• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon történt levelezésben, majd telefonon. Nagyon készséges, s kedves volt föleg a hangja a telefonban.
  • Megközelítés:

    Én autóval mentem gps-el. Így elég könnyü volt odatalálni. Az utca egyirányú így elötte hivtam s kedvesen tájékoztatott ill. irányított majdnem a házig.
  • Helyszín:

    Egy újabb, moder építésü épület, rendezett tiszta körülményekkel. A lakás maga is jól felszerelt ápolt tiszta kellemes hangulatú hely. Baráti hangulatú, mindenhol rend s tisztaság. Már itt tudtam mikor beléptem hogy ápolt kultúrált helyen ugyanilyen személy is fog fogadni s így is lett.
  • Lány külseje:

    Nos Eni nemcsak elbüvölö teremtés de az alakja .....igazából leírhatatlanul tökéletes. Fantasztikus szabályos s édes mindene. A természete is nagyon kedves, nyugalmat s kedvességet sugalló. Abszolút s messzemenöleg ez a kalandom volt az elsö ahol úgy éreztem hogy egy régi szeretni való barátnönél vagyok.......mintha otthon lenne az ember a barátnöjével. Igazából megrajozni sem lehet ilyen tökéletes harmonikus alakot amivel Eni rendelkezik. Az embert elbüvöli egyenesen.
  • Action:

    Egy kis beszélgetés után üdítövel kínált, tetszett ez az összehangolódás. Közben megszabadítottuk egymást a ruháktól, Eni egy izgató fekete szettben fogadott. Izgatóan édes s erotikus sugallatú hölgyröl beszélünk akiböl árad a nyugalom, kedvesség s igen....a szeretet is. Mindenesetre ezt éreztem. Lassú hosszú érzéki cirógatás s csókok közepette fedeztük fel egymás testét majd egyre mélyebben véve a lvegöt testünk szinte teljesen összesimulva lágy harmóniában hullámzot egymáson. Természetesen pattanásig izgatott Eni egész lénye, tapontása, böre s csókja. Megfordultunk, s enyhén érzéki kényeztetébe kezdett a szájával. Csak néztem ahogy szenvedélyesen mozognak a párnás kis ajkai a merev falluszomon. Persze közben én is simogattam ujjaimmal finoman maszíroztam kelyhét, mellét ahol értem ami látszólag nagyon tetszett neki. Nem bírtam sokáig s ajkaimmal jáde kapuja felé haladva kezdtem hosszasan kényeztetni Enit amire nagyon jól reagált. Talán sikerült is örömet szereznem neki legalábbis úgy éreztem. Végül védöfelszerelést kaptam s misszibe kezdve finoman behatoltam érzéki s vinom lágy ütemes mozgással egyre jobban mélyebbre haladva mig szemßeremcsontunk össze nem ért. Igazi szeretkezésnek volt mondható az együttlétünk így teljes harmóniában. Néha megfeszült a teste s egyre jobban kívántam. Egy idö után váltottunk doggyra, s finoman hátulról toltam lüktetö érzéssel Eni kéjbarlangját kezemmel a csípöjét fogva huztam s toltam finoman falluszomon azt a finom törekeny kis testét. Maga a látvány ahogy szeméremajkai tapadtak a farkamra míg ki be mozgtam benne....szoval maga látvány is grandiózus volt. Az érzésröl nem is beszélve. Így ilyen körülmények között ért el a vég. Lenyugodva kaptam egy fimon kis masszázst ami nagyon kellemesen hatott. Majd lassan az idö eteltével gyengéd búcsúval távoztam egy örök élménnyel.
  • Elszámolás:

    Elöre egy kis beszélgetés ill. ismerkedés után lett elhelyezve az éjjeli szekrényen.....szerintem rá se figyelt mert neki a vendég a fontos. Virágszálban is szinte az átlag de amit kap az ember az véleményem szerint messzemenöleg többet ér ami figyelmességet kap az ember cserébe.
  • Összkép:

    Eni egy érzékeny, törékeny s egy csodálatos teremtmény. Kedvessége lenyügöz kiállása s a vonalai felejthetetlen kalandra csábító. Ellenállni lehetetlen. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Nálam messzemenöleg viszi a pálmát. Minden téren köszönetet s hálát érzek iránta. Minden MT-nek üzenem hogy így is kezeljék. Állandó vendége leszek mert nem lehet neki ellenállni.
Happy Massage