• Dóri

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltünk már régebben, akkor nem találtunk megfelelő időpontot, most egy üzenetet írtam, hogy nekem mikor lenne jó, másnap kaptam is egy választ, hogy Dórinak egy kicsit később lenne jó, és az még nekem is belefért az időmben.
  • Megközelítés:

    Szentendrei út belső utcája, ahol sok panel van, természetesen jó a közlekedés, parkoló fizetős már, de legalább volt hely a ház előtt.
  • Helyszín:

    Mint írtam panel, jól ismert méretekkel, jobbra volt a szoba, balra a fürdő, szemben a konyha, ezekben a helyiségekben jártam, rend és tisztaság, a szobában nagy ágy, vele szemben nagy tükrös szekrény az élmény fokozására.
  • Lány külseje:

    Mivel csak egy törülköző volt Dórin , még fürdés előtt volt, hamar mindenre fény derült. Tudtam persze, hogy PiciDóri, de meglepett, hogy hozzám képest mennyire kicsi. Viszont nagyon formás mindene, apró kis cicik, fokhagymagerezd popsi, jó lábak, csak minden kicsiben. Az arca is nagyon helyes, igéző szemei vannak. Nagyon tetszett, nem csalódtam a képek és a videók után.
  • Action:

    Beszélgettünk, teát készített , közben én is vetkőztem, pláne, hogy állandóan leesett a törülköző, aztán nem is bajlódott vele tovább, a konyhába is mentem utána , simogattam a kis teste nagyon izgatott. Persze közösen mentünk zuhanyozni, minden testrészünkre kiterjedő alapos fürdetés volt. Majd vissza a szobába , ahol rögtön lefeküdtünk, simogattuk egymást. Mivel nagyon kíváncsi voltam a videóban megismert puncikára, szép lassan lecsúsztam a lábai közé. Fürdés közben csak éreztem a finomságot, de így széthúzva a kis pillangót, (nagyon aranyos szabályos de nagyon pici) egy ritkán látott szép puncira leltem. Finom puszilgattam, nyalogattam, majd mikor kellő nedvességet tapasztaltam , az ujjamat is bevetettem. Hát az egy ujjam is alig akart bemenni olyan szűk a puncija. De persze szép lassan utat nyitott és egy csodás barlangba jutottam. Sajnos nehezen élvez el így Dóri, csak az én élvezetem re munkálkodtam. Elérkezett az idő , hogy váltsunk, ekkor kis olajozás után keményre simogatta a farkam, majd gumit húzott rá és így vette a szájába. Nagy bánatomra natúr francia nincs, de ezt tudtam is , féltem is , hogy mi lesz, de a kíváncsiságom hajtott. Természetesen a rendkívül szűk puncijába nem is sikerült rögtön behatolnom, és a sokadik próbálkozás után le is konyultam. De nem adtuk fel, ismét simogatás, gumi, majd én is simogattam magam, hogy elég kemény legyen a gumihoz, majd ismét a szájába vette, majd ekkor már sikerült háttal beleülnie. Elmondhatatlanul jó érzés volt Dóri szűk puncijában, talán nem is jártam ilyen szűk punciban. Amikor elfáradt megpróbáltuk elölről is de ismét nem jött össze. Gumit le majd ismét a szokásos műveletek után sikerült ismét bevennem a puncit, ekkor már szemből ült rám. Isteni látvány is volt , ahogy a csodás punci liftezik a farkamon. Közben megbeszéltük, hogy mi a kedvence, ezért amikor elfáradt Dóri, a hátára feküdt, levettem a gumi és miközben a punciját simogatta, fölötte vertem a farkam, majd amikor már az élvezés közelében járt a szeméremdombjára élveztem. Imádja és nagyon beindítja Dóri ha a vert farokból spriccel a nedű. Legjobban a punciba szeretek élvezni, de kíváncsi voltam, hogyan élvez Dóri, szép élmény volt.
  • Elszámolás:

    A végén kérdeztem rá, hogy az előző beszélgetés óta volt e változás, nagyon korrekt elszámolás volt, többet is voltam mint a megbeszélt egy óra.
  • Összkép:

    Nagyon izgatott Dóri a képek és a videók alapján, félretettem a natúr francia igényemet és nem csalódtam, nagyon kedves okos lányt ismertem meg Dóri személyében, csodás formás kis lány. A puncija különleges, szép és finom , leszek még nála vendég.
    Köszönöm Dóri
Happy Massage