• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, pár csörgés után felvette. Kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, és másnap délutánra találtunk mindkettőnken megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    13.kerület Béke tér. Tömegközlekés biztosan jó, én kocsival érkeztem.Parkolás fizetős,a címet egyértelműen meglehet találni.
  • Helyszín:

    Egy viszonylag új építésű házba rendel Jázmin. Tiszta rendezett lakás, mindenhol patika tisztaság. Zuhanyozni lehet a fűrdőbe, sok tusfűrdő van,nagy nedvszívó törölközővel. Szájvíz kis műanyag poharakkal. A szobába pedig jó nagy ágy, amin lehet hancúrozni. :-))
  • Lány külseje:

    A fényképek és a bemutatkozó szöveg miatt esett a választásom Jázminra. Szerencsére nemcsalódtam ajtónyitás után,egy bombázó nyitotta ki. Szerintem élőbe sokkal sokkal jobb mint a képeken. Bársonyos szolibarna bőr, hatalmas szilikon mellek, lapos has, formás kemény fenék. Olyan nézése volt, hogy már szinte azzal felfalt. Kezdett a gatyám dudorodni, pedig csak az ajtóba voltam még. Valami kis fekete cucc volt rajta,ami szinte semmit nemtakart.
  • Action:

    Részleteket megbeszéltük, az ajándékot átadtam, kis dumcsi, majd irány a fürdő részemről. Ő már fürödve várt rám, illatosan. Gyorsan végeztem énis, rohantam vissza a szobába. Kicsit smároltunk, de hamar az ágyralökött, és kezelésbe vette a már ágaskodó farkam. Nemsokat teketóriázott azonnal torokra vett, lenttartotta majd leköpte amikor feljött levegőt venni. Iszonyat brutálisjóvolt látni, és érezni, hogy egy ilyen igazi bombázó szopja a farkam. Erre csak azt lehet írni, hogy szopja. Olyan vehemenciával, hogy a fejemet fogom, nehogy kiszívja az agyvelőmet. Viszonozni akartam neki énis a kényeztetést, 69-et kértem és szerencsére megkaptam azt a szép punciját. Nyaltam keményen, ő szopott keményen, csupa lucskok voltunk mind a ketten. Felajánlotta, hogy mostmár dugjuk is. Ennek a felkérésnek nehéz ellenállni. Felöltöztetett, majd misszibe kezdtünk. Hihetetlenül nedves, és forró volt a puncija, ami úgy csúsztam bele mint kés a vajba. Közbe bíztatott trágár szavakkal, hogy basszam rendesen. Többse kellett toltam ahogy csak bírtam. Közbe csókollak halmoztam el a melleit, szívtam a bimbóit. Kértem hátulról is hagy basszam meg. Azonnal fordult, de közbe még szopott egy kicsit. Hátulról tettem be a farkam, és toltam neki ahogyan csak tudtam. De ő csak biztatott, hogy erősebben gyorsabban basszam. Megkellett állnom kicsit pihenni nemakartam még elélvezni. Rácuppantam a puncijára, és nyaltam ezerrel persze közbe tekeri a csípőjét, és mondja a trágár beszédét,ami nekem nagyon bejön. Vissza kell rakjam a farkam, mert érezni akarom belűlről. Mikor már végképp nembírom kérdezem tőle, hogy élvezhetek e melleire. Azonnal fordult, addig én lekaptam a gumit, és amikor mondta, hogy verd a gecidet a mellemre, pont akkor sikerült elélveznem. Kicsit még hagyta hagy gyönyörködjek a látványba. Majd egy gyors tisztálkodás után felajánlotta, hogy megmaszíroz, amit elfogadtam. Második körre már se időm, se energiám nemlett volna. Értelmesen ellehet vele beszélgetni az élet dolgairól is.
  • Elszámolás:

    Szerintem teljesen elfogadható. Sőt. Egy valódi szexfilmbe éreztem magam, és egy valódi szexbombával egy órán keresztül. Örülök, hogy őt választottam.
  • Összkép:

    A föld felett lebegtem még órák múlva is, ahogy eljöttem tőle. Vagány nőt ismertem meg a személyébe. Még visszatérek mindenképpen. Ajánlom mindenkinek, aki nemcsak maszatolni akar, hanem "b... ni" egy jót.
Happy Massage