• Viki masszazs

  • Beküldte:
  • Viki masszazs reagálása

    Köszönöm a kedves szavakat!

    Őszintén sajnálom, hogy maradt benned némi hiányérzet, ezt majd a későbbiekben -amennyiben adsz rá lehetőséget- kompenzálom ;)
    Elnézést kell kérnem érte, év végén benyaltam egy komolyabb betegséget, eléggé elhúzódott, nagyon megviselt és érezhetően rányomta a bélyegét a napjaimra. Talán emiatt érezhetted, hogy hiányzik valami. Valószínűleg nekem is hiányzott valami... (a jó közérzetem, vagy mittudomén :D ) Most már viszont frissen, fitten, megújult erővel várom a kedves vendégeimet!
    Téged is, kedves RelicHunter! ;)

  • Egyeztetés:

    Délelőtt hirtelen felindulásból úgy döntöttem,hogy az Ó év utolsó péntekén meglátogatom Vikit!Felhívtam megbeszéltük a részleteket,kedves és korrekt volt,mert az érkezési időpontomat pontosan ne tudtam megmondani,de rugalmasan kezelte! Külön köszönet érte!
  • Megközelítés:

    Közvetlenül a ház előtt nem lehet parkolni,de van egy orvosi rendelő Ő ott javasolta a környező utcákban van hely bőven és az ünnepek miatt nem kellett fizetni! Bkv az utcán megy el és a Váci út sincs messze!
  • Helyszín:

    Már régebben egy másik hölgynél jártam itt,így ismerős volt a helyszín! Szoba pont a masszázsnak elég,hely van lepakolni a ruhákat,tusfürdő dögivel,szájvíz is! Kilépő száraz, törölköző puha,nagy és illatos! Rend tisztaság mindenhol! A szoba viszont hideg,én nem fáztam,de Viki alaposan kihűlt a végére!
  • Lány külseje:

    A Lány gyönyörű! Veszélyes kombináció fekete haj,kék igéző szemek,szerintem vékonyabb mint a képeken,szerinte még így is kövér! Arca kedves,mosolygós mellei pont kézbe illőek hasa szexi,feneke kemény ,punci gyönyörű,nálam borostás volt,de engem nem zavar,szóval Tökéletes!! Lábai feszesek,pár évet letagadhat!
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs klasszikusan lábtól indul felfelé,erotikus benyúlásoktól mentes,viszont szakszerű! Másfél órára mentem,de nem volt felvezetés igaz nem is kértem! Végig halad az egyik,majd a másik lábamon,majd a fenekem hátam vállaim,karomon,ahol csomókat talált alaposan szétnyomkodta! Igazából a masszázs jótékony hatásait másnap éreztem,mert alig bírtam menni reggel ébredés után,kellemesen fájt mindenem! A masszázs elején levette a ruháit lehetett gyönyörködni benne,tekergettem a fejem végig kedvesen mindig úgy fordult,hogy mindent alaposan szemügyre vehessek! Végig kellemesen beszélgettünk!
  • Levezetés:

    A masszázs végeztével alaposan beolajozta Magát,sajnos nem kért segítséget.majd engem is és végre érezhettem csodálatos melleit! Csúszkált rajtam keresztbe-kasul alaposan figyelhettem mindent a tükörből! Jól esett az érintése kellemesen izgalmi állapotba hozott,végre fordulhattam és kezelésbe vehettem csodálatos melleit,simogattam ahol csak értem,csókolgattam őket! Kézi,mell kombinációs kivégzést kértem! Simogatni engedte magát,ujjazni nem a kölcsönös kényeztetést nem kérdeztem! Kellemesen elnyújtva a melleihez veregetve ért a vég! Letörölgetett és irány a fürdő az olajat egyedül kellett eltávolítanom magamról!
  • Elszámolás:

    Annyi amennyi! Teljesen megérte korrekt és mivel meg voltam elégedve annyit tettem le amennyit én gondoltam!
  • Összkép:

    A végére kaptam még vizet,jól éreztem magam,de úgy vélem valami hiányzott,talán a kémia vagy nem tudom! Elég régen voltam így masszázson utoljára,kedves figyelmes volt,de volt egy elég nagy távolság közöttünk,lehet az én hibám,vagy csak az ünnepi hangulat,nem tudom!Ettől függetlenül rosszat nem tudok mondani!!
Happy Massage