• Honey

  • Beküldte:
  • Honey reagálása

    Mirrmurrkám! :)

    Ismét sikerült előcsalnod a hatalmas mosolyt az arcomon!
    Kellemes meglepetés, nem számítottam hogy ismét ìrsz. :)

    Igazából nem tudok mit hozzáfűzni ahhoz amit írtál, csupán annyit hogy valóban egy hullámhosszra tudunk hangolódni és kellemesen elcsacsogjuk, kéjelegjük az időt. :)

    Legyen csodás heted és várom az újabb találkát! ;) Ígérem, következőleg ismét finomsággal foglak várni, kuckó avatás címszóval... :)

    Csóközön Mirrmurr Kedves! :)

  • Egyeztetés:

    Luxus, diszkréció, szenvedély-Ezt Honey állítja magáról, és valóban ezt kaptam tőle, maximális kedvesség és odafigyelés mellett . Most hogy február közepén költözni fog , mégegyszer élvezni akartam Honey és a Budai Vár együttesét. Írogattunk egymásnak , viberen is pontosítottunk , végül összeállt az időpont és a 1,5 óra, bár közben a csodás szilva punci járt az eszemben végig.
  • Megközelítés:

    Járt utat a járatlanra ne változtasd ! Egyet értek , de most nem a Könyvtári Liftet használtam, olyan szikrázóan verőfényes délelőtt volt, ezért a Lovas úton parkoltam és a híres fedett lépcsőn battyogtam fel az Úri itca irányába , hogy Honey húsos szilva punciját ismét ízlelgethessem !
  • Helyszín:

    A ház újépítésűnek számít , bár legalább 40 éve épült , de lift nincsen , azonban kényelmes lépcső vezet föl a legfelső emeletre , ahol kétszintes lakások találhatóak. Tágas luxus lakás , a fölső szintre üvegből való lépcsőfokok vezetnek föl. A fürdő is pazar, minimál de max. A törülközőkből a lilát választottam.
  • Lány külseje:

    Honey egy fekete csipkés költeményben várt fülig érő szájjal, amely a 4.képen látható , elől köldökig ki van vágva , gyönyörű cickói kibuggyannak hívogatóan. Világító vörös rúzs az ajkain , haja félig feltűzve. Picike , nyúlánk arányos a testalkata, picike kemény popsija takarja punci gyümölcsét, popsiját öröm megmarkolni, csak megnövelt keblei bontják meg az összképet, de hálás vagyok érte. Bőre hófehér, erre mondják a költők, hogy alabástrom. Arcocskáját imádom, mélyen a nevetős szemeibe nézek csókolózás közben, amíg be nem párásodnak.
  • Erotikus masszázs:

    Most csak vizet kaptam. Előző alkalommal behűtött száraz fehérborral koccintottunk, de leállt vele, mert szegény, aznapra már tök KO lett tőle. Mivel tenisz után érkeztem, masszázst is kértem , amit előmelegített illatmentes olajjal végzett nagy buzgalommal, amelynek szakszerűsége megkérdőjelezhető, de nem vitattam, mert meztelen lovagolt a hátamon , amellyel ügyesen kompenzált. A hátamat könyökkel is megdolgozta, a vállizmaimat kibontotta , a nyakamat is helyre billentette. Közben előadta, hogy az ő háta is tiszta csomó a sok masszírozástól és jár gyógymasszőrhöz emiatt. Aki szereti a lányokat masszírozni , annak felhívás táncra , de én nem vettem a lapot , mert a szilvapuncira koncentráltam el nem ítélhető módon.
  • Levezetés:

    Beszélgetéssel, a szokásos enyelgéssel kezdtük , élveztük, hogy már kiismertük egymást. Közben a melleit gyurmáztam, csodáltam, csókolgattam , amit kéjesen gyömöszkölt a számba, majd csókolóztunk, hosszan mély átéléssel, nyelvcserével. Közben szorított a térdével, Mirrmurrkát majdnem eltörte, inkább a kezébe adtam, ott jobb dolga lett.
    A 69 a kedvenc műsorszáma, a szilva puncival szépen odatolatott a számba. Mint a mannát , úgy ízlelgettem , óvatosan harapdáltam szilváját , mert jó húsos , domború és ízletes.Honey közben körbe nyalogatta Mirrmurrkát, majd bekapta és nyelvével , ajkával nagy cuppogásba fogott. Kezét egyáltalán nem használta , közben a bakalmákat morzsolgatta, ami egyik kedvencem.
    Én nyelvemmel szétnyitottam szilváját, majd befurakodtam a még szűk járatba ujjammal a "G" pontot keresve. Meg is találtam a mocorgásból és nedvesedésből ítélve. Nem kapkodtunk, hosszan elnyújtottuk a kéjelgést. Másik kezemmel az ánuszgyűrűt izgatam, ritmikus mozgását jó jelnek vettem és egy kicsit bekéredzkedtem .
    Honey kérdezte el akarsz már menni ? Már nem volt visszaút , nem is akartam, és nagyot élveztem a tenyerébe. Hagyott még kicsit , aztán megtörölgetett , de inkább kimentem kismosdásra, meg szájvizet használni.
    Beszélgettünk a költözködésről, milyen lesz az új kuckó, lesz-e tükör a plafonon, mert Honey popsiját nézni akció közben, az megér egy misét.
    Aztán megint csókolóztunk, csiklandoztuk egy mást, majd Lingam befejezést kértem. Honey oldalról közelített , kéz nélkül , csak szájjal csinálta . Én a két kezemmel, a cickóit , és popsiját kezeltem. Most végig nézte az arcomat , hogy elhúzza a játékot. Szerinte tapintásból is érzi , mikor kell lassítani , mikor gyorsítani. Szabad kezével végig símogatott, hol nyugtatólag , hol meg izgatólagosan. Én is mindent bevetettem, amit hölgyek kielégítéséről eddig megtanultam, Honey ritmusát követve , a "G" pontra és ánuszára egyaránt nyomást helyeztem. Jeleztem, mikor közeledett az exodus, Honey hamiskás , boldog mosollyal nyugtázta, talán neki is jó volt , mert még dorombolt egy kicsit.
    Tetszett Honeynak, hogy szilvának hívom a nuniját , és megnyugtatott, hogy Mirrmurrka bojtja fölülről nézve szintén szilva formájú , amin aztán jót nevetgéltünk, szerintem mindketten jól szórakoztunk.
  • Elszámolás:

    Amit Honey csípőből tud nyújtani , azt liliomokkal nem lehet kifejezni. Maradjon titiok, de az idei liliom , még a tavalyi , pedig a minőség meredeken emelkedik !
  • Összkép:

    Örülök, hogy még elértem a régi helyen, de kíváncsi vagyok az új kuckóra és hogy mit hoz ki Honeyból. Én nem csak a masszázsért megyek , élvezem egyéniségét, kisugárzását, játékosságát , szóval februárban folytatjuk !
Happy Massage