• Aliz

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Kedves Forklift!

    Mikor reggel olvastam a beszámolódat hangosan nevettem rajta. Pedig hétfő reggel derüt csalni az arcomra hidd el nem egyszerű feladat.
    Sejtettem, hogy tolsztoji magasságokba nem emelkedünk, de ez a minimál stílus még engem is meglepett. Direkt írtam neked a megjelenés előtt, hogy a rémálmom ne váljon valóra miszerint nem tudom beazonosítani a nálam járt vendéget, de egy mindent tisztázó üzit kaptam csak tőled: két hete jártam nálad. Ha legalább csak egy apró személyes momentumot felfedtél volna előttem...de következetesen sem a leveledben, sem itt nem tetted meg. Úgy szeretnék emlékezni rád, de te nem engeded.
    Egy dolog viszont nagyon zavar: alagsor??? Ember, hogy lehet már alagsornak nevezni azt a szintet ami alatt van még másik három?
    Valamint mosolyogva olvastam, hogy találtál nem fizetős parkolóhelyet a közelben. Azért ez nem olyan nagy érdem, mivel itt mindenhol ingyenes. Fizetőset találni, na az igazán nagy kunszt lenne.
    Egy dologban teljesen egyet tudok érteni veled, tényleg rengeteg olajat használok. Mindezt pedig azért, hogy jól tudjak csúszkálni, siklani és ne súrlódjunk egymáson.
    Itt viszont csúszkamasszázsról nem is esett szó. Talán nem volt? Hisz csak rád tudok hagyatkozni. Viszont erről egy régi sztori jut az eszembe. Nagyon régen volt egy vendégem aki úgy jött el hozzám, hogy ő ki nem állhatja a csúszkát. Nos, én rajta is csúszkáltam. Mondtam neki amilyen akaratos vagyok jobb ha szó nélkül kipróbálja, utána el tudja dönteni, hogy legközelebb akarja-e vagy sem. Az pedig, hogy mennyire szenvedett a vendég, már a legendárium része...
    Viszont új szókapcsolatokat veszek át tőled: az aktívan fásult ( vagy fásultan aktív ) eddig számomra összeegyeztethetetlen volt, de a jó pap holtig tanul.
    Ilyen az amikor egy nagyon jó élményről írsz és motiválva vagy? Próbálok nagyon óvatosan fogalmazni de akkor is úgy gondolom, hogy én a reagálásomra több időt szántam mint te a beszámoló megírására. Pedig képzeld el az én első verzióm eltűnt az éterben, mivel nem mentettem el. Na azt a finomkodó káromkodást amit produkáltam tanítani lehetne ( mivel én soha nem beszélek csúnyán ), de összeszorított fogakkal nekiálltam egy újnak. Ha csinálunk valamit vagy csináljuk jól vagy sehogy, ez az én mottóm.

    Őszintén kívánom neked, hogy sikerüljön olyan masszázson részt venned a jövőben ami mindkettőtöknek maradandó élményt okoz.
    Köszönöm, hogy nálam jártál, a legjobbakat :

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt az egyeztetés, elsőre felvette, kedves volt, mindent megbeszéltünk.
  • Megközelítés:

    Buda egyik legszebb részén található, jó BKV-s megközelítéssel, a ház előtt megy busz. Én autóval mentem, találtam a közelben nem fizetős parkolóhelyet.
  • Helyszín:

    Több szintes épület, alagsorában van a szoba, de a hegyek miatt, nincsen az egész alagsor a föld alatt. Igényesen berendezett lakás egy kis fürdőszobával. A falak igen vékonyak, így sajnos nagyon áthallatszik a szomszéd szobából a beszéd is, pedig szólt a zene. Ez engem egy kicsit zavart,
  • Lány külseje:

    Alíz egy csinos milf, arányos testtel, nekem nagyon bejön.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázzsal sokat nem foglalkozunk, mindketten tudtuk, hogy nem az a fő dolog ami miatt odamentem. A programom másfél órás volt és inkább a kényeztetésre helyeztem a hangsúlyt. Egyszer masszírozott alaposan át tetőtől talpig. Nem túl keményen , de nem is simogatással történt. Talán azt mondanám egy jóleső gyengéd maszit kaptam. Lehet, hogy Alíz habitusából adódóan, de nekem volt egy kicsit unott, fáradt érzésem, hogy fejben nagyon nem ott van. Lehet, hogy csak rossz napja volt, nem tudom. Ennek ellenére becsülettel masszírozott végig.
  • Levezetés:

    A másfél órában kétszeri kényeztetés volt. Ügyesen csinálta, nem csalódtam. Rengeteg olajat használt, csak kézi levezetére volt lehetőség.
  • Elszámolás:

    A megbeszéltek szerint nem volt fennakadás. Azt kaptam amit vártam. Utólag, korrekt volt.
  • Összkép:

    Alíz egy szép nő, kellemes domborulatokkal. Arca nekem nagyon bejött. A mentalitása nekem egy kicsit fásultnak tűnt. Valóban egy kicsit többet beszél, de nem buta dolgokat, jó volt vele beszélgetni, jól telt a másfél óra.
Happy Massage