• Sylvi

  • Beküldte:
  • Sylvi reagálása

    Drága rollo!

    Köszönöm a pozitív beszàmolót,örülök,hogy èn voltam az idei legjobb randid :)))))kívánom,hogy sok jó legyen még.Szép napot!
    Csók❤

  • Egyeztetés:

    VTR-en javasoltam egy másnapi időpontot, amit pár másodpercen belül vissza is igazolt. Váltottunk pár üzenetet, megállapodtunk, hogy reggel azért rácsörgök. Hívtam a megbeszélt időpontban, tisztáztuk a részleteket. Flottul, profin ment.
    Üzenetben pontos címet is kaptam, útbaigazításra nem volt szükség :-)
  • Megközelítés:

    XI kerület ikonikus háza. Aki olvasott már itt pár beszámolót, tudja, hogy az uszodánál, esetleg a benzinkútnál ingyenes a parkolás, villamos majdnem a ház előtt tesz le. Az autóm gyakorlatilag bármikor magától odatalál, GPS nem szükséges ide.
    Kaputól lakásig egyértelmű útbaigazítást kaptam, lehetetlen eltévedni. (A ház belül számomra nem egyértelmű, talán minden emeletén bolyongtam már :-))
  • Helyszín:

    Lakásban rend, tisztaság, kellemes illat.
    Cipőt előszobában levettem, onnan rövid séta a tetthelyig. Szobában franciaágy (ami igaziból két összetolt ágy, tehát középen nyom :-)), ruhákat fotelbe tettem.
    Fürdőben kád zuhanyfüggönnyel, száraz kilépő, többféle tusfürdő, szájvíz eldobható poharakkal, mosógép. Utóbbit nem használtam, csak a törölközőt tettem rá, amíg felmelegedtem a forró víz alatt.
  • Lány külseje:

    Pati fehérneműben fogadott, mellei majd' kibuggyantak a melltartóból. Képei, illetve eddigi beszámolói alapján pont azt kaptam, amit vártam. Van mit fogni rajta, ráadásul kellemes fogás esik mindenén. Persze, kis poci van, feneke (ami talán már inkább segg kategória) viszont kemény, szépen bepucsítva pedig fantasztikus látvány. Méretes mellekkel büszkélkedhet, üveget is karcoló bimbókkal. Az a típus, akit nem féltek attól, hogy esetleg összetörik, ha ráfekszem.
    Arca kedves, sokat mosolyog, fogai szépek, ápoltak. Stílusa közvetlen, laza, jó humora van.
    Igaziból az egész jelenség tetszett, pont ilyenre vágytam.
  • Action:

    Bejárattól a szobáig érve már kialakult valamiféle oldott hangulat, semmiféle kezdeti feszengést nem éreztem. Vetkőzés után gyorsan lezuhanyoztam, jól esett a forró víz a kinti mínuszok után. Pati tisztán, finom illatúan várt, nem rabolt az időmből egy pillanatot sem. Az ágyon hamar igen közel kerültünk egymáshoz, melleit velem szemben térdelve tolta az arcomba. Rabságukból megszabadulva feltárult szemem előtt az a két csoda, rájuk is vetettem magam. Simogattam, markoltam, csókoltam őket, a bimbók - és persze gazdájuk - őszinte örömére. Elmondása szerint szereti is, ha így kényeztetik. Én is szerettem :-)
    Aztán egyszer csak hanyatt találtam magam, mostanra igencsak ágaskodó farkamat pedig a szájában. Finom, érzéki franciát kaptam, nagyon jól esett. Kézhasználat minimális, forró nyelv és puha ajkak annál inkább. Mélytorok szóba sem került - persze, adatlapján sincsen. Nagyon felhúzott, végig magamon éreztem súlyos melleit, ujjaim bejárták minden domborulatát.
    Kisvártatva lekerült a bugyi is (oldalt masnival megkötős, szeretem az olyat lehámozni a lányokról), ujjaim finom, forró, borotvált puncit találtak. Kitapogattam csiklóját, simogatni kezdtem. Másik kezem hol mellein, hol fenekén kalandozott, farkam pedig egyre határozottabban követelte, hogy tegyem be rendesen, tövig valahová. Beöltözést követően lovaglással kezdtünk, a ringatózó mellek látványa észveszejtő volt.
    Kis idő múlva fordultunk doggyba. Esküszöm, teljesen véletlenül kezdtem popsinyíláshoz igazítani... tényleg eszembe sem jutott... áááá, dehogy is :-)) Rákérdezett, hogy oda szeretném? Töredelmesen bevallottam, hogy igen... Engedélyt megkaptam, szépen be is csusszantam. Eszméletlenül szűk, forró, de befogadó popsival rendelkezik. Álltam benne rendesen, mint a cövek. Egyre bátrabban adagoltam neki, négykézlábról lassan csúszott is lefelé lökéseim nyomán. Egyik lábát végül kinyújtottam, átléptem fölötte, amivel egy tövig behatolós pózt értünk el. Mikor éreztem, hogy fáradnak lábaim, felálltam az ágy mellé, a hívogató tompor engedelmesen kifordult irányomba, és már iparkodtam is vissza a bejáratott helyemre. Egyre jobban elkapott a lendület, szóltam is, hogy jelezze, ha kezdek sok lenni. Nem jelezte :-)
    A hangja viszont erősödött, semmi megjátszást nem éreztem benne, őszintén nyögdécselt alattam. Nem kíméltem, csípőjénél fogva húztam magamra, vagy szinte teljesen kihúzva löktem be tövig. Rohadt kéjencnek éreztem magam :-)
    Az egyik mozdulatomnál éreztem, hogy szökik a gumi, így kihátráltam rövid technikai szünetre. Pati közben felém fordult, gondolom, lecsekkolta a vegyvédelmet. Rendben találtatott, úgyhogy a hogyan szeretnéd folytatni kérdésre válaszként hanyatt löktem, nyakamba kaptam lábait, és szépen visszatettem ánuszába. Gyönyörködtem melleiben, melyek minden lökésemre önálló életre keltek, arcában, melyen fintornak, kedvetlenségnek nyomát sem láttam. Hangja, nyögései még most is fülembe csengenek...
    Bokájánál fogva széttártam lábait, megcsodáltam méltatlanul hanyagolt punciját. A látványtól, érzéki zihálásától, a feszes záróizmok szorításától aztán szépen végem is lett, jó alaposan teleraktam a gumit. Lassan lenyugodtam még mindig benne, majd szépen, lassan kivettem, vigyázva a csomag tartalmára. Gumira csomót kötöttem, közben kaptam papírtörlőt a guminak, nedves törlőt a farkamnak.
    Levezetésképp beszélgettünk az élet komoly dolgairól (Pl mit kell fogyasztani másnaposságra, meg ilyenek). Kellemes beszélgetőpartner volt, ezt a részét is élveztem a randinak.
    Mikor úgy éreztem, visszatért az erő lábaimba, elhúztam zuhanyozni. Utána öltözködés (van cipőkanál, ami a szememben plusz pont annak ellenére, hogy én nem használom), ajtóban puszi, kint hideg.
  • Elszámolás:

    Vetkőzés közben helyeztem el az asztalon a mostanában átlagossá vált csokrot, mely tartalmát tekintve hibátlan. Végig ott maradt, ahová letettem, igaziból szóba sem került.
  • Összkép:

    Idei legjobb randim volt. Régóta szemeztem már a hirdetésével, de eddig valamiért sosem kerestem. Most már látom, ez bizony elég nagy butaság volt részemről. Fantasztikus élménnyel gazdagodtam, rég jártam ilyen finom popsiban.
Happy Massage