• Kiara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A környéken volt dolgom, előtte 1-2 órával hívtam. Minden simán ment, leegyeztettük az időpontot és a helyszínt.
  • Megközelítés:

    A kerületet nem ismerem annyira, de mivel errefelé volt dolgom és a GPS is segített, így gyalogszerrel könnyen eljutottam Kiarához. Tömegközlekedést nem ismerem annyira, de a 4-6-os villamostól nincsen messze, kis eü sétával elérhető a lakás.
  • Helyszín:

    Egy régebbi bérházban rendel Kiara, a bejutás rendben ment, telefonon egyeztettünk arról, hogy hányas csengőt is kell megnyomni. A belülről felújított lakásban hangulatos gyertyafény uralkodott. A fürdő picit kicsi, de elfértem benne. Elektromos melegítővel volt előmelegítve számomra a fürdő, ez nagy piros pont. (A csapból viszont kisebb nyomással jön a víz, ezt tapasztalatból tudom, hogy a régebbi házak átka, laktam jó ideig ilyenben. csak megjegyeztem, tudom hogy nem a bérlő tehet erről.)
  • Lány külseje:

    Kiarát a fotók alapján magasabbnak képzeltem. A fotók kicsit talán retusáltak de igen formás melleit nem rejtik el. Igaz, hogy arckép nélkül hirdet, de Kiara szép arcú, kedves lány. Nem teljesen emlékszem, hogy miben fogadott, talán egy laza kis köpenyben vagy otthoni ruciban, erre nem szoktam annyira figyelni, nem emiatt megyek masszázsra.
  • Erotikus masszázs:

    Kértem, hogy erősebben masszírozzon, sajnos volt egy korábbi sérülése a kezében, így csak mérsékelt erejű "kezelést" kaptam. Bevallom, hogy szeretem ha jól meggyúrnak, ettől függetlenül Kiara igen kellemes élményt jelentett, a hátam után a kinti hidegben elgémberedett tagjaimat is szépen átmasszírozta. Légkondival melegítettük be a helyiséget, először hűsinek tűnt a hőmérséklet, aztán a program végére már kellően bemelegedtünk. (A masszázs egy ágyon zajlott, ezt eddig nem említettem.)
    Mivel egy órás programot kértem, így ebben egy kényeztetés fért bele. A hátam és a karjaim masszázsa után megfordultam, beolajoztam Kiara pompásan dús melleit és felső testét és ezt követte a csúszkás rész.
  • Levezetés:

    A csúszkás masszázs mellel és teljes testtel végezte, remekül felcsigázódtam a kényeztetés alatt, vissza kellett fognom magam, nehogy idő előtt elsüljek. Szerettem volna látni Kiara punciját miközben kézi levezetést végez, ezt azonban nem engedte. (Tudtam, hogy nincsen nála kölcsönösség, csak az optikai tuning (látvány) kedvéért kértem tőle a puncika megmutatását.)
    A kezei közt lett végem viszonylag hamar, ez az én saram, ettől függetlenül kellemes levezetésben volt részem.
  • Elszámolás:

    Viszonylag ritkábban voltam fővárosi masszázson, így én a felsőbb kategóriába lőném be. Előre odaadtam a "virágokat", ahogy megegyeztünk.
  • Összkép:

    Kiara korrekt masszőz, jót beszélgettem vele, intelligens lány. Nemigen van összehasonlítási alapom, de összességében egy 4-esre osztályoznám a masszázsát, s ebben benne van a kevésbé pozitív érték arány is.
Happy Massage