• ALICE

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyedén ment, telefonon megérdeklődtem a lehetőségeket, aztán megbeszéltük, hogy VTR-en bejelentkezek. Gyorsan el is fogadta, és ott még jelezhettem is egyéb kívánságaimat. :)
  • Megközelítés:

    BKV-val egy nagyon picit kiesik, de szerintem max 5-600 métert kelllett sétálni az egyik népszerű villamosvonal megállójától.
    VTR-es egyeztetésnél én már megszoktam, hogy időpont elfogadása után automatikusan megkapom a címet is. Alice-nél sajnos ez x db kérdőjel. :(
    Érdemes lenne beállítania ezt az opciót, mert ha már elfogadta a VTR időpontot, ne kelljen még erre is visszakérdezni. :)
  • Helyszín:

    XIII kerületi panel. Biztosan tudja mindenki, mire számítson kívülről. Belül a lakás megfelel a célnak. Minden szoba sötétítve van, szóval nem nagyon fogsz figyelni a környezetre. A fürdő cseppet szűkös, de ez a panelek sajátossága. Tisztának mondanám. Az aktus helye szintén nem a legtágasabb, de hát nem focizni megy oda a vendég. A bejutás picit macerás a bejárati ajtótól távol lévő rácsos ajtó miatt.
    Érkezésemkor felújítás lehetett a lépcsőházban, emiatt elég nagy volt a kupi. :(
  • Lány külseje:

    Nos a testalkat az teljesen megfelel annak, amit vársz. Kis törékeny tini test. Nagyszerű fenék, és az a fajta pici cici, amit én imádok. Kifejezetten kívánatosnak találtam.
    A teljes arcát viszont én egy pillanat sem láttam. Arcába van borítva a haja, és folyamatosan lesüti a tekintetét. Még amikor hozzád beszél is. Nem nagyon tudtam hova tenni ezt, eddig általában akárhány lánynál voltam, mind a szemembe nézett. Talán nem szeretné, ha az utcán felismerném? Azért elég nagy ez a város ahhoz, hogy ne találkozzunk soha. :)
    Sajnos az arcáról nem tudok semmit mondani, de nekem nem tűnt 22 évesnek. :)
  • Action:

    Együttfürdést is kértem, nekem ez nagyon jó bemelegítés egymás megismeréséhez.
    Készségesen benne is volt Alice. Símogattuk egymást, nagyon finoman hozzám bújt többször is, amikor átölelve a fenekét markolásztam. Érezte, hogy mivel tud kedveskedni. Nem szégyenlősködött, amikor csókot kerestem, minden alkalommal visszacsókolt. Viszont itt megjegyezném, hogy nagyon fura volt a nyelvjáték csóknál. Konkrétan nem volt... Olvastam egyéb beszámolókban, hogy nyelv-piercingje van. Elképzelhető, hogy érzékeny volt a nyelve, vagy keveset használja azt csókolózáskor pont emiatt.
    Sajnos csak mérsékelten nevezném izgatónak így a csókot. :(
    Fürdés közben többször is játszadozott az ágaskodó farkammal, és annak befejeztével le is vette torokra.
    Nem nagyon kecmecel, ezt elég jól csinálja.
    Bementünk a hálóba, ahol ágyra térdelt, én az ágy mellé álltam, és elkezdte a franciázást. Sajnos ez a rész kimerül a mélytorokra engedésben, mert a franciázás számomra nem volt túl kellemes. Igen, jól le tudja venni, de a szopogatás, nyelvjáték, ajkakkal stimulálás is fontos része a franciának. Golyókkal sem nagyon foglalkozott sajnos.
    A torkozás viszont elég stimuláló hatású volt, ezért gyorsan kértem, hadd menjek le én is.
    Ezt a részt kedveltem, mert nagyon jól reagál mindenre. Nyakpuszilgatásra, a cicik kényeztetésére, ahogy végigcsókoltam a testét, és természetesen ahogy játszottam a puncijával. 5/5-re értékelném ezt a részt. Úgy tűnt élvezte az ujjazást is.
    Gumit húztunk, és misszionáriusban kezdtük, mert szerettem volna csókolni is közben.
    Hát hű...itt nagyon gyorsan beindult a kivégzésem. Nem vagyok nagy szerszámmal ellátva, de gumin kersztül is nagyon éreztem a punciját. Vagy nagyon szűk, vagy nagyon jól rá tud szorítani, mert baromi gyorsan éreztem, hogy kezdek jönni. Apróbb szüneteket próbáltam bevinni. Csólolózgatás, pózcsere. Ölembe vettem, szexin mozgott rajtam csípőből, aztán kutyus póz, de nem tudtam mit csinálni, gyorsan közelgett a vég.
    Kértem, hogy fejezzük be arcra. Nem volt gond számára. Kielégítő finish volt. Pkk-pakk el is repült az idő.
  • Elszámolás:

    A megbeszéltek alapján történt, még a találkozó elején kikészítettem, ne kelljen erre gondolnia egyikünknek sem az együttlét alatt. A teljes óra jutányosabb, mint a fél óra.
  • Összkép:

    Még nem tudom, hogy visszamenjek-e, volt lány, akivel jobb volt az első benyomás, volt akivel sokkal rosszabb. Először 1 órát terveztem, de aztán eszembe jutottak a csalódások, amikor teljes órát kértem, és már az első menet után arra gondoltam, hogy mikor megyek végre innen. Ezért szerettem volna megbeszélni azt, hogy fél órával kezdjünk, és ha mindkettőnknek megfelel, hosszabbítunk. Alice nem szeretett volna variálást, így maradt a fél óra. Talán visszamegyek majd egy teljes órára, mert az első menet vele nagyon gyorsan véget ér. :)
    Én második menetben szoktam általában igazán kiélvezni a lányokat.
Happy Massage