• BrigitteEscort

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen ment!
    Először pár üzi, ami nekem nem lett jó, aztán telefon, amit azonnal felvett. Pontos infók, de kicsit monoton hangsúly. bíztam benne hogy csak napi fáradtság. Bíztam benne hogy lesz szabad időpontja, de sajna nekem kellett alkalmazkodnom.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető, Astoriához közeli belvárosi lakás. BKV,-val, autóval könnyen megtalálható. Bár a közelben van parkolóház. ottjártamkor, 3 szinten sem sikerült helyet találnom... utcán is fizetős, nem is olcsón...
  • Helyszín:

    Szépen felújított belvárosi lakás. Minden modern, otthonos. Fürdő teljesen felújított, tiszta. kádban tusolós, függöny sajna nincs. Tusfürdő választék nem a legnagyobb, de nem is elhanyagolható. Kilépő, törülköző friss, és puha. Szájvíz van, de poharat kérnem kellett hozzá, amit Brigitte készséggel teljesített! A szoba, tágas, tükrös szekrénnyel, nagy ággyal. Ruhák fotelben landolhatnak.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelően egy Tündér fogad a ZÖLD ajtó mögött. A képeken van némi javítás, de meglepetés nem érhet. Egy magas lány fogad, hatalmas cicikkel, akit a képen is látsz. Ahogyan már előttem is leírták, egy igazi MILF :)
  • Action:

    Érkezésemkor pink babydollban fogadott. Megmutatta a lakás számomra fontos részeit. Mivel előtte tusoltam, csak végtagi fertőtlenítésre küldött el. A szobába lépve hellyel kínált, majd Ő is kért egy egészségügyi szünetet. Közben ledobta magáról a felesleges darabokat. Visszatérve oldandó a feszültséget beszélgetésbe elegyedtünk. Aranyos lány, ha nem céllal megyek hozzá, szívesen ismerkedtem volna. Majd egy kényelmes, kényeztető masszás, ami nagyon jól esett... A masszázs után újbóli beszélgetős szakasz, majd a lényegre tért... először kézzel, majd szájjal igyekezett a velem egykorút hadrendbe állítani... bár nem járt teljes sikerrel mégis fóliába csomagolta, és beleült... Puncija szűk volt, és hála a jó adag hideg síkosítónak, kellemesen csúszós... Mivel így nem jutottunk előrébb, fordultunk, de kutyusban sem sikerül mérhető eredményt felmutattunk. Pihit kértem, majd jó adag beszélgetés után tusoltam, és 10p-el az időm előtt távoztam.
  • Elszámolás:

    Telefonon jelezte, majd érkezésemkor emlékeztetett. Átadtam, megalapozva a bizalmat részemről. A mai átlagot nem ismerem, de sejthetően picit felette van.
  • Összkép:

    Egy aranyos kedves NŐ, akivel nagyon szívesen ismerkedtem volna egy szórakozóhelyen, vagy bárhol. Ebben az esetben, viszont kicsit fura volt a határozatlansága. Többször is jeleztem, hogy átadom neki az irányítást, mégis kényes szitukban megkaptam a kérdést hogy mi legyen. Mivel egy ideje már kiszúrtam Őt, lehet hogy túl nagy elvárásokkal érkeztem hozzá. Kicsit olyan ha már itt van elintézzük érzésem volt, ezért nem is tudtam elengedni. Ez lehet az én hibám is, ha mégis így van sajnálom.
  • Webi megjegyzése:

    Átlagposként tudpm kirakni, - bármit kértél atonnal megtette.
Happy Massage