• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hónapokkal ezelőtt, ( november 15.-én ) megakadt a szemem egy barna ( szemű, hajú ) " leányon ", ma már tudom, egy IGAZI HÖLGY, akivel a csevegőjében, a privát üzenetekben, és az általam legjobban szeretett telefonon is tartottam a kapcsolatot. Kérésemre januártól a VTR- es egyeztetés lehetősége is felkerült, első vendégként be is jelentkeztem, vissza is igazolta. Gördülékenyen ment minden. Csupán a randevúnk időpontjáig kellett izgulnom.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedem, a " Stadionok " megállótól pár perc séta, egy csendes kis utcában álló épület, mely egyik szintjén található az a lakás, melyben elvarázsoltuk egymást. Bejutás a kód ismeretében gyors, és diszkrét.
    ( Metró m2, villamos 1-es, busz 95, és195 , vmint. trolival is kiválóan megközelíthető, a felsorolás a teljesség igénye nélkül. Parkolás az utcában megoldható.)
  • Helyszín:

    A tetthelyen minden ragyog a tisztaságáról. Az előszoba: a kabát, cipő elhelyezésére bőséggel van lehetőség. A fürdőszoba: tusfürdő választékban az általam otthon is használt típust is örömmel fedeztem fel. Szájvíz, műanyagpohár készleten, használatra vár. A babaszoba : kényelmes franciaágy, szobainas, asztalka ( illatgyertyákkal ), vmint. egy szekrény, a franciaágy nagyságú tükör a falon, rajta körben mini lámpafűzér diszkréten világít, segítve a varázslatot.
  • Lány külseje:

    Igéző, csillogó barna szempár, világos- barna hosszú haj, rendkívül formás, vékony testalkat. Mindezt a fotók csak részben tudják visszaadni, a helyszínen kell megtapasztalni. Kérésemnek megfelelően egyrészes fekete csodában fogadott...- huuu.
  • Action:

    Nagy várakozással telve érkeztem, ( november 15- től egyeztettük a " D " napot )és az ajtóban már el is dőlt, varázslatban lesz részem, kellékek nélkül fogjuk egymást elvarázsolni. Néhány perces beszélgetésre került sor, mit szeretnék, mit szeretnénk a következő órácskában. Gyorsan egyezségre jutottunk. Hatalmas , hófehér fürdőlepedőt kaptam, irány a zuhanyozás. Percek alatt elkészültem, rohanàs vissza. Az általam felkínált segítséget örömmel fogadta, így szempillantás alatt friss, illatos lepedőt terítettünk az ágyra. ( Az óra végére össze is gyúrtük. ) A munka után először állva csókolóztunk, közben cirógattuk, símogattuk egymás testét, sikeresen feltérképeztük egymás erogénzónait. Fejedelmi bánásmódban lett részem, tetőtől-talpig gyengédséggel teli erotikus kényeztetést kaptam. Az apró puszik, érzéki nyelves csókok, heves csókcsatákon át egészen a " nélkülözhetetlen" 69-ig minden a kölcsönös varázslásról szólt. Az első beteljesülés oly egyszerre történt, hogy mindketten a partnerünket kezdtük dicsérni. ( Oly őszintén tört fel belőlünk együttesen az a dicsérő szó, hogy ilyen sem történt velem az utóbbi időben, az első együttlét alkalmával. ) Rövid tisztálkodás után becéző szavak, símogatások, majd a varázslat második fele következett. Az előző francia nyelvlecke " turbósított " kézmentes változata, végig az igéző, csillogó szempár kontrollja alatt. Villámgyors öltöztetés, és egy lassan induló lovacskázás következett, mely egyre fokozódó vágtában a végem jelentette.( Már nem is tudtam magam visszafogni, és önző módon a kis pillangó módjára elrepültem. BOCSÁNATOT kérek érte! ) A varázslat nem ért itt véget, folytatása következik. Közös megegyezéssel.
  • Elszámolás:

    Változott a világ, változott a csokor mértéke is, de a bővebb infó útmutatása 100%- ban korrekt. A régi, és új " pesti átlag " között majd " félúton ", utólag a kis asztalkára helyezve. Nem is foglalkozott vele, csak a személyes ajándékával és velem volt elfoglalva. ( Így is sikerült a hangulatot még jobban fokozni. )
  • Összkép:

    Önmagam számára is bebizonyosodott, hogy " jó úton " járok, amikor a kapcsolatfelvételek alkalmával a telefonbeszélgetéseket sem hagyom ki a randevú előtt. Az átélt élmények, a varázslat visszaköszön az írás közben is. Örülök, hogy egy ilyen csodálatos HÖLGY ismeretségével lehettem gazdagabb. Az ajtó nyitástól a lopott pásztoróra utâni csukódásig minden pillanat csak a miénk volt, semmi sem zavarta meg érzéki együttlétünket. KÖSZÖNÖM,
Happy Massage