• Noya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, pontos címet kaptam elsőre, nem a szomszéd utcait, nem a másik oldali lépcsőházat, hanem kerek-perec a helyszínit.
  • Megközelítés:

    Mint nem pesti versenyző félek mindig a cím megközelítésétől, mert olyan a helyismeretem, hogy egy 5éves jobban tájékozódik a fővárosban mint én, ennek ellenére adott a kérdésemre egy tökéletes útvonaltervet Noya, és második körben oda is találtam. Szerencsére telefonon ujrahivni már csak érkezésemkor kellett. A cím forgamas főút, ismert nagy bevásárlóközpont mellett van, parkolás ebben az időben macera a havas jeges hegyek miatt,d e volt bőven. Fietős-e vagy sem, azt passzolom, én tömeggel közlekedtem. metró van, busz van, és ha jól emlékszem jár arra vmi villamos is, de azt nem néztem.
  • Helyszín:

    Noya rugalmasságának köszönhetően hamarabb érkeztem kicsit, de ezt telefonba közölte is, hogy nyugodtan amikor tudok essek be. Odaértem, szólt, hogy várjak amíg felöltözik,d e közben egy rettentő előzékeny "térfigyelő kamera" alias házmesternéni, vagy vmi hasonló beengedett, hiába állitottam, h ismit várom beinvitált, h ne fázzak. Ekkor hivott is Noya a kód és emelet miatt. felmentem, minden könnyen ment, bejutás egyszerű, lakókkal nem találkoztam. Előszobában lépő levesz, szobában a többi cucc lapakol, Van minden, szék, kisasztal, éjjeliszekrény, és akkora franciaágy, hogy Noya a 170+ -al és én a 200-al simán elvesztünk az ágyon később ;)
    Egyeztetés után zuhany. Magasabb régi építésű echte panel fűtött kád, tisztaság, tusfüdöhegyek, szájviz, függöny. A szobában kapott törülköző is rendben volt.kilépő száraz!
  • Lány külseje:

    A képeknek teljsen megfelel!
    Arca szép, csodás szemei vannak, én itt le is fagytam, ugyhogy ha vmi a leírásban nem stimm sorry,d e ez van
    Az ajtóban egy kistop, tanga kombó, csinos cipő, iszonyat ahogy Noya kinéz. Rettentően magával ragadó, Nagyon odafigyel a külsőre, edzésre jár elmondása alapján, és el is hiszem, mert tényleg felháboritóan jó alakja és formái vannak. teljesen ápolt, tiszta, hibát keresőknek kihívás az egész teste. Teljesen természetes finom illat, nem pacsmagol szerencsére, elmondása alapján meg is értem miért, de ez nem publikus, aki kiváncsi rá, személyesen érdeklődjön Noyánál :)
    A szeme arca annyira bejött nekem, hogy minden más elbújhat mellette, nekem nagyon tetszett, látszik rajta h van benne élet és értelem! Selymes szolis bőr, de nincs szénné égetve. Nagyon csinos Nő, és értelmes! Számomra ez sajna fontos.
  • Action:

    Zuhany után beszélgettünk majd csókok simogatások közt már araszolt is szépen az ágy mellett állva lefelé a testemen, puszilgatva nyalogatva a bimbóim, mellkasom, hasam(pocakom) majd nyalogatos és későbbiekben köpködős mélytorkos térdelést hajtott végre, ami szenzációs. Közben a szép melleit masszírozgattam még a felsőn át, nagyon eredeti hatásúak, jo a fogásuk és szépek is!
    Ezután mondta fekükdjek az ágyra és kényeztet. megtettem, elheveredtem, ő ledobta a pár apró texctilt magáról és mekemesektt egy mégdurvább mélytorkos golyónyalógatással egybekötött franciaórának. Közben simogattam a melleit, a testét ameddig csak értem, majd kértem, forduljon 69be rám. Na ez nagyon jó volt, meg is jött a hangja, nedvesedett is, szereti a finom franciát. néha az ujjammal is játszottam rajta, benne, nagyon tetszett nekem, szép szűk punci! Remélem Ő is élvezte annyira mint én :) aztán VV fel, kis síkosító és lovacska, majd oldalról lábával a vállamon csináltuk kicsi. ilyenkor szépen lehet a lábait kényeztetni csókolni. majd kutyusban folytattuk. Na itt volt olyan szuper minden, néha csapkodott a omnbomon, h csináljam, nyomja, fuu, ygaon veszélyes Noya! Aztán csak nyomtuk, ő is kavart, én is és mire mondtam volna, h arcra szeretnék menni, még 2 ütém után teletoltam a VV-t. Hagyott lenyugodni, majd levette, megtörölgetett kaptam még én is kendőt és beszélgettünk. Ezután masszázst ajánlott fel, éltem vele. közben beszélgettünk mindenről, majd én masszíroztam kicsit őt, aztán hason fekve elkezdtem nyelvemmel kicsit izgatni a popóját majd újra mélytorok minden jóval vv fel Kutyusban nyomtuk, szerintem a kedvence, majd bekértem magam popóba. Ez is egy csodálatos érzués, kellmeesen szűk, nagyon jól éreztem magam ott, hallhatóan ő is, de sajna miattam befejeztük, majd nyüstölt még mélytorokkal mindennel én meg 69re hivtam, de minden hiába, a második felvonás elmaradt, pedig még az időn is túlszaladtunk. ezért elnézésed is kérem utóla is Noya!
    Sebaj, így sikerült, megbeszéltük ezt gyorsan, h ilyen van, de majd máskor hátha.Irány a zuhany, felöltöztem és go.
  • Elszámolás:

    Utolag adtam oda, de az elején is rákérdeztem, mondta ráér. leraktam asztalra, egy hajszállal töbett, mint kért, mert semmi ajéndékot nem vittem, így ezt éreztem korrektnek. majd legközelebb jobban készülök, a régi pesti átlagért egy fullos órát voltam. Nagyon megéri!
  • Összkép:

    Szerintem most egy ideig hozzá fogok járni, mert nincs mellébeszéálés, ami ki van irva vállalja...Úgyhogy ha újra Pesten vagyok, meg kell hogy látogassam!
    köszönöm Noya a kellemes bő órát!
Happy Massage