a puncijába. Elég hosszú ideig bírtuk mind a ketten, de én éreztem, hogy közel a vég nálam. Kérdeztem, hogy arcra élvezhetek e. Igen volt a válasza. A földre térdeltettem kicsit még szopattam, majd elég nagy adagot élveztem az arcára. Kicsit még gyönyörködtem a művembe, majd elmentünk tisztálkodni.
    Mivel már közelvoltam az idő végéhez, ezért egy kis beszélgetéssel zártuk az akciónkat.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, átlagos, de az élmény fantasztikus. Utólag az asztalra helyezve.
  • Összkép:

    Egy kedves nyitott szexi lányt ismerhettem meg az együtt töltött idő alatt. A popsi miatt még szerintem vissza fogok menni.
Happy Massage