• Iza

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen ment, elsőre felvette, nagyon kedves a hangja, tisztáztunk mindent, sikerült hamar mindenki számára megfelelő időpontot találni.
  • Megközelítés:

    Autóval járó vagyok, azzal is könnyen megközelíthető a helyszín, parkolás fizetős de van hely, én a ház előtt parkoltam.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, megújuló környék. A lakás szép, modern, tiszta, a masszazs hangulathoz teljesen igazodó helyszín. Ami külön tetszett, hogy nem volt agyonsötétítve, a természetes fények is jelen voltak. Masszázshoz matrac a földön, kellemes zene szólt a szobában. A fürdő tiszta, minden jóval felszerelve ami a kellő tisztuláshoz szükségeltetik.
  • Lány külseje:

    Iza a képek alapján is már sejteti, hogy milyen lehet élőben, max. Csak pozitívan lehet csalódni. Sportos test, gyönyörű arc, mosoly, finom bőr, jó illat. Még a szeme is mosolyog. Tenyérbeillő cicik, formás popsi, meleg tekintet. Egyszóval nagyon tetszett, ahogy megláttam, rögtön tudtam hogy jó helyre érkeztem.
  • Erotikus masszázs:

    Vetkőzés után törülközőt kaptam, és elmentem felfrissülni. Mire végeztem, már várt a szobába a drága, a masszázshoz illő zene szólt a kis zene gépből. Elvette a törülközőt, és hasra invitált a földre helyezett tatamin. Ekkor már csak egy feketenemű kombó takarta bájait. Mellém térdelt, és a talpaktól kezde a masszázst. Nagyon finom keze van, a csiklandós területeken is jól eső masszázst kaptam, de ahol érezte, hogy van meló, ott odatette magát rendesen, és nagyon szakszerű masszázst kaptam. Nem minden esetben sikerül kellő szakszerű masszázst is kapni azon felül, amiért erotikus masszázsra megy az ember fia, de Izánál kizárt az ilyen jellegű csalódás is. :)
    Szóval a talpaktól kezdte, és szépen haladt feljebb, jól kimasszírozva a kis csomókat, melyeket talált. Volt is, mivel sokat ülök, ezt meg is jegyezte, hogy érzi.
    A klasszikus masszázs során nem voltak erotikus elemek, nem nyúlkált, dolgoztt rendesen, közben jó volt beszélgetni, sok mindenről szó esett, jó beszélgető partner is. Majd miután végzett a hátammal is, jött az olajozás, és indult a csúszka masszázs, ami átvezető volt az erotikusa részhez. Nem vettem észre, hogy került le róla a melltartó és a puncifedő, de mire előkészítette a terepet, már nem fedte kecses testét semmi.
    Felpattant a hátamra, és testével kente szét a felvitt olajat.
  • Levezetés:

    Nekem a csúszka masszázs a kedvencem, ezért megyek leginkább masszázsra. Iza mesterfokon műveli ezt a fajtáját is a masszázsnak. Nagyon jól használja a testét, sportos alkatából fakadóan fáradhatatlan, és nagyon izgalmas, ahogy tekereg az ember hátán. Minden szögben csúszik, kezei itt már igencsak megtalálják a megfelelő helyet a hangulat fokozásának érdekében. Majd mikor már tudta, hogy kényelmetlen lehet a hasonfekvés, megkért, hogy forduljak meg. Nagyon gyors fordulatot vettem, és kis olajozás után folytatta az erotikus tekergést immár szemtől szembe. Közben jó volt látni az arcát, milyen átéléssel teszi ezt, szeirntem Ő is élvezte. Én nagyon, ekkor már kezeim nekem is elkalandoztak, és simogattam, ahol csak tudtam és értem. Nagyon finom melleivel játszodtam, mely reagált érintésükre. Majd számmal is kényeztettem ahogy kicsit közelebb hajolt csúszkálás közben. Jó volt puszilgatni mellbimbóit, közben meg kezemmel a fenekét simogtni. Majd fordult, nekem háttal, és úgy folytatta a dörgölőzést. Nagyon erotikus volt, ahogy háttal "lovagolt" rajtam, néha felcsúszott 3 cm-re az arcomhoz popsijával, majd vissza. Ez nagyon felhúzó volt. Nem kértem sem franciát sem kölcsönösséget, ezért még inkább kínzó volt és egyben izagtó, ahogy a tiltott gyümölcs ott van előttem 3 cm-re, de nem érintem meg.
    Majd ismét fordult, és ráült az árbócra, mely leszorítva feküdt alatta, és nem semmi keveréssel izgatta azt. Nagyon tudja hogy kell azt csinálni, hogy csak imitálás legyen, semmi több, még véletlen sem. Ez fantasztikus érzés volt, majd mikor már vélhetően kellő képpen csúcs közelbe kerültem mellék ült, és kis olajjal kaptam egy lezáró lingam masszászt. Nagyon finom kezei vannak, kiváló technikával a csúcsra juttatott. Majd kedvesen letisztogatott, és mellémfeküdt, kis pihenésképpen.

    Sajnos az idő lejárt, így fürdő felé vettem az irányt, majd öltözés, és búcsú következett.
  • Elszámolás:

    Végén rendeztem, a telefonban megbeszéltek alapján. Nem beszéltünk róla, nem rontva a pillanat varázsát az anyagiakkal.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Izánál, a hangja nagyon bájos, és kedves, sejtelmes, ez már egyből megfogott, és jó volt ottlétem alatt végig hallgatni. Masszázsa kiváló, és a kényeztetés csak hab a tortán. A csúszkamasszázs kedvelői nem csalódnak, és biztos megyek még. Köszönöm az élményt, Iza.
Happy Massage