• SweetWasabi

  • Beküldte:
  • SweetWasabi reagálása

    Drága Giannikám!!!

    Nagyokat kacagtam bár nem ördögien a besziden,a lufi cicijeim csak úgy röpködtek örömükben...DDD ...Remélem nem fogok átváltozni akár sátáni,akár bírónői szerepben,de a lényeg,én is nagyon jól éreztem magam,várlak vissza szeretettel,a csomóidnak nyoma sem lesz!!:)))...Az ajikat is még egyszer köszönöm..;))Alien már pusztít ezerrel..DDD


    Millió puszi

    W

  • Egyeztetés:

    Nagyon erős keze van talán még erősebb mint a csontkovácsomnak pedig orosz az ürge.
    Marhajó izomlazító masszázst kaptam,a végén négykézláb távoztam a helyszínről.
  • Megközelítés:

    Újpest forgalmas részén a központtól nem messze könnyen megközelíthető,parkolás nem fizetős.Tutti hogy mindig találsz helyet.
  • Helyszín:

    Bár kívülről panelprogram:) de belülröl igényes helyszín,fürdőben sarokkád ami majdnem az egész fürdőszobát elfoglalja de amúgy sokfajta tusfürdő nem a gagyi kategóriából.
  • Lány külseje:

    Az egyik gyengém,kajak pornó feeling,hatalmas lufimellek ami bár mű de nagyon jól megvannak csinálva alig észlelhető hogy nem igaziak.A popsi is marhajó kemény izmos feszes(ezzel aztán lehetne szorítani ha nem masszázslány lenne)És a szemei azok amik igazán megfogtak.(mintha az ördög szállta volna meg)
  • Erotikus masszázs:

    Nem szoktam ilyet csinálni hogy amit egy játékban hirdetek,megszegem, de ezzel a tüzrőlpattant "menyecskével" qrva jól éreztem magam.(ugye a parfümös játék arról szól hogy 6 lányhoz látogatok el 6 hét alatt és akinél a legjobban érzem magam arról írok egy beszámolót)Amikor beléptem az ajtón és átadtam neki a martini asti pezsgőt már tudta hogy kivel van dolga ezért ahogy ígértem a parfümös játék elején, át is adtam a 60ml-es Alien parfümöt.Nagyon örült neki megköszönte és szépen elkezdődött a "procedúra".
    Mivel ahogy ajtót nyitott és rögtön a szemébe néztem,(szemei olyanok mint valami ördögi mandulaszemek és a kacaja is sátáni) megsem kellett megszólalnia tudtam hogy egy félős kisfiút fogok alakítani akiből még egy-egy szót is nehéz lesz kihúzni.
    Úgy érzem hogy bejött nagyon rám gerjedt és elzavart fürdeni de közben megkért hogy hagy maradjon nyitva az ajtó mert szeretné nézni ahogy tusolok.
    Közben beszélgettünk erről-arról de mindig próbáltam passzív maradni és úgy kialakítani a képet magamról minthogyha kajakra félnék tőle miközben már alig vártam hogy hozzá érhessek és mivel úgy döntöttünk hogy kezdjünk a kényeztetés részével és én kölcsönösséget is kértem ezért csak azon vettük észre magunkat hogy 69-ezünk.
    Egy pár percig ment ez a műsor majd mivel azt súgta hogy marha jól csinálom és szeretne csak hanyattfeküdni és csak én dolgozzam meg a nyelvemmel,ezért utána én kényeztettem a kis babapunciját(nagyon kis édes puncija van ne hagyjátok ki ha ottjártok) és kb.5-6 perc múlva meg is lett az eredménye a karjam között élvezett el nagy nyőgések és rángások közepette.
    Mivel már úgy állt a dákóm mint a sátorrúd,végre ő is kezelésbe vett nem is akárhogy.
    Igazi nyálcsorgatós,cuppogós franciát kaptam amit amíg élek el nem felejtek.
    Nagyon durva volt de pont ezt szerettem volna nála kiváltani ezzel a félős kisfiús szerepemmel.
    Kajakra kivégzett kb.7-8 perc alatt.
    Mielőtt elélveztem,már eszeveszetten verte a farkamat és nem vettem észre hogy alul a golyszlik felett a másik kezével a mutató és a hüvelyk ujjával egy szorító gyűrűt képez ami nem engedte hogy kijöjjön belőlem a cucc.
    Miután elmentem rá kb.5-10 másodpercre szóltam neki hogy engedje el és akkor tudtam elsülni.
    Fantasztikus érzés volt az utódok egy tócsában a bal vállamon landoltak.
    Utána letisztogatott és kezdődhetett a masszázs.
    Itt is kellemesen megkínzott a gőrgőivel és a könyökével,szinte beledöngölt az ágyba.
    Keményen próbálta szétmasszírozni azokat az évek alatt kialakult csomókat amit a 17-18 év ökölvívói pályafutásom alatt síkerült összeszedni.
    Nagyon erős keze van talán még erősebb mint a csontkovácsomnak pedig orosz az ürge.
    Marhajó izomlazító masszázst kaptam,a végén négykézláb távoztam a helyszínről.
    https:/www.youtube.com/watch?v=vi2nxSxbSQI
    Ne haragudj szívem de ehhez a nótához tudnálak hasonlítani.
    Kőkemény csajszi vagy......nagyon bejössz nekem..
    Egyszerűen imádom a stílusod!!!!
  • Levezetés:

    Bírónő a fenti vallomásomat fenttartom!
    (tényleg csinálhatnánk egy ilyen szerepjátékot hogy te vagy a bírónő én pedig a vádlott, azt mondtad hogy még nagyobb cickókat szeretnél ha megvannak kérlek dobj rám egy üzit.Ha belédharapok akkor elvered a seggem azzal a kb 80cm-1m-es rózsaszín műf.....al amit a múltkor elővettél?Úgyis azt mondtad hogy marhajó seggem van.)
    Mégvalami:
    Nagyon jó pszihológus, észrevettem amikor elbúcsúztunk és vettem a cipőmet lehejolt hozzám és szinte vizsgált hogy mit érzek.Szerintem azt hitte hogy negatív vagyok vele kapcsolatban,pedig q...rva jól éreztem magam vele.......de ezt ő akkor nem tudta:)
  • Elszámolás:

    Az elején lerakva a komódra,a felejthetetlen élményért szinte bagatell .
    Természetesen a Martini Asti a rózsaszálakon kívül minden lánynak jár aki velem van.
  • Összkép:

    Kellemes környezet, kultúrált szórakozás, minden keményf....ú csávónak és persze olyan szende szűzeknek amilyen én vagyok ;)
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2017-01-16 07:25:56
Happy Massage