• Amanda528

  • Beküldte:
  • Amanda528 reagálása

    Szia.Köszönöm szépen ezt a kis szokatlanul megírt beszikét..Hát a víz miatt ne haragudj...Ezen egy kicsit meglepödtem hogy vad lennék..De örülök hogy a cipőd megúszta a kis randit.

  • Egyeztetés:

    Telefonon már többször beszéltünk, de megfelelő időpont sosem akadt , ez most kivétel volt.
  • Megközelítés:

    A térkép nagyjából jól jelöli , rendőr palota mellet kis utca metróval mentem , parkolni nem tudom hogy lehet a környéken. A ház mellet van egy jó nagy tábla hegesztés felirattal . :o)
  • Helyszín:

    Érdekes a helyszín a nem túl nagy , ötvöződik a modern és az új , kis konyha kutyussal , féltem hogy meg eszi a cipőm míg én bent hegesztek. A szoba megfelelő méret konvektoros fűtés , ami néha durrog . A fürdő szép, a bojler új, nekem így is csak langyos majdnem hideg víz jutott. Elfelejtette át dugni az éjszakai áramról a nappalira. Távozáskor jó meleg volt már.
  • Lány külseje:

    Az arca szomszédlányos , nem csúnya , nem is extra szép , kellemes barátságos arca van. Vékony de ez a képein is látszik.
  • Action:

    Nos mivel kint is hideg volt , és a víz se volt meleg hát kellet egy kis ráhangolódás zuhany után , a konvektor előtt álltam pár percet , az ágyon meg egy bugyiban előttem feküdt Amanda , hát egy életem egy halálom úgy döntöttem a rudim be vágom. Nem jött össze határozott a leányzó , finoman jó technikával ki követeli hogy bizony őt is kell kényeztetni , ám legyen egy kis nyalakodás egy kis ujjazás. Ez így elég is volt az ujjam benne hagytam , de én elkezdtem vándorolni a szája felé a rudival és milyen jól tettem , nagyon alaposan , nagyon jó technikával le lettem szopva , kicsit vad volt , de nagyon jó , rég találkoztam ilyen jó technikával. Mielőtt lőttem volna gumit kértem ,és hát ő nagyon hátulról szerette volna , na jó legyen , szép látvány és jó szűk a punci . Próbáltam lassítani , de olyan hévvel és erővel tolta rám magát , szóltam hogy ne várj lassíts , forduljunk , de nem folytatta kb 1 perc és lőttem is a gumiba. Nos tehát akaratom ellenére rám tolta magát ,ami piszok jó érzés volt , de nem így akartam akkor legalább mondhatom hogy félig meddig megerőszakolt. :o) Kis beszélgetés volt ,aztán éledezett a rudi és eljött reváns ideje ,lovaglón , szemből , oldalról , és hátulról megmarkoltam a csípőjét és én húztam magamra , végül feladta fáradtságra hivatkozva , és franciában egyeztünk ki , nagyon jó technika gyors kivégzős nagyon rutinos , csak hát másodjára nehezen lövők, de azért csinálta jó pár perc a szemeim felakadtak ,és eldőltem mint egy zsák krumpli az ágyra ,aztán zuhany és haha meleg vízzel. Cipőmnek sem lett baja jó kis kutya.
  • Elszámolás:

    Korrekt annyi amennyit mondotta telefonban , régi és új csokor közt. Előre szoktam oda adni és most is így tettem .
  • Összkép:

    Haza hoznám , az arca kedves , szája mosolygós , szemei csillognak , a puncija szűk , a szájában élmény lenni . Viszont bele rokkannék nekem túl vad , és heves , és akaratos , de azért is haza hoznám mert jó volt .Meg amúgy is egész jó csípő protézisek vannak már :o)
Happy Massage