• Csilla

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A hölgyet még masszázs időszakából ismerem. Időpont egyeztetés most is könnyen ment, első hívásra felvette. Nagyon kedves, kellemes a hangja, ezzel együtt határozott. Pár óra múlva tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    A kerület forgalmas csomópontjától nem messze. Tucatnyi bkv, autóval végképp nagyon egyszerű. A ház mögött parkoló, fizetős.
  • Helyszín:

    Tízes panel ikszedik emelete, lift van. A lakás nagyon igényesen felújítva és még igényesebben, hangulatosabban berendezve. Az a benyomásom volt, hogy egyedül dolgozik a lakásban, erről kiderült később, hogy nem így van. A szoba hangulatos, tiszta, a zene youtube-ról megy, pont megfelelő. A fürdő nagyon korrekt, minden van és minden nagyon praktikus is. Puha törcsi, tusfürdő választék, száraz kilépő a kád előtt, szájápoláshoz is minden.
  • Lány külseje:

    Gyönyörű és kedves jelenség. Szerintem sokkal jobb mint a fotókon. Mindenből pont a megfelelő helyen kellemes mennyiségben áldották meg. Erre a remek alakra meg gondolom nagyon vigyáz is, vagy igen szerencsés alkat, mert simán letagadhatna éveket. A popsi pedig ... A kedvencem lett :-) Bár a neve nekem nem tetszik, túl csöpögős, de amúgy nagyon tükrözi a valóságot. Csupa kedvesség, mosoly, kellem ez a hölgy. A ruci is vagány amiben fogadott.
  • Action:

    Két órásra terveztem a programot, de az idő szóba sem került egyszer sem. A hagyományainkon híven masszázzsal gondoltam indítani. Bár elmondása szerint lábtól szokott felfelé haladni, én a vállaktól kértem ugyanezt. Figyel, kérdez, hogy így meg úgy jó-e, szóval jó kezekben vagy nála. A massz nem sportos, nem erős, ezt nem is ígéri, viszont nagyon kellemes, átgyúr mindenütt, a csomókat megtalálja, elidőz náluk. Közben dumcsi. Bármiről. Vidáman, értelmesen. Nagyon jó volt ez így a bemelegítő masszázzsal. Higgyétek el megéri. Bár alapból is nagyon kedves, figyelmes, de a hozzáállást aztán ő is értékeli, viszonozza.
    Lassan átment a hát, fenék, combok masszírozása ingerlő, huncut érintések sokaságába, csodás csúszka masszázsba. Kis sóhajok a fülbe, puszik a nyakra és érezte, hogy nehéz már hason maradni. Nagyon egymásra hangolódtunk, nem kellett elhangoznia a szokásos, várva várt megfordulhatsz felszólításnak. Itt kicsit hamar tovább, előbbre lépett volna, de csúszkáját kívántam még élvezni, sokat, sokat. A cicik a szemem, a szám előtt, a popsi a kezemben, fantasztikus volt. Bár amúgy is alap a kölcsönösség, de más az amikor az előzmények után érzed, hogy a partner is kívánja azt és ő egyértelműen fordult hátra, húzott magára. És szépen fentről haladva, nem elsietve, de mégis túl hamar leértem a gyönyörök kelyhéhez. Őt hosszan kényeztetni a mennyország. Lassan tért vissza és nem hagyhattam nagyon pihegni, én következtem egy finom csúszkával, a határokat szigorúan betartva dörzsölve össze leboldogabb tagjainkat. nagyon jó volt, hogy nem akart kipattanni alólam azzal, hogy most én következem, stb. amivel szerintem nagyon sok szexpartner megöli a pillanatot, az igazi élvezetet. Nekem így lett végem, no és persze mindent beterítettem.
    Tisztálkodás után összebújtunk, beszélgettünk. Én a formás popsit, lábait simogattam, ő pedig tolta is, dörzsölte is ágyékomba azt. Mivel végül már két órás lett ekkorra a program újabb kör nem volt, de nekem ez az egész annyira komplett, annyira kerek volt, hogy nem is hiányzott.
    Vele változatlanul törzsvendégnek lenni a legjobb.
  • Elszámolás:

    Szóba sem került az öltözködés végéig. A mondott ajándékot szépen megtoldottam még.
  • Összkép:

    Ő az akivel szenzációs, feledhetetlen az együttlét bárhol találkozol, de a végén azt gondolod, h bár ne itt találkoztunk volna.
Happy Massage