• Kirukii

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam fel, szinte egyből felvette. Elmondta mi merre hány méter, én még arra kérdezetm rá, hogy a szombat délelőtti időpont az neki korán van vagy már későn? (Mert ha egész este dolgozott, akkor nem szeretnék utolsó lenni, olyankor már fáradt a lány és akkor inkább hagyjuk.) Azt mondta hogy nem fáradt minden ok, mehetek. 40 percen belül ott voltam nála.
  • Megközelítés:

    Oktogontól nem messze van a rendelő, így akinek van lába annak a tömegközlekedés sem lehet nagy gond. Én autóval mentem, parkolni a ház előtt lehetett. Elvileg fizetős, de hétvége lévén most nem volt az.
  • Helyszín:

    Régebbi bérház legtetején van a rendelő. Maga a ház nem egy nagy szám, maga a lift kifejezetten kicsi (vagy én vagyok kifejezetten nagy :) ), lépcsőházban kamerarendszer. A rendelő kétszintes, mi a felső szinten voltunk. Ruháknak van fogas, az egyetlen fura, hogy a cipőt a szobában kellett levenni, ami a hóhelyzetre való tekintettel nem a legjobb, de nem én takarítok. A tetthelyen egy nagy ágy, egy komód, rajta a választható vízzel. A fürdőben kád, sokféle tusfürdő, és több összehajtott törölközőből lehetett válogatni. A Mosdó felett szájvíz, bár fura volt hogy nem müa pohár volt hanem üveg.
  • Lány külseje:

    Nem az oldalon hirdet, de aki rákeres talál róla bőséggel fotókat. Na azokhoz képest kicsit nagyobb a popsi, és nem is annyira fehér. Ellenben egy alacsony, fiatalka leány, nagyon frankó cicikkel, szép puncival, ami teljesen borotvált. A lábán érezni lehetett némi borostát, de csak tapintásra, szemre nem tűnt fel.
  • Action:

    Megérkezéskor hivatalos kézfogás, majd a tetthelyre érkezés után egyből rendeztük az anyagiakat, megkérdezte mit szeretnék (kis masszázs (itt szerettem volna kis közös masztit kérni, amit hírdet és nem extra, de azt mondta ezt nem szereti, mondom jó.), majd francia, szex, és végül újra francia VSZ), majd irány a fürdés. Visszaérkezésemkor irány az ágy, testápolóval bekente a hátamat, és elkezdett masszírozni. Nem egy etvasz, de ismerkedésnek jó. Felvetettem hogy akkor megmasszírozom én, rendesen ismerkedve, csak a hátát, lábait, semmi egyből durvulás, de sok sikerélményt nem adott. Mondom akkor legyen ölelkezős együttlét. A csókot szimpátiára méri, de én inkább csak szájra puszikat kaptam, egyszer tudtam egy fél csókot elkapni, na mondom ez nem jött be. Feldobta hogy akkor kezdené a franciát. Ezt valóban jól csinálja, nem DT, de akkor is nagyon jó volt. Közben ujjazni 1 ujjal lehetett, de azt is leállította, pedig nem szoktam durvulni :( Javasolta hogy gumi fel, és kezdjük a mókát. Nyeregbe pattant, és hajrá. Isteni finom szűk puncija van, jeleztem is neki, hogy inkább lassan, mert nem akarom hogy kivégezzen. Közben cicikkel lehetett ismerkedni, nagyon fincsi, a csók sajnos elkerült. Mikor éreztem hogy ennek hamarosan vége lesz kértem hogy térjünk vissza franciaföldre. Gumi le és némi kézi rásegítéssel, nekiállt. Kértem hogy lassítson, mivel van még időnk, és én csak 1 lövéses arc vagyok, de már nem tudtam leállítani. Kivégzett. VSZ ment, elmondása szerint kicsit torokra is. Kiment rendberakni magát, én pedig kaptam némi szilviát hogy tegyem magam rendbe. Kaptam némi itókát, majd odafeküdt mellém és néma hallgatásba burkolódzott. Próbáltam még kicsit simogatni, kicsit beszélgetni, de mint egy idegen feküdt ott mellettem, szóval ránéztem az órára (35-40 perce voltam nála), és mondtam hogy jó akkor én lépek, érzi az ember azt ha fölösleges. Gyors tus, kikísért és vége. Közös fürdést hirdet ugyan, de a nem mosod le a hátamról a krémetre az volt a válasz hogy azt már úgyis beszítva. Ja jó.
  • Elszámolás:

    Az óra egész kedvező, pláne hogy minden benne van, ez a végén sem változott. Az elején kéri, de nekem ezzel nem volt bajom.
  • Összkép:

    Alapból nem lenen rossz szolgáltató, de a következő észrevételekkel ajánlanám: Annak aki az extrák rajongója, pl popsi az árazás miatt, annak aki irányító típus, és annak aki többször is tud lőni, illetve annak aki nem a műszak végén jön. Aki nem irányító hanem BF érzést keres, aki egylövetű, és aki inkább a kedvességet értékeli nem a korlátlan popót annak inkább nem.
Happy Massage