• ERIKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon szükségét éreztem egy finom kényeztetésnek, ezért csütörtök délután elkezdtem telefonálgatni, hogy péntekre kérjek egy találkát. Sajnos a kedvenceknek bejelöltek közöl senki sem volt elérhető, ezért tovább keresgéltem. Végül találtam egy szimpatikus leányzót a III. kerületben, Mikor felhívtam, egy kedves hangú lány fogadta a hívásomat. Mint kiderült, a kiszemeltem sajnos nem elérhető, de ajánlott helyette másik három lányt. Gyorsan megnéztem az adatlapokat és a választásom Erikára esett. Újra telefonáltam és a kellemes hang tulajdonosával lefixáltuk a másnap 10 órási találkozót. Pontosan elmondott minden lényeges információt, igazán profi módon történt az egyeztetés. Eddig még nem fordult elő, hogy a randi előtt ne beszéljek közvetlen a választottammal, de most kivételt tettem és mint kiderült, jók voltak a megérzéseim.
  • Megközelítés:

    A III. kerület frekventált része, a Kolosy tér mellett egy kis mellékutca. Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Pontos címet kaptam, így a GPS egyszerűen oda vezetett. Egy viszonylag új építésű, családi ház jellegű, könnyen felismerhető épület. A parkolás fizetős, de a mérsékelt tarifát kell fizetni. Könnyen találtam helyet és már siettem is a megadott házszámhoz.
  • Helyszín:

    A kapucsengő megnyomása után már berregett is a bejárati kapu. Beléptem és egy újabb ajtón történő benyitás után egy előtérben találtam magam. Pár másodperc után a csigalépcsőn már jött is elém vendéglátóm.
    Levettem a cipőm és indultunk fel a lépcsőm. Előttem mezítláb, macskaléptekkel és ringó popsival haladt Erika. Jó kezdés!
    Az emeleten egy szalon hangulatú helyiségbe értünk, ahonnan több dolgozószoba nyílt. Erika bevezetett az egyikbe. Egy kis befüggönyözött szobába kerültünk, amely már a hangulatával is az erotikára csábított. Egy kanapé, nagy matrac, szobainas, kis asztalka és tükrök alkották a berendezést. Levettem a többi ruhámat, kaptam egy nagy törölközőt és már mentem is a fürdőbe. Itt nagy sarokkádban lehet lemosni az út porát. A víz hőfoka könnyen beállítható. Tisztaság volt és ami fontos, száraz kilépő. A tusfürdő választék és egyéb apróságok engem annyira nem érdekelnek, de szerintem egy szalonban odafigyelnek ezekre a dolgokra.
  • Lány külseje:

    Akkor visszakanyarodnék oda, hogy a lépcsőn megjelent Erika.
    A fényképeken nincs takarva az arca, ezért nem érhetett csalódás. Tudom, hogy a környéken dolgozó fotós erősen retusál, de mivel én is tevékenykedem fotósként, általában jól ítélem meg a digitális utómunka mértékét. Esetünkben is történt retusálás, de szerencsére a végeredmény nem jelentette a valóság teljes hamisítását. Nem csalódtam. Szerintem élőben sokkal szebb, mint a képeken. Magas, gazella termet, hosszú combok, helyes, kedves arc, szép bőr. Ami fontos, hogy mindenhol arányos. A hangja is kellemes és kedves. Szerencsére nincs rajta tetoválás, csak a jobb bokájánál egy pici, ami mint kiderült, közös érdeklődési területünkre is utal. Egy rózsaszín body (szerintem az volt, de nem biztos, hogy ez a neve) volt rajta, nagyon szép látványt nyújtott.
    Nem szeretem a MILF kifejezést, soha nem használtam és nem is fogom. Szerintem sértő, de ezt mindenki ítélje meg saját maga. Ha egy nő szép és van kisugárzása, akkor mindegy hogy 25 vagy 35 vagy 40 éves. Erika kinézetét nagyon sok huszonéves is megirigyelhetné.
  • Erotikus masszázs:

    Amikor visszatértem a fürdőből, már csak egy kis bugyi volt rajta. A haját összegumizta, így arca egy új karaktert kapott. Nagyon szép volt. Újra megcsodáltam és megöleltem. Jól esett egy ilyen jó nőt ölelni és érezni a domborulatait.
    Hasra feküdtem a tatamin és elkezdődött a masszázs. Sokakkal ellentétben én nagyon szeretem ezt részt is. Aki jól masszíroz, annak az érintése nagyon nagy örömet tud okozni. Szóval már nagyon vártam az érintését. Az első pillantásából tudtam, hogy jót fogunk beszélgetni, éreztem rajta, hogy nem egy hallgatag típus.
    Krémmel dolgozik, amit én jobban szeretek az olajnál.
    A lábaknál kezdett. Finom lágy mozdulatokkal oszlatta el a krémet. A svéd masszázs fogásait éreztem, de a elemek közül csak a simítást és az enyhe dörzsölést alkalmazta. Nem is vágytam többre, nagyon kellemes volt. Annyira, hogy megkérdeztem, lehet-e másfél óra az egy helyett. Szerencsére nem volt akadálya, így nyugodtabban adtam át magam a simogatás örömének. Sokat beszélgettünk közben. Annyira belemelegedtem a masszázs nyújtotta érzésbe és a beszélgetésbe, hogy elfelejtettem kukkolni a tükörben, pedig lett volna mit. Már bugyi sem volt rajta, így teljes valójában csodálhattam. Szerencsére észbe kaptam és a tükörben figyeltem testének vonalait. Sokat megtudtam róla és ő is rólam. Szeretem ezeket a bensőséges perceket. A lábaktól a vállamig minden porcikám kapott a jóból. Közben apró finom puszikat lehelt a bőrömre.
    Visszatért a combjaimhoz és a fenekemre. Egyre mélyebbek lettek a benyúlások, simítások. Nem tudom mit csinált, de nagyon jó volt! Egyszer csak elfogytak a szavak, nem tudtam tovább beszélgetni. Még mindig hason voltam, ő pedig mindenhova benyúlva, simítva izgatott. Ilyet még sehol nem éltem át, annyira egyedi volt! Mikor már érezte, hogy nem bírom ebben a helyzetben tovább, fordulásra buzdított, én pedig mint egy jó diák engedelmeskedtem a tanítónéninek.
  • Levezetés:

    Fölém hajolt és egy olyan kényeztetésbe kezdett kézzel, szájjal, cicikkel, hogy azt sem tudtam hol vagyok.
    Az erőmből csak annyi tellett, hogy néha adtam egy puszit a finom bőrére. A kezemmel kapaszkodtam belé és markoltam, mint aki az életéért küzd (remélem nem nyúlkáltam rossz helyen).
    A kölcsönösséget nem erőltettem, mert az első találkozásnál még korainak tartom (lehet, hogy túl konzervatív vagyok?). Nem tudom meddig tartott ez az állapot, itt már elszakadt a film. Jó lett volna ezt még sokáig élvezni, de nem kegyelmezett. Néhány másodpercre tudatveszésem volt, nem emlékszem hogyan történt, de hatalmas katarzist éltem át. Ezekért a percekért érdemes élni!
    Kedvesen letisztogatott, majd saját magát is. A maradék néhány percre még szorosan mellém bújt.
    Láttam az órán, hogy időm már lejárt, ezért indultam fürdeni. Kaptam új törölközőt.
    Fürdés után még egy picit beszélgettünk, semmi sürgetést nem éreztem. Búcsúzáskor még egy kis személyes ajándékot is kaptam Tőle, nagyon jól esett.
  • Elszámolás:

    Az elszámolást a végén ejtettük meg. A telefonban mondott csokrot az asztalon hagytam. Teljesen méltányos.
  • Összkép:

    Nagyon örülök, hogy a véletlennek köszönhetően Erikát megtaláltam. Mindamellet, hogy egy nagyon szép NŐ (nagybetűvel!), intellektuálisan is partner. A masszázsnál nekem NEM elég, ha egy lány jól néz ki, kommunikatívnak is kell kell lennie, hogy tudjak vele beszélgetni is. Akkor történik meg az igazi katarzis, ha a partnerem az agyamat is csiklandozza. Nála ezt éreztem. Látszik, hogy nem kényszerből csinálja ezt a tevékenységet, hanem kalandként fogja fel. Egy olyan nőt ismertem meg benne, aki nagyon jól tudja, hogyan kell egy férfihez nyúlni, nincsenek gátlásai. Már tudja mit akar, intelligens, és nem csak céltalanul él bele a nagyvilágba. Szívesen beszélgetnék még vele bárhol, bármikor.
    Nem kedvelem a szalonokat, mert az előnyök mellett vannak bizonyos korlátai is, de ez nem fog akadályozni abban, hogy Erikát hamarosan újra meglátogassam. A kanapéval kapcsolatban vannak elképzeléseim.......
Happy Massage