• Shila

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Némi fenntartással nézegettem a hirdetéseket, mert vannak kellemetlen élményeim és Róla még csak egy beszámoló készült valamint elég rossz helyen van, mert nagyon nehéz parkolni a környéken. Mégis nagyon örülök, hogy mégis Rá esett a választásom!
    Múlt vasárnap délután látogattam meg Shilát, előtte lévő hétvégén már beszélgettünk kicsit hosszabban telefonon, mert én kicsit más vagyok mint mások. A hangja már akkor is kellemes benyomást tett rám. A randi napján még sms-ztünk is.
  • Megközelítés:

    Aki autóval megy annak borzalmas. Ismerem a környéket, tudtam milyen nehéz parkolni a környéken, háromszor is körbe kerültem a tömböt, mire parkoló helyet találtam a mellette lévő kis utcában. Egyedül a parkolást tartom csak negatívnak. Aki teheti használja a tömegközlekedést, sokkal könnyebb. Több busz és villamos is jár arra.
  • Helyszín:

    Új építésű lakópark sokadik emeletén van a lakás, ami nagyon szépen, ízlésesen berendezett. Shila a kaputól navigált, hogyan találok el a lifttől a bejárati ajtóig. Rend és tisztaság mindenhol, diszkrét bejutás. A szobában hangulatos fények, tükrök, kellemes zene. :)
  • Lány külseje:

    Az ajtóból belépve egy igen bájos, aranyos, szép hölgyet pillantottam meg. Nagyon kedves és készséges volt velem az első pillanattól kezdve. Ahogy a hirdetésben is írja fontos számára a kölcsönös szimpátia, úgy érzem egy rögtön az első pillanatokban megvolt, ami később be is is bizonyosodott. Természetes szépség, nagyon finom puha, ápolt a bőre, semmi nem nincsen rajta. Nekem nagyon tetszik, a bájával együtt, mert nem egy magától és a világtól elszállt NŐ! Egy kis fekete sexi dresszben várt.
  • Erotikus masszázs:

    A kényeztetések között került sor a masszázsra. Választhattam krémet vagy olajat szeretnék-e? Krémet kértem, mert elég száraz a bőröm. A vádliknál kezdte a masszást, majd haladt felfelé a derekamon, a hátamon, végül a karjaimat is megmasszírozta külön külön. Igen kellemes a masszázsa, mondjuk amúgy is a masszázzsal le lehet venni a lábamról... Kicsit más volt mint egy szokott gyógymasszázs, de nagyon jól esett! A masszázs alatt jól lehet vele beszélgetni minden féléről (magánélet, szerelem, munka) nagyon értelmes nő! Amikor végzett a karjaimmal, fordulhattam és a férfiasságomat is megmasszírozta amiből következett a második kényeztetés. :)
  • Levezetés:

    Mivel megérkezésemkor azonnal egymásra hangolódtunk , a szobában segített levetkőzni és mivel már nagyon ki voltam éhezve a szeretetre összebújtunk! Nagyon simulós, bújós, ölelkezős, csókolózós, kölcsönösen szeretgetős, a tettek mezején is megvan vele a közös hullámhossz. Szereti, ha Őt is kényeztetik. Indulás előtt lezuhanyoztam, Ő is így várt.
    Többszöri kényeztetést kaptam és adtam amiben csak dicsérni tudom. Érzi mire vágyok és az egész randinkon csak rám figyelt és a kedvemben járt. Úgy érzem kaptam tőle egy kis pluszt amit nem tudom mindenki megkap-e?! Szaftos részleteket nem írok, mert az csak ránk tartozik....
  • Elszámolás:

    Mivel először jártam nála az előszobában letettem egy kis szekrénykére egy picivel többet is, ami végig ott maradt és szó sem esett róla. Úgy érzem nem ez volt a középpontban.
  • Összkép:

    Nagyon örülök, hogy megismertem Shilát! A vele töltött idő nagyon jó, azt kaptam (részben) amire vágyok. Bízok benne, hogy Ő is jól érezte magát velem és még számtalan randink lesz?! A rendszer nem engedi, hogy jobb értékelést adjak, ha lehetne a legjobbat adnám!
Happy Massage