• ERIKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már korábban is beszéltünk telefonon, de akkor nem jött össze a randi. Most elérkezettnek láttam az időt az újabb kisérletre. Pénteken egyeztettem vele egy hétfői időpontot, ami most már sikerült. A telefont nem tudom, hogy ő kezelte-e végig, de amikor reggel beszéltünk, akkor már biztosan ő volt a "vonal" tulsó végén.
  • Megközelítés:

    Már voltam korábban is ebben a házban, GPS pontosan odatalált, BKV buszcsomópont is van a közelben. Autóval a parkolás most éppen nagyon könnyű volt, de azért ez nem minden esetben van így. Rá kell számolni pár percet a parkolásra és akkor nem kezdi az ember bosszankodással az ott töltött időt.
  • Helyszín:

    Szép családi ház, a kertkapun belépve pár lépés a ház ajtaja. Erika már az ajtóban várt és mutatta az utat a lépcsőkön felfelé. Nagyon jól ki van ez találva, le sem tudom venni a szemem a fenekéről, ahogy előttem lépdel fel... Nagyon igényes a szalon belseje. Több lány rendel ott egyszerre a nagy előszobából nyílnak a masszázs helyiségek és a fürdő (lehet, hogy abból is van több, de az nem tűnt fel), ami színtén színvonalas, bár amikor előtte zuhanyoztam nem volt elég meleg a víz, ez az utó-fürdésnél már nem így volt. Matracon masszírozott nem padon, de az is nagyon elegánsan és ízlésesen volt előkészítve a törölközővel és a virágokkal a lepedőn.
  • Lány külseje:

    Erika egy nagyon dekoratív MILF kategóriás hölgy. Szép! Szép az alakja, szép az arca és nagyon szép a mosolya. Meg huncut. Olyan pajkos tekintete van, ami csak fokozza a látogató kíváncsiságát. Én is így voltam vele. A cicik természetesek és átlagosak ( a fénylépek ügyesen retusáltak, mert nagyobbat sejtetnek), de nagyon kellemes az összhang a fenekével, a vállaival, derekával és a combjaival. Összességében pontosan olyan ,mint a képeken (a mellek kivételével, azok a képeken nagyobbnak tűnnek)
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből visszatérve már félmeztelenül fogadott, természetesen nem tudtam kihagyni, hoyg megsimogassam és puszikkal illessem az éppen kezem ügyébe és/vagy szám közelébe került nyakát, ajkát, arcát melleit. De nem így folytatódott a látogatásom, mert Erika nagyon kedvesen, de egyértelműen jelzte, hogy nem lehet a sorrenden fordítani, mert annak jelentősége van. Kezdetét vette egy nagyon kellemes, nem annyira sport vagy svéd jellegű, inkább lazító relax masszázs. Azért ne gondoljon senki egyszerű simogatásra, mert annál sokkal hatékonyabb és szakszerűbb volt. A lábamtól indult és haladt felfelé a fenekemig, ahol sokat időzött. Nagyon jól esett, ahogy az ülő részeket masszírozta, miközben alig észrevehetően érintette a belső combomat. Majd jött a derék és a törzs. Egészen a lapockákig és a vállig, de ekkor a mellei már érintették a hátamat, lábamat, ahol éppen "véletlenül" hozzám értek. Majd visszafelé az egészet, csak a fenekemnél most már más mozdulatokkal operált. Olyanokkal, amiből egyértelművé vált, hog yez már a levezetés kezdete...
  • Levezetés:

    Ekkor már a egyértelműen izgató és izgalmas pillanatokat éltünk át együtt. Először a kezével, majd a z ajkaival és a nyelvével izgatta a farkam , a zacsit és a fenekem. Nagyon egyéni és érzéki volt, egy idő után már úgy állt a farkam ,mint egy cövek és csak azt vártam, hoyg mikor fordulhatok már meg . Na, ez a pillanat is eljött, örömmel engedelmeskedtem.Ekkor került le a bugyi róla és vette kezdetét, vagy folytatódott egy olyan Élmény, amit sokáig nem fogok elfelejteni. Simogatott a felső-testem melleivel, A farkamat a kezeivel és a csodálatos ajkaival. Nem csak a formája nagyon szép, hanem a technikája is pontosan olyan volt, amitől megőrülök és szó szerint a falat bírom kaparni a gyönyörtől. Amikor teljesen beveszi és csak a szívóerőt változtatva izgat, vagy a nyelvével játszik a makk alsó szélével, miközben kívülről "csak" annyi látszódik, hogy a fakam a szájában van, ó meg ráfogott az ajkaival. Nagyon közel tart a végkifejlethez, de nem enged el, legalábbis nem rögtön. Aztán egyszer csak megremegek és egy hatalmasat élvezek, fogalmam sincs, hogy hová, mert nem vagyok tudatomnál. Ezt i sikerült elérnie.Utána hagy lenyugodni és visszatérni a valóságba, majd kevesen bújik addig , amíg nem megyek el másodszor a fürdőbe.
  • Elszámolás:

    Utólag tettem le az asztalra, pontosan annyi, mint amit megbeszéltünk a telefonban. Ebben a házban ez az átlag, de a minőséghez képest elenyésző
  • Összkép:

    Egy nagyon szép, dekoratív, közvetlen és kacér hölgyet sikerült megismernem Erika személyében. Nagyon szerencsés vagyok, hogy találkozhattam vele és egy csodás órát töltöttünk együtt. A masszázs és az erotika is első osztályú, remélem, hogy hamarosan ismét találkozhatok vele.
Happy Massage