• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Kedves Anecha! Köszönöm szépen a beszámolót ! Nálam minden személyre szabott. Ezt mindenképp hangsúlyoznám. Akkor ott úgy éreztem erre van szükséged. Mindig örülök ha maximálisan egymásra tudunk hangolódni! :-) Puszi Neked! Várlak vissza legközelebb is szeretettel! :-)

  • Egyeztetés:

    10/10 Telefonon elsőre sikerült időpontot egyeztetnünk. Kedves, közvetlen hangját már akkor pozitív előrejelzésnek vettem.
  • Megközelítés:

    10/10 Könnyen és egyszerűen megközelíthető, akár tömegközlekedéssel is, bár én taxival érkeztem. A telefonon kapott információk alapján, viszonylag egyszerű megtalálni a címet. A bejutásnál én bénáztam kicsit, de Niki mindenben készségesen segített. Lift helyett gyalog mentem fel a sokadik emeletre, ha tehetem inkább gyalogolok. "Már most előre lefárasztod magad?" -kérdezte kedvesen. Már ennek az első mondatnak a hangsúlyozásában benne volt az, hogy pontosan mi vár rám az elkövetkezendő órában.
  • Helyszín:

    10/10 Igényesen, kulturáltan kialakított lakás, ahol minden lehetőség adott arra, hogy kikapcsolj, és távol kerülj a hétköznapok minden gondjától. A fürdő és a lakás állapota, felszereltsége,semmilyen formában nem hagy kívánnivalót maga után.
  • Lány külseje:

    10/10 A közölt képek mindenben a valóságot mutatják, illetve a személyes vonzerő kisugárzását nem tudják teljességében visszaadni. Gyönyörű szép mosolygós arc, és mosolygós szempár, egy kis "csibészes" fűszerezéssel.
  • Action:

    10/10* Közös zuhanyozással kezdtünk, a két személyre méretezett kabinban. A hideg miatt kissé fagyos testem végre kezdett normális hőfokot felvenni. Utána bementünk a minden igényt kielégítő szobába. Hatalmas ágy, kellemes zene, félhomály. Egy könnyű kis derékmasszázst kértem elsőként, majd megkértem engedje meg, hogy én kényeztethessem kicsit. Boldog voltam, hogy elsőre beleegyezett. Nem siettünk akkor sem, sem az utána elkövetkező időben, amikor fordítottunk a felálláson. Semmit nem kellett mondanom, ő pontosan ráérzett arra, hogy mire van szükségem. Ezek voltak a történések, de szerintem, (és nekem) sokkal fontosabbak azok az érzetek amik akkor és ott megérintenek........ Nehéz visszaidézni, vagy inkább lehetetlen azt, hogy hogyan és mi történt pontosan. A gátlások, és kezdeti zavar érzékeny kezelése. A rég nem kapott kedvesség, odafigyelés, érzékiség, törődés..... A partner gondolatainak kitalálása. A kölcsönösség, amely lehetőséget ad arra, hogy úgy éld meg a történéseket, ahogy azt egy ilyen helyzetben kell. Az, hogy nem csak egyoldalúan történhetnek meg a dolgok. (Ez természetesen habitustól függ.) Az érintések és a mosolygó (gyönyörű) szempár harmóniája. A feledhetetlen végkifejlet.
  • Elszámolás:

    10/10 Mint mindenben, ebben is végtelenül korrekt. Olyan természetesen, és közvetlenséggel kezeli ezt a részét is az együtt töltött időnek, hogy sikerült zavaromat ebben is feloldania. Nem is tudom, hogy erre a kérdésre ezen felül még mit lehetne írni.
  • Összkép:

    Nincsenek erre megfelelő szavak. Ami az ember fejében a találkozó után megfogalmazódik, vagy inkább kavarog, azt nehéz leírni, mert nem lehet pontosan szavakkal visszaadni. Mindenben a lehető legmaximálisabbat kaptam tőle, annyira elvarázsolt, hogy észre sem vettem, hogyan repült el az az egy óra. Megfogott.
    (Utólag elolvastam a bevezető sorokat, Én voltam figyelmetlen.)
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2017-01-17 10:34:12
Happy Massage