• SweetWasabi

  • Beküldte:
  • SweetWasabi reagálása

    Drága Norbikám!!!

    Roppant örülök hogy jól érezted magad a Wasabi lakban,és én is meg tudtalak lepni,és kellőképpen felkészülni a randinkra!!!A pezsgő alaklom jellegű nálam,hiszen ez vizsga után mindenképpen jár a Norbikának!!!;)Várlak vissza szeretettel,örülök hogy engem tiszteltél meg azzal,hogy elvegyem a masszázsos szüzességed,és bevezesselek egy általam képviselt kombinált programba,sikerélmény,hogy ilyen szépségeset írtál rólam!

    Millió puszi

  • Egyeztetés:

    Chaten ismertem meg Wasabit még a legelején, amikor regisztrált az oldalra és szinte folyamat beszélgettünk. Jóba lettünk és először chaten merült fel az ötlet, hogy meglátogatom egyszer, aztán még előző év végén beszéltünk telefonon és akkor nagyon szimpatikus volt és elhatároztam, hogy őt mindenképp meglátogatom. Telefonon előre egyeztettünk időpontot. A randi napján még megerősítés gyanánt felhívtam illetve konkretizáltuk a randit és a lehetőségeket.
  • Megközelítés:

    Aznap kicsit zsúfolt napom volt, a randi helyét nagyjából Újpest központhoz lőttem be, és abban maradtunk Sweetyvel, hogy ahogy megérkezem Újpest központba, felhívom és mondja a pontos címet, hogy merre mivel és hány megállót. Tömegközlekedéssel kiváló szerintem a megközelítés, hogy néztem kocsival sem lehet gond, ha a parkolást nézzük. BKV-val egyszerű és gyors.
  • Helyszín:

    A helyszín egy paneltömb x. emeletén egy nagyon ízlésesen felújított lakás. Tökéletesen megfelel a célnak. Fürdő pici, mint az egész lakás ez is felújított. Sarokkádat lehet igénybe venni az út porának lemosásához. Lehet választani több tusfürdő közül, a törölközőt pedig a vendéglátó adja a kezedbe miután vége a zuhanyzásnak.
    A masszázstér az egy jó nagy szoba szép nagy ággyal, hangulatgyertyák, krémek és ahhoz tartozó melegítő... szóval minden ami egy ilyen szeánszhoz szükséges.
  • Lány külseje:

    Nekem nagyon bejött külsőre. Copfban hosszú szőke haj, cserfes szempár, feltöltött ajkak. Most nem emlékszem, hogy nyuszis felső vagy cicás felső volt-e rajta, pedig mutatta is, hogy milyen jó a felső :) de már azt néztem hogy a felső alatt mekkora keblek rejtőzködnek :) még egy farmer mini volt rajt és zokni :) nagyon jó nézett ki :) Hát amikor még hozta a pezsgőt, és odaadta, hogy ő nem viccelt a telefonban, úgyhogy nyithatom, na akkor különösen jól nézett ki :D
  • Erotikus masszázs:

    Ez volt a szeánszunk második része :) Már oda volt készítve melegítőn a masszázshoz használt olaj, úgyhogy nekem csak hasra kellett vágódnom és élvezni a maradék időt, ami amúgy nem lett volna sok, sőt nagyon kevés ha csak egy órát maradok. Így viszont egy jó kiadós masszázs jutott osztályrészül :) Kaptam egy frissítő masszázst, amit változatos technikával csinált és változatosan erősen. Amikor a kezével csinálta az nagyon jó volt, amikor a könyökével, ment végig a gerincem mellett, ott azért érezni lehetett, hogy szükség van masszázsra...ott azért voltak csomók a hátamban. A masszázst a lábamnál fejeztük be, átmasszírozta azt is jó alaposan. Nem maradt ki egy porcikám sem. Nagyon jól esett, közben beszélgettünk mindenféléről, nevettük jól éreztük magunkat. Utána még elindultam zuhanyzásra, ahova követett és lemosta ill. később megtörölte a hátam. A maradék pezsgőt még elfogyasztottuk békességben és indultam haza egy felejthetetlen élménnyel.
    (Mivel nekem ez az első élményem masszázs terén és alapjában véve a másik oldalhoz vagyok hozzászokva, talán mindenki megbocsájtja, hogy a masszázsról ennyit írok)
  • Levezetés:

    Úgy alakítottuk, hogy az erotikus töltettel kezdtünk :) ez igen jól sikerült. Egymás elé álltunk rajtam ekkor már a kis törölköző sem volt ő meg nekiállt megszabadulni a felesleges ruhadarabjaitól. Akkora mellek bukkantak elém Uraim... huhuuuu ekkorát még nem láttam nem hogy fogtam.. simogattuk egymást picit, barátkoztam az illatával, majd az ágyra heveredtünk és ott folytattuk egymás testének felfedezését. Ott tekergett előttem, jobbra-balra én meg csak követtem és csókoltam ahol értem :) nagyon játékos pár perc volt ő is élvezte és én is :) aztán egyszer csak felvett egy nyugis pózt és onnantól enyém volt a pálya. Rávetődtem a nyakára, a melleire, ahol sokat időztem, nyaltam faltam őket, elbújtam köztük aztán megkerültem :D Nagyok, kemények, imádnivalóak. Aztán haladtam le a testén a belső combjáról haladtam a puncija felé. Mind a két belső combját végignyaltam csókoltam, úgy éreztem magam mint kisgyerek a cukorkaboltban :) Végül odaértem a puncijához, mely jól reagált már a korábbi ténykedésemre , és hamar éreztem, hogy nedvét nyalom :) Isteni finom volt nyalni és látni, hogy élvezi a kényeztetést, amit élvezettel hajtottam végre rajt :) annyira élveztem, hogy volt egy pont, amikor majdnem elsültem a sorozatos nyögéseitől és a látványtól. Minden lelkesedésem, tudásom beleadtam, hogy jól érezze magát, hogy mutassam, nekem mennyire tetszik az adott helyzet. Töretlen lelkesedéssel nyaltam ő pedig élvezte, és sikerült eljuttatni a csúcsra :) Jó volt látni :)
    Ezután következtem én: hátamra parancsolt és el is helyezkedett kényeztető pozícióban :) Kaptam egy kis sikosítót és már kezébe is vette az irányítást, majd utána szájába két csábos kacsintás mellett. Mélyre vette, lelkesen csinálta, kevés kézzel, mellei közé vett úgy kényeztetett. Nagyon érti a dolgát :) Kényeztetés teljes körű volt, gátat is jól izgatta és ezután begyorsított kézzel és már el is sültem. Teljesen darabokban voltam, de egy kis pezsgő mindig segít :) úgyhogy jöhetett a masszázs része a dolognak :)
  • Elszámolás:

    Egy órára jelentkeztem be, aztán ott megbeszéltük, hogy maradok másfél órát. Előre leraktam jól látható helyre, ezt később ki is egészítettem még. Magas színvonalú szolgáltatásért magasabb árszínvonal és felejthetetlen élmény.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam mindvégig, poénkodtunk, nevettünk, pezsgőztünk, incselkedtünk én kaptam egy masszázst happy endinggel még ha nem is ebben a sorrendben, de így volt :) Nagyon figyel és ügyel a részletekre, ugyanis a lényeg szerinte abban van. Ettől lesz Ő különleges és szerintem is ettől az. Nagyon figyel a környezetére és a vendégre. Bohókás, néha csípős, de jószándékú, olyan igazai wasabi :) Mindenkinek meleg szívvel tudom ajánlani.
Happy Massage